Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)
Raspunsuri - Pagina 12
laurraa spune:
pogonici, trebuie sa fie bine si mai ales daca ai incredere in dr tau sa mergi pe mana lui; nu mai e mult pana miercuri
anaomaria, la 8 saptamani implinite poti merge la ecograf sa ii auzi inimioara; stai linitita, bucura-te de minune si Dumnezeu cu Maicuta Domnului te vor proteja.Bine a zis georgia:"El ti-a dat minunea, El va avea grija de ea"
camy, mii de pupici, 

o sa iti tii si tu pruncul in brate caci Maicuta te va binecuvanta cu o noua sarcina si un bebe sanatos, voinic si mumos; sper ca nu ai uitat si lista cu gravidutele caci stii cata nevoie avem de mentinere si nastere de prunci sanatos; multumim mult

sambata am vazut si eu minunea mea din burtica, are 500 de grame la 23 de saptamani implinite, a inceput sa dea serios din maini si picioare, este o minune fetelor, sa va dea Dumnezeu si voua sa o simtiti, sa va bucurati; am momente cand imi dau lacrimile asa din senin; nu ma pot bucura pe deplin pana nu-l vad in brate sanatos si voios, sunt o fire foarte optimista si am o incredere oarba in Cel de Sus , dar bucuria imi este infranata de momentele tarite in trecut. Dumnezeu o sa aiba grija de bebe asa cum tot el mi-a sters lacrimile si mi-a daruit acest bebe ca o mangaiere.
Vai, cat am scris.Sory ca v-am plictisit.
Va pup cu drag

23 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
ellenii spune:
Cipicah, iti multumesc si eu mult pentru canon si pt ca ai dus acatistul. Am inceput si eu de azi sa citesc Acatistul Sfintilor parinti.Sa se faca voia Domnului.
Pogonici si eu astept sa ne dai vesti bune!
Lauraa, ma bucur ca esti printre noi si ne incurajezi. Vorbele tale ma ajuta mult!
pentru voi toate.
Another day goes by 
Theiuta spune:
Pogonici, cine spune ca trebuie sa il lasi deoparte pe Sfintul NOSTRU
drag, Nectarie? Uite, eu citesc dimineata Acatistul Sf. Parinti si seara am "intilnire" cu Sfintisorul...Spor la rugaciuni!
Ma gindeam asa...ce de gravidute in show-biz: Dana Razboiu, Madalina Manole, Catrinel Sandu, Iulia Albu, Ileana Badiu(Pescariu), ca sa nu mai vorbim de veteranele deja: Andreea Banica si Andreea Spataru.
V-am zis ca si la mine in birou e o colega insarcinata in 2 luni jumate...Oau, ma ia cu ameteala...poate se ia si la noi...asa, ca gripa.

![]()
![]()
![]()
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
cami_antonia spune:
dragele mele feteeeeeeee
nu v-am uitat deloc .... doar ca asteptam in fiecare zi sa se intample minunea si scriu cat mai mult la odiseea noastra pt a afla amanunte referitoare la nastere ....
doamne ce de noi graviduteeeee ... sa va fie de bineeeeeeeear trebui si eu sa modific listuta pe care o citeste sotul la fiecare liturghie .... cu prima ocazie voi face acest lucru .....
anaomaria stai linistita ... incearca sa fii cumva indiferenta ... sa te comporti ca si pana acum .... macar pana la 14 saptamani .... si te mai rog nu face prea multe eco .... una pe luna e arhisuficienta .... nu se ia elevit de acum .... ia doar acid folic si daca simti ceva in neregula duphaston .... daca nu nimic .... elevitul se ia din luna 5 .... si lasa si inimioara sa o auzi tot din saptamana 14 pt ca noua doctorita ne-a zis ca pana atunci fatul nu e prins bine si se pot incalzi tesuturile de la acea eco si se poate pierde sarcina aiurea .... asa ca ROAGA-TE SI COMPORTA-TE CAT MAI NORMAL ....
VIRGINIA, LAURAA, GEORGIA, SANDAA, LIVSY 

eu zic in fiecare zi ca nasc ... mai am max 11 zile pana la DPN ,.. si bebelina sta bine mercic in burtica lui mami ...
acum 3 sapt aveam deja 3,120kg .... acum nu stim cat mai avem ....
voi pleca joi in bucuresti daca nu ma apuca nimic pana atunci ca sa merg vineri la doctor caci am programare .... sa va rugati pt mine ... caci coincidenta sau nu vineri cand merg la spital voi face 1 an de cand m-am internat pt laparo anul trecut in acelasi spital ....
va pup pe toateeeeeeeeee
ma gandesc mult la voi
si DOAMNE AJUTAAAAAAA!!!!!
38+

AMR 11 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia
happymum spune:
Dumnezeu sa iti ajute camelia. nastere usoara si super nota la nastere bebelinei. drum bun la bucuresti. te asteptam cu vesti din cele mai bune. si mai ales, cu pozici...
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
cami_antonia spune:
NOCE
, MARA ANISIA
, MMC
- chiuar ma intrebam ce mai faci .... ca am verificat putin lista sa-mi amintesc de fetele cu care mai vb pana sa raman gravi , HAPPYMUM
- mercic de cuvintele scrise de tine .... sper sa ma ajute Dumnezeu si cu nasterea ca sincer imi e putin teama de durere .... dar incerc sa ma gandesc mereu ca in urma ei va aparea cea mai importanta fiinta pentru familia noastra ... fiica noastra ....
asa ca inca o data fetele nu ma uitati zilele acestea ... va voi mai scrie daca nu raman in spital vineri ...
38+

AMR 11 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia
vias spune:
cred ca potrivit ar fi sa spun "buna dimineata" avand in vedere ora tarzie...ei..pana acum am dormit, dar m-am trezit pt ca imi este foarte rau...nu-i bebe asa cum am asteptat eu, mi-am facut azi un test...bineanteles ca-i negativ...
...rau ma simt de mai mult timp...eu cum mananc ceva (cane, dulciuri, paine) cum imi este foarte rau, separe ca intestinul meu gros este paralizat si de fiecare data cand mananc mai mult de 150g imi este f rau 

...asa ca acum imi petrec noaptea pe net...
...m-am si umflat foarte tare, m-am trezit si imedita mi-m dat jos toate bijuteriile(vergheta si inelele)jos...
Ancadomnica
multumesc..
am vazut ca sunt pe lista!
Anaomaria sa ai sarcina usora, sa nasti la termen cu copilas sanatos! 
Laurraa nu uit de acatist...daca soacra mea merge saptamana asta si la o alta manastire, la malnas, acolo este un preot foarte bun...o sa-i trimit un acatist cu noi toate!!
A! felicitari si tie pentru bebe! Doamne Ajuta sa ai si tu o sarcina usoara si un bb la termen si sanatos tun!
Cami_antonia nastere usoara!...un bebe sanatos, mancacios sa-ti dea Bunul Dumnezeu si Maiculita Domnului!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie03.htm
cipicah - multumim mult pentru acatist si pt. canon.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti rasplateasca insutit aceasta milostenie!
Anaomaria - ce faci draguta? nu mai fi nelinistita.... nadejdea si gandul la Dumnezeu... stai fara nici o grija... daca ai binecuvantare Parintelui Iustin Parvu, ai foarte mult si indraznesc sa spun ca aceasta binecuvantare face cat toate sfaturile oricaror medici si cat toate ecografiile.... roaga-te si asta iti va aduce cu siguranta linistea....
si fie ca maicuta domnului sa te ocroteasca cu Sf. Sau Acoperamant!
Lauraa - mesajul e valabil si pt. tine.... cu mentiunea ca in cazul tau binecuvantarea a venit de la Parintele Gherontie Puiu....
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
cami_antonia spune:
maria08 multa bafta si tie 
... parca trebuia sa faci inseminare ceva si tu la giulesti ... ai renuntat??? cu a fost??? sunt in urma cu stirile .... eu ti-l recomand deschis pe profesorul marinescu de la giulesti ... si eu am fost acolo la altii si am renuntat si am ajuns la el ... prin programare normala .... si e super .... zi-mi ce ai facut ....
38+

AU MAI RAMAS MAXIM 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia