Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bebeka, eu nu stiu cit a venit caldura aici si nici ce are sau nu are blocul. Repartitoare sigur nu.
La Piatra Neamt cea mai mare factura la centrala pe gaz pina acum: 190 RoN.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Pinacolada la ce cresa il dai? La stat sau la particulara??? Am si eu o buba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Poza cu rahi lu' mama
Nu se vede chiar asa de bine, dar ca sa va faceti o idee cat de cat

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Diwana si Daria are un pic coastele evazate. Eu i-am dat maxim 4 picaturi de Vigantol. Am mai scris eu de problemele cu absorbtia calciului si oasele capului moi...Nu mi se pare nimic exacgerat la Rares .

Andreea este un topic tare bun la gradinite. Eu cred ca as tinde mai mult spre o gradinita particulara desi daca stau bine sa ma gindesc la virsta asta nu ma intereseaza asa de mult curriculum ci pentru oriciti bani as da *tarifele sunt sensibil diferite intre de stat si particulre ma intereseaza SIGURANTA FIZICA SI PSIHICA a Dariei si SIGURANTA SANITARA.

Sunt sigura ca vei lua decizia corecta.

Mergi la inceput

O seara placuta va doresc mamici si pitici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, foarte frumos la Lepsa, va urez drum bun si relaxare maxima. Lasa ca ma documentez eu despre masini de cusut si-ti zic ce concluzii am tras.
Bebeka, am vazul catalogul quelle, dar vreau sa pipai inainte de cumparare, nu stiu de ce n-am deloc atractie in a cumpar pe net, ma rezum doar la lapte praf si bilete concerte.
Erina, si eu croitoream in adolescenta si chiar imi placea, ma chinuiam la Ileana mamei....acum a ruginit in boxa.Frumoasa rochia, dar am o banuiala, ca e mai frumoasa decat se vede in poza, n-ai alta in care stai in picioare ?
Diwana, eu nu vad acolo nimic , la varsta asta nu au deloc strat de grasime sub piele si e normal sa se vada coastele.In sfarsit, cum crezi tu ca e mai bine, doar nu te iei dupa impresiile noastre, dar poate mai mergi si la alt medic.
Alehiam, te rog sa ma bagi si pe mine in seama, nu numai pe Bebeka , adica vreau si eu asa pret mic la incalzire, consider ca-s discriminata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Moldoveanca multumesc de pont o sa se duca in Birmingham ca in Worcester nu este ac mag.daca mai ai ponturi mai zi-mi.Oricum azi a fost singura la shoppin ca frate-miu dupa ziua de ieri a capitulat si s-a intors ca nu mai putea cara sacosele..Si maine o ia de la capat dar si cu frate-miu cred ca -si taie ala venele,dar de ,o nevasta are(si o sora, cumnat,nepoata,etc...)

Am vazut doua papusi frumoase-chiar are fata de papusa Dria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramona si Moldoveanca, multumesc de raspuns, am intrebat fiindca asa am vazut intr-un film si nu-mi venea a crede,adica pentru absolut orice reteta, care cuprindea ori un singur medicament ori 20, ori aspirina ori medicamente de tratament pt. boli grave ( scumpe, in mod normal), totul costa doar atat.
Scria si despre sistemul din Franta, mamicile aflate in concediu crestere copil au propriul asistent social, care vine acasa, spala rufe, face mancare si ajuta mama la absolut tot ce are nevoie ( cumparaturi, etc).Basca toate serviciile medicale gratuite.Vorbesc de sistemele de stat,nu cele private. Toate erau cu filmari in tarile respective, nu doar din auzite. e vorba de filmul ala despre care v-am zis, Sicko, e super, daca-l gasiti pe undeva pe hubburi sa-l luati ca merita.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

In Germania orice reteta "gratuita" costa 5 euro, indiferent ce valoare are medicamentul de pe ea. (Un paracetamol e vreo 2 euro si ceva - m-am pacalit asa o data ).

Ce-i aia reteta gratuita?

Si cum poate ceva gratuit sa coste..?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Urmy, ia si de la mine niste ... La multi ani!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput