Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
So, MOLDOVEANCA am vazut ca esti intre ultimii 20 de membri alesi sa ghiceasca sunetu. i got a pretty good ideea! Daca citesti mesajul acesta si vrei sa raspunzi la concurs spune-mi sa iti trimit ideea mea pe PM! Facem jumi-juma potul!!!![]()
![]()
![]()
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Betty mario a luat virozele de la gradi?? Te intreb ca as vrea sa stiu dc e acelasi risc de imbolnavire si la gradi particulara fata de cresa de stat. |
Andreea.. tu crezi ca la gradinita particulara virusii sunt legitimati la intrare? Sau de ce crezi ca riscul ar fi mai mic la particulara?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara. Greu cu culcarea lui Bubu in ultima vreme, si nici la pranz nu a dormit decat putin si un singur somn.
Ca sa lamurim cu cadoul Alexandrei, am optat pentru Roata Olarului si pestisori tip Nemo la bol. Cel putin sunt mai usor de ingrijit. Si mai mici. ![]()
Cecilia, drum bun si distractie placuta!
Erina, habar nu am ce au anuntat pentru weekend pentru Bucuresti. Auzisem ca la munte ninge si contez pe asta, pentru ca saptamana viitoare mergem la schi. Adica nu eu, eu nu schiez. O duc pe Alex. ![]()
Diwana, zau daca m-am prins din poza ce e in neregula. Asa arata copiii mai slabuti. La Bubu nu se vad coastele de burtoiul mare pe care il are.
Carpatina, sa ai o noapte buna si odihnitoare.
Papanash, si eu aveam scutire la sport in liceu.
Aveam treburi mai importante, cum ar fi...sa iubesc.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Betty, multa sanatate puiului, vad ca trageti ceva cu bolile astea. Streptococul e cadou de la gradi, si fie-mea l-a tot avut, chiar din primul an. E destul de neplacut, mai ales ca la fiecare viroza se inmulteste si da complicatii. E musai sa il tratati, mie mi-au recomandat orl-istii sa ii pun picaturi cu antibiotic in nas si nu sa ii dau antibiotic pe cale orala. Voi nu ati facut Prevenar?
Andreea11, nu e nici o diferenta intre gradi particulara si de stat cand e vorba de boli.
Rox , mamica
carpatina spune:
Betty, multa sanatate lui Mario... si tie, bafta!
Gabitzo,
Sara mica si racita!
=====================
carpatina spune:
Erina... m-ai facut sa ma uit la poze.. si mi s-a facut o poftaaaaaaa.... a mai ramas ceva din mancarea pregatitat de tine? C-as da o fuga!![]()
=====================
Roxana_G spune:
Sim, vai ce neplacut accidentul cu geamul spart, bine ca nu ati patit niciunul nimic. Cred ca si drumul fara geam a fost greu, am patit si noi mai demult si a fost tare greu de mers in frig. Macar v-ati simtit bine la Bacau, sa aveti si o amintire placuta. Cat despre streptococ, parca ii facusei Prevenar lui Stefan, poate nu il ia. Chiar sunt curioasa de eficienta vaccinului. Eu nu am nici un dubiu ca Mario l-a luat de la gradi, fie-mea a fost campioana la purtat acest streptococ si mereu primit bonus de la gradi. Tin pumnii sa fie bine exudatul si pupam baiatul vesel.
Rox , mamica
sim_stoian spune:
Na, ca inca nu am inchis calculatorul, ne-am mai facut o rezervare pentru la vara
.
Rox, Stefan nu a facut Prevenarul pentru ca nu am apucat sa i-l fac din motiv de laringita si Varilrix pe care l-am preferat inainte. Acum as vrea sa ii fac doza unica la 2 ani. Exudat i-am facut la laringita si atunci am verificat sa vedem daca a inhatat ceva, dar era OK. Drumul intr-adevar greu cu folia aia, cele mai nasoale 2 lucruri au fost zgomotul de afara si faptul ca la intoarcere am prins ploaie de la Buzau si incepuse sa picure si pe bancheta.
Carpatina, cantam "The wheels of the bus", cauta-l pe youtube. Stie toate miscarile de la gradi, stie ce vers urmeaza si ce trebuie sa faca
.
Acum chiar am sters-o.
Jurnal de calatorii
Mada28 spune:
Seara buna si de la noi!
Cat poate fi de buna.
Luca de duminica a inceput cu o usoara tuse si stranutat.Am inceput si eu un tratament usor: nurofen, vit c, osccilo si sirop de patlagina. Luni usor febra. Am sunat doctorita. La tratamentul aplicat mi-a mai adaugat aerius seara.
Marti dimineata am inceput eu sa ma simt rau. Am ramas acasa si Luca era iar febril. Am decis sa merg sa-l vada doctora. Si bine am facut : are amigdalita pultacee. Deci antibiotic: Klacid. E pentru prima oara cad ia antibiotic. As fi vrut sa aman momentul asta dar asta e. Oricum suport f bine boala: manaca si e activ, tuseste f rar.Gabriela si Luca face mofturi la antibiotic, ca e f amar. Dar cu povesti ii dau seringa (de la nurofen) si si-o baga singur in gurita. Cu bona m-a uimit ia chiar mai usor medicamentele.
Eu am o laringita catarala de toata frumusetea. De ieri acasa si azi dar de maine la munca. Voce nu prea mai am deloc. Nu prea am reusit repaus vocal daca am stat acasa . A fost si bona dar Luca ma solicita si pe mine.
El e spre bine in a doua zi de antibiotic. Peste o saptamena mergem la control. Sper sa nu mai faca febra.
Eu far de voce dar maine la munca si nu m-am odihnit de loc astea 2 zile.
Si noi avem o strungareata maricica. Sper sa dispara la definitivi. Nu avem decat 4 dinti dar dr a zis ca-i ies maselele.
Sanatate la toti
Va pupam
Mada28 si Luca