Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)
Raspunsuri - Pagina 13
cami_antonia spune:
fetele da ce rar scrieti .... la fel ca si pana acum .... aveam impresia ca s-a mai dezamortit temaaaaaaaaa .. eu sunt prin preajma .... pup pe toata lumeaaaa ...
38+

AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia
cami_antonia spune:
cami_pus mercic de urari ... sa te ajute Dumnezeu si pe tine in tot ceea ce faci ...
38+

Camelia
maria08 spune:
Cami antonia: Eu sunt acum in plina procedura FIV pe care-l fac la Gynera. Se pare ca pe 10-11 voi avea punctia.....ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa se indure si de noi, chiar daca a trebuit sa mergem pe aceasta cale. Doamne Ajuta!
laurraa spune:
elleni, cami_antonia,camy_pus, si toate fetele

cami_antonia, nastere usoara sa-ti dea Dumnezeu! Te asteptam cu vesti

23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
florela30 spune:
cami_antonia, te imbratisez cu mult drag si iti doresc o nastere cat mai usoara, un copil sanatos. Sigur intalnirea cu fetita ta va fi cel mai emotionant moment din viata ta si sa te bucuri din plin de el.Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Dragelor, eu sunt dupa un embriotransfer cu embrioni congelati si maine voi face testul de sange sa vedem daca Dumnezeu ne-a binecuvantat si pe noi cu o minune de copil.M-am rugat in fiecare seara si m-am uns cu mir pe burtica. Doamne ajuta sa fie bine! Va pup pe toate si vreau sa va spun ca ptr mine sunteti un model de credinta si speranta.
MaraAnisia spune:
Buna ziua, dragutele mele,
din pacate declar din nou ziua 1, ocazie cu care se incheie si a 2-a IA. nu stiu de ce nu am reusit, nu stiu de ce mi-a intarziat CM desi de obicei e ceas, si nu stiu ce voi face in continuare. dar stiu ca Dumnezeu nu ma va lasa si ca ne va lumina mintea, atat noua cat si dr., si vom reusi pana la urma.
eu simt ca Dumnezeu este alaturi de noi fiindca mi-a scos in cale un medic de care sunt f multumita, ca ma trateaza ca pe un om, imi cunoaste cazul si chiar pune suflet in rezolvarea pb.
Cami_antonia,
referitor la Dr. Marinescu, eu consider ca pt pb. mea ar fii printre f putinii medici care mi-ar da de cap, numai ca nu prea am cum sa-mi fac intrarea la dansul, pe de o parte, si as vrea sa-i mai acord putin timp medicului actual. Pb. la Marienscu este ca m-ar trata ca pe pacienta X si nu stiu cat de mult si-ar da interesul, poate ma insel.
Poate ca daca as merge la cabinetul privat m-ar trata cu seriozitate, cu atentia necesara - Maria08 - tu esti multumita de Dr. Marinescu?
am o intrebare care imi sta in ganduri uneori: unde se termina limita oamenilor in lupta pt bebe? adica, mai precis cat de mult putem sa ne jucam de-a Dumnezeu in incercarea de a avea un bebe. nu stiu la ce nivel ar trebui sa ma opresc si doar sa astept. Am doar raspunsul duhovnicului meu care mi-a dat binecuvantarea pt IA normala.
Florela 30, sunt alaturi de tine cu gandul
, in asteptarea rezultatului.
Ana_domnica, mai vino pe la noi sa mai povestim 

Aingriv, multumim ca nu ne uiti si mai vii pe aici sa en incurajezi. 

Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/ekbqp2.png
MaraAnisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Mara: Eu fac la Gynera cu dr. Dracea care e din echipa lui Marinescu de la Giulesti. |
Maria, mersi de raspuns. deci practic nu ai "intalniri"
mersi si scuze daca deranjeaza pe cineva intrebarile mele (fiind off topic)
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png
cami_antonia spune:
Mara anisia asculta-ma putin ....
toata lumea are ideea preconceputa ca trebuie sa te duca cineva la Marinescu .... nu este deloc adevarat ... eu am sunat la spital ... am cerut sectia de infertilitate ... si apoi o programare la domnul profesor .... este dreptca mi s-a facut f tarziu .... peste 2 luni de la momentul telefonului dar nu m-a deranjat ....
apoi el pe toata lumea trateaza la fel .... ca esti sau nu pila ... poate doar pe cei f mari ii mai menajeaza sau ... alinta .... desi am vazut cu ochii mei cand astepta Andreea Marin la dansul sa ii faca eco .... si intai ne-a terminat pe noi .... cele simple si apoi a mers la ea ....
nu iti recomand sa mergi la cabinetul lui privat ca s acolo e aglomerat si daca e mai mult de investigat tot la spital te cheama ....
nu cere bani .... niciodataaaaaaaaaaaaaa
si este drept ca tre sa fii rapida ... la el ... sa ii spui tot f concentrat ... si mai are si omu nervi ca orisicine .....
eu te rog sa te programezi la el ... ca te poate ajuta ....
maria08 asa .... stiam ca e ceva legat de marinescu ,... si eu am trecut initial si pe la dracea dar nu la FIV .... sa te ajute Dumnezeu .... poate tu faci embriotransfer si eu nasc .... ahahahaha .... ce frumos .... multa incredere si nadejde .... ca te va ajuta Dumnezeu ...
FLORELAAAAA 30 .... multaaaaaaaaaaa baftaaaaaaaa .... asteptam maine raspunsul de la analiza ..... sa vedem ce si cum .... si nu te mai zbate singura ... pe mine m-au ajutat f mult fetele de pe acest forum pana sa raman gravi .... si dupa nu mai spun .... 

38+

Camelia
laurraa spune:
florela, tinem pumnii

23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza