Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 10
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Danielle chair mai facut curioasa si am sunat prietenii mei sa-i intreb si au spus ca nu au platit niciodata pt retete si nu sunt nici pensionari si nici mamici mami fericita de Vladut Dominic |
poate ma insel,nu stiu
dar stiu sigur ca eu am platit reteta,inainte sa am fata luam anticonceptionale,o data mi-a dat pastile ptr 3 luni si o data ptr 6 luni,am platit la fel,aproape 7 lire,
alta data mi-a dat un fel de sirop ptr gat si am platit tot aproape 7 lire,
chestii pe care nu le poti lua decat pe reteta.
scrie exact pe spatele retetei motivele ptr care nu platesti reteta si te pune sa alegi unul din ele,in cazul meu,cum am bebe,mi-au dat un fel de card sa dovedesc ca sunt gravi si nu trebuie sa platesc pana cand face bebe 1 an,la fel si la Ebonee,
doar ca fata a trecut de multisor de un an si eu tot nu platesc,
nu ii mai inteleg nici eu

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui papanash Scria si despre sistemul din Franta, mamicile aflate in concediu crestere copil au propriul asistent social, care vine acasa, spala rufe, face mancare si ajuta mama la absolut tot ce are nevoie ( cumparaturi, etc).Basca toate serviciile medicale gratuite.Vorbesc de sistemele de stat,nu cele private. |
Cand am fost internata cu contractii in sapt 33, era o rusoaica gravida cu un prichindel de vre-un an jumate. A trebuit sa ii faca cerclaj, asa ca a discutat doctorul cu ea sa se duca sotul sa vorbeasca la casa de asigurari de sanatate cum ca are nevoie de ajutor in gospodarie (mancare, cumparaturi, curatenie, ingrijire copil mic), sa ii trimtia pe cineva.
Deci din auzite
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui danielle02 pensionarii si mamicile nu platesc retetele |
De pensionari nu stiu, mamicile n-au scutire, insa toate medicamentele pt copii sub 12 ani sunt gratuite daca ai reteta de la medic. Nu se plateste nici macar taxa aia de 5 euro (Carpatina intr-adevar.)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+
Gabriela77 spune:
Buna seara, fete dragi!
Noi mult mai bine, dupa prima zi de antibiotic deja era mult mai bine, a tusit mai putin, acum tusea se rupe deja, doar nu stiu ce sa fac ca ii e atat de greata de medicamente...
Diwana, zau daca mi se pare rahitic Rares, dar poate nu vedem noi bine in poza!
Erina, cat de frumoasa e Daria...are un capsor perfect!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Pinacolada spune:
Erina- frumoasa rochia......bunica mea a fost creator de moda, dar de mine nu s-a lipit nimic, a incercat sa invete, dar........
Andreea 11- nu e cresa, e gradinita nr 16, e pt luca care a fost pana acum la particulara si azi l-am retras din cauza de imbolnaviri repetate si platit la ei o caruta de bani! nu zic ca la gradi ded stat nu se va imbolnvi dar macar scutesc niste bani, si in alt ordine de idei nu l-a invatat nimic, aproape nimic: l-a invatat mai multe bona care in ultima perioada a stat cu amandoi!!!
In legatura cu intretinerea suntem pe locul I am platit 8 mil lei vechi:)))si stam la bloc!
betty78 spune:
Buna seara si de la noi....am disparut asa pt ca duminica ne-am reinternat din nou. Mario a facut din nou febra mare si uite asa am ajuns din nou la spital. Se pare ca s-au suprapus 2 viroze si in plus e purtator al stafilococului pneumococic in nas. Astfel exista risc de infectie bacteriana. Azi ne-am externat si speram sa fie bine. Maine merg si la primul rand de analize de sange si eco Speram sa fie bine la ca deja am inceput tratamentul pt bebe 2 de 4 zile.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ANDREEA11 spune:
Betty mario a luat virozele de la gradi??
Te intreb ca as vrea sa stiu dc e acelasi risc de imbolnavire si la gradi particulara fata de cresa de stat.
papanash spune:
Aoleu, Betty, multa sanatate !
Andreea, eu cred ca virusii circula cu aceeasi viteza peste tot,nu conteaza ca-i de stat sau privatizata cresa.Mario e la particulara, acolo unde e si Stef al lui Sim.
Pinacolada, eu intrebam strict despre factura de incalzire,nu total intretinere.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
danuta36 spune:
Seara buna!
Papanasho cred ca e bine sa faci reclamatie,ai platit prea mult..la 2 camere!
Valentina o sa pun o poza cu Miru,si ea are o adancitura cam mare acolo la stern si tot ii zic la al meu,dar el zice ca nu-i bai..De fapt trebuie sa mergem si la revizie si o s-o intreb pe dr.
Diwana nici mie nu-mi pare rahitic Rares...
Betty multa sanatate lui Mario si bafta cu tratamentul!
Erina spune:
Papanash poza in picioare foarte clara aveam dar la Piatra Neamt. Aveam si cu Daria in rochita roz una foarte frumoasa, din mai 2008.
Multumesc
Pinacolada, la mine e transmisa in gene. desenez si fac tot felul de crafturi (gentile in special ma pasioneaza foarte tare).
Ma si relaxeaza foarte tare. Acum ma relaxez cu Daria.
Gabriela 
multa sanatate Sarei. Bea lapte cu placere? I-ai putea da antibioticul in putin lapte sau apa? Nu cred ca e contraindicat. La cum sunt suspensiile alea pentru copii oricum e necesar sa bea citeva gurite de apa dupa ce il ia.
Of Betty ce mai suferiti si voi si Mario. Doamne ajuta sa se faca bine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)