Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 11
Erina spune:
Am pregatit o combinatie intre donburi sanshoku si orez cu pui pentru sot si Daria.
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/11846/Japoneze/pagina/40/
Eu mai beau un ceai neindulcit pentru ca sunt la sfirsitul primei zile curate de Scarsdale. Mai am 13 zile, sper sa nu ma tenteze mincare Dariei.
Urmy chiar vroiam sa iti sugerez sa te inscrii intr-un grup motivational.
Eu nu o fac pentru ca e time consumming la cum merge forumul asta si altele plus ca trebuie sa le raspunzi celorlalte fete etc. Am experinta Scarsdale si nu mi se pare necesar acum -sper, dar e o metoda tare buna ca sa nu te abati de la reguli.
Mi-am lipit foi si tabele pe faianta din bucatarie si ceva indemnuri. 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
P.S. eu tot stau logata pentru ca am o oaresce idee la concursul cu sunetul...![]()
Pinacolada spune:
Betty- offf cat trageti si voi! sper sa fie bine de data asta si sa nu mai aveti ce cauta la spital! multa sanatate pt micul Mario si tie succes in tratamentul pt bb2!
Erina- ce ce aia cura scardale? arati super! ar tb sa faci ceva cu talentul tau!!!!
diwana spune:
N-am gasit o poza mai concludenta. Ideea e ca i se vede ultimul sir de coaste destul de pronuntat. Am mai vazut copii de varsta lui Rares dezabracati si la nici unul nu se vede asa. Nu se vad nici exagerat de tare, si m-am tot gandit ca i se vad ca-i mai slabut el de felul lui, dar se pare ca nu.
Erina, tu cat timp i-ai dat cate 4 pic. de Vigantol?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Betty, imi pare tare tare rau ca a trebuit sa va internati din nou, bine ca sunteti acasa acum, unde sper sa ramaneti
. Sper ca de acum Mario sa nu se mai imbolnaveasca, iar tie .... pumnii stransi in continuare 
Gabriela, ma bucur ca Sara se simte mai bine, sper sa se simta din ce in ce mai bine. Amesteca-i medicamentele in mancare/suc/lapte/apa sau nici asa nu le vrea?
filmulete Rares
Piticul se face mare
sim_stoian spune:
Hop si eu!
Betty, imi pare tare rau sa aud ca ati avut probleme asa de mari! M-am tot uitat sa vad daca l-ai adus pe Mario. Nu stiu ce sa zic de stafilococul ala, sper sa nu il fi luat de la gradi. La ultimul exudat nu avea nimic Stefan, dar chiar m-ai pus pe ganduri. Bafta multa la proiectul bb2.
Eu am avut iar o perioada foarte incarcata, dar macar am primit si cateva vesti bune, mai ales pe criza asta.
La Bacau a fost foarte fain si relaxant ca au mai fost si altii sa alerge dupa Stefan
. Vineri cand am plecat am avut un incident foarte neplacut, eram pe E85, iesisem din Sinesti si am auzit deodata o bubuitura puternica. Nu stiu ce a sarit, dar ne-a facut praf geamul din stanga spate la masina. Cel mai tare m-am speriat cand am vazut ca ajunsesera cioburile pana la Stefan, bine ca numai pe picioare. Am oprit, am curatat ramasitele si ne-am intors in Bucuresti pe o ploaie mocaneasca
Am pus o geaca in portiera, dar destul de frig. Ne-am dus la asigurator sa ne luam dovada, am pus folie si banda si pana la urma ne-am dus asa pana la BC. Nu mai spun ca acolo noaptea am parcat masina lipita de una parasita si am tot coborat prin partea dreapta de ma saturasem. Bine ca am rezolvat luni, am gasit geamul pe stoc la un service si l-am schimbat.
Edit: noroc de faptul ca mergeam cu 60-70 km/ora, eram in afara localitatii, dar tocmai imi suna telefonul. Cine stie cat de rau sareau cioburile alea daca mai avea si viteza mare?
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Am citit in diagonala, asa ca nu as putea sa sustin vreun extemporal
.
Am vazut ca s-a discutat de mancat, eu nici nu mai spun cat papa Stefan ca va uimesc
. Incarc acusi cateva poze.
Jurnal de calatorii
diwana spune:
Sim, horror povestea cu geamul, bine ca s-a terminat cu bine, putea sa sara un ciob si sa-l raneasca pe Stefan.
filmulete Rares
Piticul se face mare
sim_stoian spune:
Am incarcat cateva poze din weekend. Stefan si-a descoperit o noua pasiune: plimbarea cu tastatura
, vedeti in poze la ce ma refer.
Ma retrag, am de recuperat niste somn. Noapte buna.
Jurnal de calatorii
Erina spune:
Pinacolada Scarsdale e o dieta medicala. Este topic la Femina intim, e postat in romana.
Diwana, eu i-am dat mai multe luni alternativ cu 2 picaturi. Daria avea in jur de 6 luni cind am inceput cura de mai multe picaturi. M-am bucurat ca am avut pediatru bun ca altfel nu stiu ce faceam. Se puteau deforma oasele capului. Ni se sugerase sa facem o doza intramuscular dar nu se gaseste in Romania. Am luat si un complex italienesc si s-a rezolvat.
Sim, ce dragalas e Stefan.
Arata si cum se apasa claxonul!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, ai adormit si tu in patut sau cum ? Ai vazut, s-a luat de la Puppi |
Nu in patut mah.. noi ne-am "calificat" la patul mare
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)