Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

draga cipicah multumim din suflet. sa iti dea Dumnezeu sanatate si pe bebe tau. acest canon va trebui sa il tinem si noi, nu? maine e luni, numa bine.
multumesc inca o data.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!

finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

anaomaria, ce face burtica? m-am uitat la fete la odiseea de sept-oct 2009, dar nu te-am vazut inscrisa. unde esti? ca sa te urmaresc si pe tine . poate se ia si la mine...

sanatate.

Alex, hai la mama!

Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Eu sunt bine, lipsesc in weekend pt ca nu am net acasa.
Am fost si mi-am luat pantaloni mai larguti, ca nu mai suport nimic care sa-mi stranga burtica, oricat de putin.
M-a invrednicit bunul Dumnezeu sa ma impartasesc ieri, chiar daca sotul meu era foarte racit si abia a putut merge la biserica.
Acum ma rog sa fie totul bine. Nu am mai intrat pe alte subiecte, doar asta cu rugaciunea ma interesa.
Sunt asa, un pic stresata, ca nu stiu ce ar trebui sa simt si ce nu, cum ar trebui sa ma simt... Tot citesc despre sarcini oprite din evolutie si nu stiu daca fetele care au patit asta s-au simtit rau inainte sau totul a fost pe neasteptate.
Daca as putea as merge in fiecare zi la dr sa-mi faca ecografie si sa-mi spuna ca totul este bine.
Va pup pe toate si multa sanatate.
Pogonici, astept cu nerabdare sa ne povestesti ce ti-a zis dr.
Theiuta, nu trebuie sa fii uimita. Noi ne rugam sfintilor si lui DD, sperand ca ei se vor milostivi de noi. Dar ajutorul il vom primi atunci cand DD crede ca il meritam sau ca ne este de folos. Pentru ca sunt si boli si necazuri pe care DD le ingaduie spre cresterea noastra duhovniceasca. Asa ca spor la rugaciune in continuare si sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Doamne ajuta,in asa zi de mare sarbatoare si binecuvantare de la bunul Dumnezeu sa primim!!!

Cipicah,rasplatita sa-ti fie milostenia cu noi si Maicuta Domnului sa mijloceasca pentru voi prunc sanatos,ca mareee bucurie mi-ai facut,auzind si de acoperamantul Sf.Ioan Rusul.Chiar zilele acestea ma gandeam cu dor la Sfintisorii nostri dragi,ca se organizeaza iar pelerinaj in Grecia,cam de ziua Sfantului Ioan Rusul si noi nu suntem hotarati,ca nu stim daca o putem lasa pe Maria acasa...Dar iata ca "vine"Sfantul la noi cu minunile sale!!!

Anaomaria,nu trebuie sa "simti"nimic(rau),ci doar bucuria unei minuni in pantece,sa te trezesti vesela si optimista si tot asa sa adormi,cu puiutul tau in gand si cu Maica Domnului care va apara.Sa nu mai"aud"de ganduri negre,daaa???!!!

Dedusbine ai venit la rugaciune,Dumnezeu sa ne auda pe fiecare si sa trimita ce-i de folos.

Jesika,mari vorbe si cata intelepciune in ele,insa taierea voii este o conditie a ascultarii.Sa ne ajute Dumnezeu si pe noi!!!

tuturor si multa liniste sufleteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fete dragi
am intrat special sa spun ca nu am uitat de fetele care mi-au trimis mai tarzior mesaj pt brausor ..le voi trimite , cat de repede
cipicah , multumim din suflet pt acatist , sa ne fie spre folosinta
pogonici..astept o veste dubla ..adica II

acum sa va spun despre mine cate ceva ... io una citesc greu un acatist de mai multe ori , sau sa-l citesc zile la rand .. recunosc ca nu este punctul meu forte .. prefer sa citesc lectura de specialitate ... acum am citit cartea pe care mi-a dat-o parintele duhovnic .. "Fereste-te de rau si fa bine" un interviu cu parintele teofil paraian (care apropos o am si in format electronic , asa ca daca vreti o pot descarca aici , iar anadomnica poate pune un link catre ea )....mie mi-a placut , sunt multe lucruri de suflet in carticica
acum , in alta ordine de idei .. io de sarbatori stiti ca m-am spovedit , insa parintele , spre straduinta de a merge la biserica in continuare , nu ne-a impartasit , si acum am o stare caci vreau sa ma spovedesc iar si poate de data asta ne si impartaseste

va pupacesc pe toate ....si sa ne dea DD dupa voia Lui

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Cipicah, nu am cuvinte.

Fetelor, luati binecuvantare de la duhovnici.

Happy sigur ca tb. sa-l tinem!

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Anaomaria eu nu vreau sa pleci de la ''rugaciune...''

Pogonici sper ca esti la dr., da ?

_

1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

cipicah - multumim ca esti alaturi de noi cu sufletul si multumim pentru canonul postat aici la indemnul parintelui Calistrat. Doamne ajuta sa aduca cat mai multe burtici in prim plan.
Fetele: Camy_pus si dedus75 - v-am trecut pe listuta! Fiti binevenite la noi ! Ma iertati ca am "reactionat" asa de tarziu, dar intr-adevar in week-end nu prea mai deschid calculatorul, fiind in timpul saptamanii mereu cu ochii "lipiti" de el. Ce sa-i faci, asta e munca, asta efortul.... deja trebuie sa-mi mai schimb odata ochelarii .
georgia_c - eu am citit pe la tutunici ca e posibil o veste buna de la tine lunea asta. Ce zici? Ne inveselesti saptamana cu o veste frumoasa...???
Anaomaria - totul va fi bine, draguta. Suntem alaturi de tine si asteptam sa ne tii la curent cu vestile despre evolutia burticii .
ainigriv - mult ma bucur ca esti langa noi si suntem binecuvantate ca te avem. Ne dai curaj si speranta. Pupam fetita Maria .
pogonici - fii linistita, draguta, speram o veste buna azi de la medic. Suntem langa tine !!!
jesika,Delphinas - imi pare rau sa aud de probleme la sotiori, insa va admir pt. ca sunteti niste luptatatoare si va "certati" sotii cu dragoste pentru a inmulti familia. Cu siguranta efortul vostru de azi va fi rasplatit inzecit de familia numeroasa si galagioasa de maine
happymum - imi pare rau sa aud povestea celor 16 saptamani. Mi se rupe inima... insa ma bucur cand vad atata optimism si nadejde si credinta in postarile tale. Sunt sigura ca in curand un copilas pe care-l vei putea strange la piept te va "umple" de fericire si pace.

Mergi la inceput

ana un special. ok, nu pleca de la rugaciune, facem o odisee speciala pentru tine aici.
nu iti mai face ganduri din alea mai rele, asa...
asa cum au zis si fetele, nu trebuie sa simti nimic rau. bucura-te de aceste clipe minunate si povesteste-ne si noua bineinteles. daca ai nevoie de ceva, te rugam ca oricand sa apelezi. orice lucru cat de mic.
DD sa te vegheze neincetat!

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput

georgia, iubita... asa e um spune anadomnica? iupiiiiiii... Doamne ajuta!

anadomnica . sunt asa cum spui datorita voua pentru ca m-ati ajutat la greu si lui Dumnezeu pentru ca m-a iertat.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput