Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 9
danielle02 spune:
papanash,da,e adevarat ca atat costa o reteta,cam in jur de 7 lire,indiferent de ce iti da,dar mai intai iti zice,vezi ca iti trebe paracetamol,si isi i a singur doar nu e nimeni tampit sa plateasca 7 lire pe o cutie in loc de aproape 2 sau nus` cat e in magazin,
pensionarii si mamicile nu platesc retetele ![]()
tuturor
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
carpatina spune:
Am avut (pana acum) o saptamana tare agitata la serviciu... cred ca ieri am "reusit" sa adorm inaintea Ioanei... de obicei stau cu ea pana ii aud respiratia regulata - semn ca a adormit - si apoi ma duc la ale mele, sau ma culc si eu... eh.. pentru ieri seara nu am bifat aceasta "amintire" in "registru" ![]()
Acum o sa trag obloanele mai devreme decat de obicei... Va doresc o seara buna
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Papanash sa stii ca m-a mai intrebat cineva despre filmul asta am sa vad cum fac rost de el
.Asistente de alea de care zici sunt si aici dar fiindca Londra e super aglomerata nu mai ajung la toata lumea,mai putin la emigranti![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Danielle chair mai facut curioasa si am sunat prietenii mei sa-i intreb si au spus ca nu au platit niciodata pt retete si nu sunt nici pensionari si nici mamici
Eu stiu ca se plateste pt pastile dar nu pentru reteta.Noi nu platim nici pt pastile suntem mai speciali![]()
papanash spune:
a mancat portie babana de orez cu spanac cu pui( un strop de ulei, un strop de sare, o foaie de ceapa ), asa ca azi ma declar multumita, a bagat si juma de banana si pufuleti. In prima jumatate a zilei prefera lichidele.
Carpatino, ai adormit si tu in patut sau cum ? Ai vazut, s-a luat de la Puppi
.
Roxana, ce fata sportiva ai tu acolo....eu stiu ca intr-un timp era moda de scutire la orele de sport , nu stiu cum mai e acum la scoala. Bravo ei ca-i place.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Danielle chair mai facut curioasa si am sunat prietenii mei sa-i intreb si au spus ca nu au platit niciodata pt retete si nu sunt nici pensionari si nici mamici mami fericita de Vladut Dominic |
ai inteles gresit sau m-am exprimat eu gresit, nu hartia ( reteta) costa, ci toate medicamentele scrise pe ea. Adica tot ce contine o reteta,toate medicamentele scrise.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Uite asta nu stiu pt ca noi avem pastilele gratis si orice tratament![]()
ramonaiani spune:
Am primit un banc bun, care m-a facut sa zambesc pe ziua de azi, asa ca vi-l impartasesc si voua:
NOSTALGIE MASCULINA: Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi un EL si-a privit sotia si i-a spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam în chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor alb-negru cu ecran de 14", dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani! Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, o plasma TV, dar dorm cu o femeie de 50 de ani! Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia fiind o femeie cu 25 de ani de experientà, i-a spus: - Tu, du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou în chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea!!!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

qa