Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (262)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Sim, chiar vroiam sa intreb. Unde aveti scaunul de masina? Noi il avem in dreapta si ma gindesc cu groaza daca ar fi sa se intimple ceva de genul asta.
Stefan e super tare cum stie el toate versurile.
Carpatina, mai este mai este. Tu vrei sa ma tachinezi??? Chiar am facut o poza si asa mi s-a facut o pofta

!
Madalina, multa sanatate lui Luca si tie. V-a dat Klacid pentru amigdalita pultacee. eu stiam ca "moda" e cu Augmentinul la asa ceva.
Sper ca ai un job unde nu trebuie sa iti folosesti mult vocea. 
Numai bine si mai asteptam povestiri despre Luca. tare mai era fain in costum chinezesc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Ehhh, acum are forumul o viteza!!!
mi-am facut portia pe saptamnina asta!!!
nici un raspuns de la Moldoveanca...
Roxana sper sa aveti zapada saptamina viitoare! Bravo Alexandrei si patinaj si ski!!!
Nopate linistita tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
mandarinutza spune:
Buna seara!
Betty, multa sanatate lui Mario!
Mada, multa sanatate si lui Luca!
Pinacolada, succes lui Luca la noua gradinita. Care e gradi 16? Eu cred ca o sa o dau pe Antonia la 201, cea de pe Iancului, vis-a-vis de magazinul Giulia. Acolo merge si nepotica mea si nepotul a mers acolo si mi se pare ok.
Sim, imi pare rau de accidentul cu masina! Ce haios e Stefan la plimbare pe tastatura.
Eu am fost cam ocupata ultimele zile pe la servici si nu am mai apucat sa intru. Antonia e cuminte, se intelege bine cu mamaie, si ne uimeste in fiecare zi cu cate un cuvant nou, ma rog spus mai pe limba ei. Off, ce repede creste![]()
Papanash, noi am cumparat huse pt canapele din Bucur Obor, au toate modelele, nu imi amintesc daca aveau si de 4 locuri. Eu am luat pt canapea 3 locuri, canapea 2 locuri si un fotoliu, nu sunt exact ce ne-am dorit, sunt putin creponate, dar am fost multumita ca am gasit ceva temporar. Pe astea 3 huse am dat in jur de 4 mil, dar daca ma duceam la croitorie cred ca dadeam cel putin triplu.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Gabriela77 spune:
Carpatina, parca ziceai ca tragi pe dreapta mai devreme??? Hai,somn usor mami draga! Multumim!
Sim, ce dulce e Stefan.Imi place in mod exceptional ca ii rad ochii mereu!
Roxana, nu mamir ca sunt copiii tai asa energici. Asa mama, asa copii!Bravo voua! Tare imi sunteti dragi!
Diwana, Erina, am incercat si amestecat cu ceva ce ii place si e mai rau ca tot nu vrea si e si cantitatea mai mare! Problema e ca face destul de urat, ba chiar a si vomat! 
Mai, noi nu ne laudam cu vorbitul, Sara e draguta, intelege si face absolut de toate dar cu vorbitul...nu se omoara! Insa ce e dragut ca spune rar cate un cuvant si il spune PERFECT, de exemplu: CEAPA, TREI, PORC le-a pronuntat impecabil si nu mi se par usoare! Dar daca o pui sa repete e ca un catar! O las ca presimt ca ma va uimi ea curand!![]()
Pup si eu, somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Ma gandeam ca la gradi particulara sunt mai putini in grupa, deci si riscul de imbolnavire mai mic....
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash ba nu-s tacuta de loc, dar n-am incotro, ca nu merge forumeala. mie mi-a venit din nou cheful de cusut, vreau sa-mi cumpar o masina Brother electrica, mai are cineva ? imi trebuie musai niste huse pt. canapele si ma costa manopera cat masina, asa ca daca ma pricep e mai bine sa iau. azi am zis sa facem o pauza la mazgaleala peretilor, asa ca i-am dat printului artist un pix. a desenat cat a desenat pe caiete, apoi a trecut pe picior, ca pe pereti a verificat si nu mergea care mi-a deocheat baiatul ? ca ieri si azi nu mai vrea mancare, cu greu ii bag cate-o gura de banana, un piure sau un dumicat de paine. nici pufuletiii nu vrea. of, sper sa n-aiba iar rosu-n gat. lapte bea destul de mult, totusi. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
daca reusesti sa le faci, sa imi faci si mie contra cost,(daca vrei!) tot asa am si eu canapea, trei locuri extensibile si unul fix. La Ikea nu sunt cum tb si pe quelle costa enorm, cat un pat.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui papanash Pinacolada,n-am vazut nicaieri huse pt. canapeaua mea atipica de 4 locuri,extensibila pe 3 si al patrulea fix. fetelor din Bucuresti, ziceti-mi si mie cat v-a venit factura de incalzire pe decembrie pt. 2 camere? ca am inceput sa fac reclamatii, avem cea mai mare factura din bloc ( aproape 4 milioane, v-am zis, parca) in conditiile in care am non-stop caloriferul electric in priza ( pe peretele opus celui fix, deci nu e incalzire artificiala la repartitor)fiindca-i frig in casa. sa nu mai zic ca a venit factura defalcata, pe calorifere, si in bucatarie, unde am o tabla drept calorifer ( adica de-ala mic de aluminiu) e consum urias. toate geamurile sunt termopan cu 5 camere de aer, deci ..... ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme ajutoarele lui Mos Craciun ![]() |
si noua ne-a venit 3 mil si ceva, 2 camere, 3 persoane, toate caloriferele merg la max.
urmychance spune:
| citat din mesajul lui carpatina Urmy, ia si de la mine niste ... La multi ani!===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

le-am primit, saru'mana mult. Si voua toate cele bune!
gabitz78 spune:
hello.
papanash -tu te plangi de factura de 4 mil???pai eu cu 10 ce sa zic????
si nu ma da caldura pe spate....
in sfarsit am fost la dentist, ca nu mai puteam.acum ma simt bine!!!!!
rox - stef a primit roata olarului de la mos si e foarte incantat de ea.dar sa stii ca nu prea poate sa lucreze singur...ii cam fuge lutul si face o mizerie
.
eliza e ok, abia astept ziua de luni sa mergem la dr sa ne zica cum mai e cu piciorusele.
stef se pregateste de tabara. e foarte incantat.![]()
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxali spune:
Poftiti la o cafeluta, laptic, ceiut sau ce doriti![]()
Se vede ca nu a mers forumul ca n-ati dat gata capitolele...
Andreea privata sau neprivata tot in colectivitate e
Rox dupa 7 reusesti sa ai atata energie
...ptr fitnes si aerob
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

( 02.10.2007 )