Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

camy .. ce a trecut vremea .. parca acum anuntai ca ai ramas graviduta .. imi amintesc ca parca tu ai ramas dupa postul pastelui .. ai sa fi la fel de curajoasa ca pana acum , mai ales ca acum o sa te vezi cu bbelina ..ai toate motivele sa fi curajoasa .. noi suntem aici si facem galerie , si la mamica si la piticuta

uite cum unele dintre noi devin graditute , unele mamici .. si tot asa.. fain .. imi "pace"

despre mine ,ce sa va zic , desi cm-ul este in intarziere , din pacate nu este bb .. lasa o sa fie .. sper sa fie .. Doamne ajuta ..

va pupacesc dulce pe toate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si optimistelor.... imi place ca s-a inviorat atmosfera.... mai intai sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie04.htm

Apoi....

cami_antonia - nastere usoara .... mai ai putin si iti vei strange minunea in brate....Fie ca Maicuta Domnului sa va ocroteasca cu Sf. Sau Acoperamant...abia astept sa ne povestesti despre micuta Antonia....

Laurraa si Anaomaria - sper ca azi sunteti mai linistite.... va pup si nu uitati.... Mare este puterea lui Dumnezeu, asa ca nadejdea si gandul la El....si daca ajung in Iasi as vrea sa va vad burticile.....

Mara, draga mea, imi pare rau ca nu ai reusit, dar nu iti pierde nadejdea, roaga-te in continuare si Bunul Dumnezeu iti va mangaia sufletul....

pentru celelalte fete - va doresc RABDARE SI CREDINTA TARE.... stie Bunul Dumnezeu cum le randuieste pe toate si pt. fiecare....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
M-am mai linistit, ca am unele stari de greata si deci sarcina se manifesta
Caciatoni, la mine inca nu este burta de la bb, este doar burta care era dinainte, dar daca vrei, o sa ti-o arat pe aia
Fetelor eu va tin pumnii la toate sa aveti bebei, eu nici la ora asta nu m-am obisnuit cu ideea. Cred ca este cea mai mare schimbare din viata mea, nimic mai important nu mi s-a mai intamplat pana acum, poate de asta si sunt un pic coplesita. Dar am timp, 9 luni, sa-mi revin.
Cami, si eu ma gandeam ce repede a trecut timpul, parca nu-mi vine a crede ca s-au dus 9 luni. Sa dea DD sa fie totul bine, sa-ti vezi bebica si sa vii sa ne povestesti, ca si eu sunt terifiata de acest moment numit nastere. Dar sunt sigura ca la tine va fi totul bine si poate da DD sa nasti usor si fara prea mari dureri
Ah, tu cum te-ai impartasit in timpul sarcinii, cat de des? Si cu postul cum ai facut? Eu sunt in dilema daca sa-l tin sau nu, desi mai este cam o luna pana atunci.Stiu ca scrisese cineva la un moment dat niste alimente de post care contineau si calciu.
Va pup pe toate si va astept sa veniti cu burtici, sa fim cat mai multe
Doamne ajuta!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Anaomaria,nici eu nu am avut nici cel mai mic simptom de sarcina,nici macar o data greata,ceea ce e minune da la Dumnezeu!!!Decat somnic muuult la inceput si niste dureri de spate prin luna a5a.Apoi,Sf.Impartasanie cat de des poti,cam la 3-4 saptamani,cu cateva zile de post cand nu era perioada de post.Iar in posturile mari,am mai povestit aici,cat de bine m-am simtit,fara a fi spre lauda,dar face Dumnezeu minuni,si bebe a luat bine in greutate.Tu vezi,acum cum te simti,daca poti,ca lui Dumnezeu nu-i place sa facem peste puterile noastre,insa eu papam super bine soia,care are si mult calciu.Alunele,de asemenea,iaurt de soia,laptic de soia si tot ce are frunza verde(broccoli de ex.)au continut mare de calciu.Organismul isi regleaza el,numai sa nu ai lipsa mare de calciu acum,ca nici nu poti lua pastilute pana in luna a4a-a5a...asa cum zicea si Cami,Elevit din luna a5a...acum doar acid folic si utrogestan,No-spa,la nevoie.Dar postul este de mai multe feluri,asa ca daca nu se poate alimentar,paza gurii e cel mai bun post,ceea ce eu nu prea reusesc!!!

Sandaa,si la tine,ca sa vina bebic,nu-ti pierde rabdarea,ca vine,esti dintre veteranele care scriu,deci e pe aproape.

Georgi,asa a venit si la mine Maria,dupa furtuna hormonala,ca-mi venea si la 40-50 de zile...s-a reglat organismul singur si dupa vreo 2 luni am scapat de rushii...

Pogonici,asteptam vesti buneee,azi!!!

tuturor si zi usoara azi...noi suntem racite,cu viroza,asa ca Dumnezeu sa ne aiba in paza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata dragelor-cite un pupic sau doua, dupa caz , pt. fiecare

Noce, tu cum te mai simti?

_
1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragele mele,

Cami_antonia si ana_domnica, am intrebat de pregnyl fiindca si eu fac dar inainte sa mi se faca inseminarea, nu stiam ca se face si fara sa faci IA. spor al inseminarea naturala . Inseminarea nu se face doar daca sunt probleme la sot (in cazul meu sotul e beton, ca sa zic asa, eu am o mica mare problemuta)

Aingriv si multa multa sanatate tie si bebitei Maria

Sandaa , numai cu rabdare si credinta putem depasi momentele mai grele in lupta noastra pt un bebe. am citit o chestie interesanta : e bine sa ne facem griji dar nu sa fim ingrijorati, sa lasam in mainile Lui Dumnezeu grijile noastre.

Cristina, iti multumesc de ganduri, ma rog in continuare si simt ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului.

Jesika, buna dimineata

tuturor va doresc sa aveti o zi linistita si senina, desi in Bucuresti e mohorat tare.

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FLORELAAAAAAAAAA ateptam vesti de la tineeeeeeee

ANAOMARIA eu zic sa te inscrii si pe forumul odisee in care vei naste tu .... te duci la ODISEEA SAR4CINII IN 40 DE SAPTAMANI si vezi unde tre sa te adaugi si sa te conversezi cu fete cu sarcini la fel de mari ca a ta ... este foarte util si afli tot felul de lucruri de la fete la fel ca tine ....

nici eu nu am avut la inceput nici un simptom de sarcina ... nici o greata ... nimic ... de nu imi venea a crede ca sunt gravi .... asa ca stai calma ....

eu m-am impartasit cam la 40 de zile ... am tinut posturile pana in luna 6-7 .... nu am putut tine pe cel al Craciunului ca eram in luna a 7-8 deja .... dar am cerut voie de la duhovnic sa ma impartasesc ... si se da voie la femeile gravide ... dar eu cred ca pe asta al pastelui il poti tine lejer ... si nu te chinui sa te gandesti ;la alimente cu calciu etc .... decat daca ai ceva carente ....

in primul trimestru de sarcina .,... acum ... ar trebui sa mergi sas anunti la medicul de familie sa te ia in calcul si iti va da sa faci niste analize gratuite ... si acolo iti verifici calciul , glicemia si fierul .... si vezi daca tre sa mananci ceva anume ... daca nu ca si pana acum ....

eu nu mi-am schimbat ritmul de viata si nici alimentatia foarte mult .... ca doar nu eram bolnava ci doar INSARCINATA ....

asa ca draga mea usurel ... daca iti e bine ... poti tine postul ... acu depinde si daca vei avea sau nu greturi ... etc ...

eu iti urez multa bafta .... si nu te mai gandi la toate cele rele ci la cele bune ....

pe toate celelalte va imbratisezv ......

revin putin mai tarziu ....

38+
AU MAI RAMAS 9 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

virginia , fiecare post al tau a fost pt mine mangaiere si speranta , insa ultimul care imi sporeste si mai tare speranta si imi ridica tareeee moralul , spuneam ultimul le intrece pe toate ... sar'na de suport , pt gandul bun ... .. sa dea DD sa fie asa cum a fost la tine ..

pupici la fetele optimiste , si sa ne ajute DD sa vine bb

wowwww... sa vedeti ce am patit ... mi s-a blocat calculatorul , din cauza retelei , si e prima data de cand scriu un mesaj si cand se blocheaza calculatricele nu pierd mesajul de pe forum ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - daca sotul e beton... poti sa ma inveti si pe mine in ce alte cazuri se mai recomanda IA?? Tu ce probleme ai? Ca sincer, daca nu-mi iese acum cu inseminarea "naturela" as vrea sa cer si eu o IA... Dar... sansele oare cresc? Pt. ca am inteles ca rata de reusita IA este undeva la 15%. Multumesc anticipat
Georgic - nu esti gravi sigur, sigur luna asta? Ai facut test? Sau doar... lipsa de simptome?? Poate ai ovulat mai tarziu din cauza tratamentului si poate s-a prins. Hai ca tare as vrea sa te pun pe listuta de burtici
Eu am facut ieri dimineata pregnyl-ul si in seara asta am program artistic conform indicatiilor medicului. Ma doare ovarul pe stanga unde am cei 2 foliculi bine crescuti... sper sa se sparga - deja ii iubesc ca se vor transforma in mici bebelici !! Ah, ce-mi place sa ma incurajez singura... va rog sa-mi iertati lipsa de politete.
Pup fetele cucuietele si asteptam si facem galerie pt. viitoarele gravidute!!!
sandaa - nu vrei sa te inscrii si tu la ??
florela30 - hai, fetita, sari la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

jesika - tu pe unde esti pe drumul asta de mamica?? Mai povesteste-ne ce mai faci?

Mergi la inceput