Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(27)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
Buna seara..
...dar nu ma trece si pe mine nimeni in listuta?![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ainigriv spune:
Cami,cred ca Anadomnica face acest lucru si din cate stiu ea de-abia luni intra pe forum...sau poate apare mai devreme,dar nu-ti face griji,vei aparea negresit la
.
Pogonici,stai cumintica,te are Maicuta Domnului in paza,iar Sf.Nectarie stii ca face minuni!!!Bolboroseala o fi tot de la operatie,ca daca nu ma insel nu ai decat 2luni de atunci?!!!Pe mine un an m-au tinut dereglarile dupa operatie,la tine nu va fi asa,pentru ca vine
.
Theiuta,sa nu-ti faci probleme,ca Dumnezeu te aude in rugaciunea ta pt mama,iar Sf.Necatrie este grabnic ajutator,mai ales cand se roaga copii pt parinti sau invers,parintii pt copii.Insa trebuie sa creada si mama ta in acest ajutor si sa zica in gand,daca nu poate face acatistul,Doamne ajuta-ma,atat!!!Sa vina grabnic ajutor!!!
Elenii,Dumnezeu te iubeste,daca sarcina a fost doar oprita din evolutie,inseamna ca te-ai intors usor cu fata spre El.La mine a fost mai greu,probabil m-o fi vazut pierduta rau...pana sa ma intorc la calea cea buna.Stie El mai bine ce randuieste si cand,noi sa ne curatim pana atunci sa primim prunc sanatos!!!
La Multi Ani,de Sf.Felicitas,maine!!!Celor cu numele Felicia,multa sanatate si bucurie!!!
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv Theiuta,sa nu-ti faci probleme,ca Dumnezeu te aude in rugaciunea ta pt mama,iar Sf.Necatrie este grabnic ajutator,mai ales cand se roaga copii pt parinti sau invers,parintii pt copii.Insa trebuie sa creada si mama ta in acest ajutor si sa zica in gand,daca nu poate face acatistul,Doamne ajuta-ma,atat!!!Sa vina grabnic ajutor!!! |
Multumesc pentru cuvintele tale, Ainigriv!

Mama citeste impreuna cu mine Acatistul Sfintului Nectarie...de aceea m-am mirat ca...nu a facut nici o minunita, inca, cu noi.In schimb eu ii simt ajutorul zilnic. Iar pe Sfintii Parinti Ioachim si Ana stiti cum ii simt? ca pe niste bunicuti dragastosi si ocrotitori.Poate pentru ca eu nu am avut bunicii...
Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
vias spune:
atunci m-am linistit, merg la 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
pogonici1977 spune:
aseara iar am avut crampe in burtica, si nu oricand ci atunci cand ma rugam si citeam acatistul sf Nectarie, stiti ce am facut dupa ce am term rugaciunea, mam repede cu ulei sfiintit de la sf meu pe burtica si imediat mia trecut burtica
ufff nu mai stiu ce se intampla cu mine......, dar Dzeu e mare si va avea grija de fiecare
am uitat sa va zic BUNA DIMINEATA...poftiti la ceut de napraznic sau o cafeluta mica cine doreste
jesika spune:
Buna dimineata 
''Daca cititi vietile Sfintilor Parinti, veti vedea ca multi s-au sfintit cu usurinta, fara sa-si faca prea multe griji, si-au sfintit sufletele fara sa faca osteneli, fara sa faca jertfe, fara sa duca lupte ascetice. Dar cum s-au sfintit? Au ales ascultarea.
Acela ce face ascultare de Staretul sau, Ii urmeaza lui Hristos, Care a facut ascultare de Tatal Sau. Si astfel Dumnezeu se simte indatorat sa il binecuvanteze pe cel ce ii urmeaza.''
Ieromonahul Efrem Katunakiotul (Athos)
_
1+1=3 sau 4,de ce nu ?
Doamne ajuta !
dedus75 spune:
buna ziua fetelor :)....ma treceti si pemine pe lista de rugaciuni?
dedus75 nume de botez adina.sanatate la toate aspirantele si viitoarele mamici, sa ne ajute dumnezeu sa avem
cat mai repede
happymum spune:
buna la fete.
pogonici
.
o duminica placuta dragele mele.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama!
finutul radu andrei si finuta maria angela
cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Desi e cam tarziu, totusi va postez sinaxarul de azi.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie01.htm
va rog sa maiertati pt. intarziere....
si iata si sinaxarul de maine..... caci este mare sarbatoare.....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie02.htm
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
cipicah spune:
Buna seara, binecuvantate doamne,
Pomelnicul nostru a ajuns la Pr.Calistrat,la Sf.Man.Barnova din Iasi, ce a transmis canonul ce il considera potrivit : 40 zile Sf.Ioachim si Ana, precum si in fiecare luni,miercuri si vineri Sf.Ioan Botezatorul,marti,joi si sambata Sf.Pantelimon.
Numele noastre s-au citit si se citesc la biserica Sf.Nectarie din Iasi,la Sfantul Maslu,unde se afla,pe langa o particica din moastele Sf.Nectarie,particele si din moastele Sf.Paisie si ale altor doi sfinti,ce din nevrednicia mea nu le-am retinut numele. Toate aceste bogatii ale bisericii sunt alaturi de acoperamantul Sf. Ioan Rusul,precum si de acoperamantul Sf.Maicii noastre Parascheva,mult folositoare si grabnic ajutatoare.
Spre mangaiere va aduc si mesajul parintelui Calistrat : "sa le spui canonul,sa mearga la Sfantul Maslu,la spovedanie si impartasanie,caci ma voi ruga la fel ca si pentru cei mai mult de 100 de copii ce au daruiti mamelor ce isi pierdusera speranta".