Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

florela30 - asteptam sa fie cu ochisori. Ai incredere - noi toate suntem alaturi de tine!!
cami_antonia - ce putin mai ai pana la marea intalnire!!! Asteptam sa ne povestesti despre marele moment Si neaparat vrem poze cu Antonia
MaraAnisia - hai ca sar si eu cu povestile. Aseara am fost la medic si mi-am vazut frumusete de 2 ovule bine crescute, unul de 18 si unul de 19mm - mandra sunt de amandoua: baiatul si fata mea pe cale sa se materializeze in burtica . Dimineata asta mi-am facut si pregnyl - si cu nadejde astept rezultatul. Mai trebuie sa ma tina de manuta Anaomaria- care asa mi-a promis ca ne vedem amandoua cu burtici prin iasi . Asadar trag sperante sa ma deplasez pe lista frumoaselor burtici - si fac loc si pt. tine sa ma urmezi . Hahahaha... uite ca deja ma vad burticoasa ... chiar luna asta ca vreau sa-mi fac un cadou frumos de ziua mea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Ana_domnica, Doamne ajuta sa fie bebeii in curs de formare. faci cumva inseminare? de ce ai facut pregnyl?

puuup

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anadomnica sa de-a Dumnezeu sa fie si la tine cu ochisori .... ai mare nadejde ...

pregnylul se face pt stimularea ovulatiei si pt spargea ovulelor cu siguranta ....

38+
AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

MaraAnisia - cum a spus si Cami, pregnyl l-am facut pt. spargerea foliculilor, dar nu fac inseminare artificiala... doar naturala . Radeam cu sotul... ultima "injectie" cade in sarcina lui de facut . Eu din cate stiu IA se face doar daca sunt probleme la sot, sau?? sau poate la recomandarea medicului? Mie mi-a recomandat doar contact normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna seara...ce faceti??..eu incerc sa supravietuiesc in criza asta..cel putin pe mine ma afectat ff mult caci sunt functionar public...vai de noi
in fine, sa lasam deoparte serviciul..etc, si sa trecem la cap bebe..azi cand mam trezit credeam ca nu ma mai duc la munca de durere, am avut niste dureri ingrozitoare in burtica, mau tinut cred ca vreo 5 min, dar miau trecut si cum credeti printro minune, mam dat cu ulei sfiintit a sf meu NECTARIE si in 2 sec mia trecut, sincer va zic....apoi in timpul zilei ma durut spatele dar nu continuu, ci in reprize, ca de altfel si acum, am uitat de broscute, ca ele nu au plecat din burtica.nici acuma...si pe langa asta parca mia crescut burta..sau sunt imbalonata, caci nu mai stiu ce sa va zic..

abia maine seara pe la 5 merg la dct , abia astept sa vad cemi zice....

doamne ajuta si sa ne auzim cu bine

in seara asta am program de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara,

Maria08 sper sa dea roade Fiv-ul !
Florela30 sper ca si la tine sa se prinda bebelusul mult visat!

Pogonici77 scumpa, pe toata lumea afecteaza criza asta....de fapt cred ca noi ca si natie suntem afectati inca dinainte sa ne nastem.....inainte cu DD...

...si eu am program la bucatarie in seara asta...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,nu am cum sa va uit si sa nu trec cand pot pe la voi ca doar mi-ati fost alaturi in cele mai frumoase momente,dar si in cele de intrebari si deznadejde,cand nu puteam sa stau pe scaun de dureri de spate.Asa cum am promis ca nu plec la odisee fara voi,chiar daca mai vorbesc acum cu mamici care au bebei de o varsta cu noi,vreau sa vad toata lista plina de burtici,asa ca facem galerie,mai ales fetelor care sunt in asteptare sau urmeaza o procedura anevoioasa,dar cu siguranta isi vor tine puiutul in brate!!!
{red]Maria,Florela,Anadomnica,MaraAnisiace ziceti de 4 burtici in acelasi timp pe lista???!!!Doamne ajuta!!!Imi place,insa,ca toate sunteti optimiste si cu nadejde in Dumnezeu si asta nu poate aduce decat bucurie puterilor ceresti care va vor ajuta.Asa cum spune Mara,exista o limita,insa,nu-l putem forta pe Dumnezeu,ca stie El mai bine ce face,asa ca sa nu ne suparam cand nu primim imediat ceea ce cerem,ci sa zicem:da-mi Doamne dupa voia Ta si ceea ce-mi e de folos mie!!!

Cami[/red] putin mai este pana la marea intalnire...noi la 38 de saptamani deja aparusem.Poate si tu vineri,daca tot mergi la control la Bucuresti,ai o surpiza...Doamne ajuta si de dureri nu avea grija,are grija de voi Sf.Necatarie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

uau,cum am scris,nu am vrut sa iasa asa,dar....viteza...e bine ,oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor dragi!
Ma bucur ca scriu mai multe fete. Mult succes va doresc tuturor in tot ceea ce faceti.
Maria, Florela, Anadomnica va asteptam cu vesti bune. Doamne ajuta ca luna asta sa fie cat mai rodnica si sa aveti un bebe mic in burtica.

Draga Mara ai foarte mare dreptate si eu m-am gandit in ultimul timp ca nu e bine sa fortam lucrurile, de asta sunt si bulversata caci nu mai stiu cum sa fac uneori. Sa speram ca Dumnezeu ne va da gand bun si ne va linisti sufleteste.

Cami draga, nastere usoara iti doresc, asa cum a spus Virginia o sa aiba grija de tine toti sfintii si maicuta Domnului care este grabnic ajutatoare la nasteri. Mult curaj iti doresc.

Laura ma bucur ca ne scrii, sarcina usoara si doresc ca gandurile negre sa dispara la fel si la Anaomaria. Domnul sa va aiba in paza pe toate gravidutele.

Draga Marian si eu sunt tot in a 5 a sapatamana, iti doresc post usor, ma bucur ca suntem impreuna. Sa dea Dumnezeu sa ne fie de folos si sa ne "vedem " cu burtica cat mai repede.

Virginia multumesc inca o data esti o draguta ca ne scrii des. Asteptam si alte mamici sa mai intre din cand in cand sa ne mai scrie.

Va doresc tuturor numai bine, multa sanatate si sa auzim de gravidute cat mai multe.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

multumesc de sustinere .... sunteti tare importante pt mine .....

sper sa fiu la fel de curajoasa cat am fost si in acesti 5 ani de incercari .... sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc sa depasesc cu bine marea incercare ....

38+
AU MAI RAMAS MAX 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput