Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
domnica
, am facut chiar si eco .. si nici urma de bb.. asta e .. vedem pe viitor ce va fi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
caciantoni spune:
Anaomaria- mi se pare mie ca esti mai vesela azi.... stai linistita draguta ca pana ajung eu la Iasi iti va creste burtica......din pacate distanta de la Bucuresti la Iasi este destul de mare.... daca ar fi dupa mine as veni in fiecare zi pana la Iasi.... ca sa nu mai spun ca de aproximativ 2 ani mi s-a fixat in cap ideea de a ma muta cu totul la Iasi....mutarea la Iasi este unul din proiectele mele de viitor... ar fi minunat sa reusesc sa il si realizez....sa ajung langa Cuvioasa Parascheva, Sfanta mea mult iubita care nu m-a lasat niciodata.... i-am simtit prezenta si rugaciunile in permanenta...nici nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt cand ajung in Iasi... e ceva atat de puternic incat de fiecare data imi dau lacrimile....
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
jesika spune:
Hm, buna intrebare, Anadomnica
Sotul meu ar fi tb.sa-si repete analiza cam acum o luna, dar din cauza de sarbatori si alte motive ''tehnice'', nu s-a dus. Urmeaza cit de curind momentul adevarului. Atunci sa te tii...
In alta ordine de idei, din cauza unui tratament alopat, pe care l-am inceput inceput in septembrie si care speram sa dureze doar 2-3 saptamini, insa s-a prelungit pina acum, recent, nu ar fi fost indicat sa ramin insarcinata.
Despre medicamentul pe care l-am luat, nu se stiu f multe in legatura cu teratogeneza insa este containdicata o sarcina in perioada administrarii acestui medicament, ba chiar se recomanda ca ''femeile in perioada fertila sa foloseasca o metoda eficienta de contaceptie'' - am incheiat citatul din prospect.
Chiar astazi sint programata la Pavel Chirila pt.ca am nevoie de un tratament pt. a grabi eliminarea substantei active a medicamentului pe care l-am luat.
Asa ca eu nu mai stiu ce fac,trageti voi concluzia...
Teratogeneza = formare si dezvoltare in uter a anomaliilor care duc la malformatii.Un medicament teratogen este un medicament care antreneaza o perturbare a dezvoltarii embrionare sau fetale atunci cand este administrat unei femei gravide)
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !
Anaomaria spune:
Buna fetelor
Azi am fost chiar si mai speriata, ca am descoperit o pata mica maro pe chilot cand am fost la baie. Pana la urma insa m-am calmat.
Si m-am suparat pe mine. In loc sa fiu super-fericita ca am bebel, eu stau si ma stresez cu ce-o fi, ce-o pati, daca sta bine, daca e normal sa fie intr-un fel sau altul.
De acum ma voi lasa mai mult in bratele lui DD si ma voi bucura de fiecare zi.
Va pup pe toate si va imbratisez 
Si caciatoni, Iasi-ul e asa de murdar acum si plin de gropi... Cred ca in amintirile tale arata bine, dar realitatea e tare noroioasa.Sa vii intai sa-l vezi si apoi sa decizi daca vrei sa te muti sau nu.
tuturor
7+
sandaa spune:
Anadomnica ce draguta esti, as vrea sa ma inscriu si eu pe lista cu burtici cum sa nu, asta e cea mai mare dorinta a vietii mele dar trebuie sa asteptam cu rabdare pana se va prinde si la mine ceva in burtica.
Luna aceasta fac si eu tratament dupa mai mult timp. Speram sa fie si la mine o minune cum va doresc si voua tuturor.
Va mulltumesc pt incurajari Ainigriv, MaraAnisia deja ma simt mai bine.
Jesica multa sanatate iti doresc, bebe vine cand voi sunteti pregatiti si cand vrea Dumnezeu sa fie bine.
la toata lumea.
Doamne ajuta!
happymum spune:
dragele mele laura si ana, va
si va doresc numai bine.
Doamne ajuta!
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
happymum spune:
jesika sa va dea dumnezeu sanatate.
Alex, hai la mama!
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
happymum spune:
pogonici, asteptam rezultatul cu inima la gura. Doamne ajuta!
burtica maaaaaaaare cami
. mai e un pic si vine ziua de vineri.
Alex, hai la mama!
cand sa vie...
? repede sa vie...
jesika spune:
Anaomaria tare ma amuzi de cind ai ramas insarcinata. Atitea intrebari...
Dar lasa, ca la celelalte sarcini o sa stii ce ai de facut
si n-o sa mai fii cu capul in nori
Sandaa, multumesc.
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !
jesika spune:
Sandaa Hapyy multumesc

Chiar asa, Pogonici, asteptam vesti
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !