Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
mama il ia de la altar

Pe asta n-o stiam...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mai fa unul si vino sa-l botezi in banat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26
sper ca faza cu mancarea sa fie ceva trecator,ai incercat sa-i dai ceva pt.stimularea poftei de papa? noi am luat Cavit si-a dat rezultate

Cand a povestit Cami de problemele cu Stefania,cu Ca si Fe,i-am dat si eu Amirei niste Ca gluconic,il aveam in casa,luat tot pentru ea,dar n-a vrut sa-l accepte. Am pacalit-o pana la urma,i-am dat 10 zile.Si de atunci si-a revenit cu mancarea,mananca de sparge. Orice si oricand. Bine,nu cantitati impresionante,dar fata de cum manca...e super bine.Si mai ales...a inceput sa ceara,vine la mine si plescaie din gurita...E asa scumpa...
Si ca sa nu ma bucur foarte tare si sa mai patesc ceva,Doamne fereste,de la atata bucurie...Robert s-a hotarat ca el nu mai vrea sa manance daca nu-i da cineva,ca el nu poate,nu vrea,ii este lene... Oricat am incercat sa vorbesc cu el,sa-i explic,am facut si o criza de nervi n-am putut sa-l conving.Atata incapatanare n-am pomenit. Aaaa ba da...la mine...ca nu m-am lasat si uite asa a facut greva foamei...si are acus o saptamana.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Te bagi?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Te bagi?

la botezat da ... la facut copii ... lacatul pe usa gata

...de vreo 3 zile ne-am apucat din nou de treburi rusinoase ... dar de data asta cu cauciuc ... Iar am avut emotii de parca eram virgina .. ca si dupa nasterea lui Raul

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara!!!!

Ank-ule, sunteti niste frumosi toti 4. Sa-ti traiasca crestina!!!!

Cami, e mortala aia mica. Frumoasa, frumoasa.

Miha, e adevarat Robert. Ce personalitate, domnule!!!!

Noi facem parte tot din clubul nemancaciosilor. Avem deja o luna de zile . Ieri m-am linistit cand am vazut ca intr-adevar de la maseluta care i-a iesit i s-au tras toate cele (a plesnit cu sange). In continuare are gingiile inflamate. Parca s-a mai linistit putintel, ca de 2 zile era super marait si a inceput sa manance cam 100 de grame la masa . Nu as fi crezut ca o sa ajung sa ma bucur pt asemenea cantitati. Ceea ce e incredibil pt mine e faptul ca in continuare doarme cate 12-13 ore pe noapte (se mai trezeste pt apa de 2-3 ori dar adoarme rapid), spre bucuria mea care sunt gravi si am mare nevoie de somn.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu pun lacatul pe usa dupa bb2. Sa mai faca cine o vrea, eu ma opresc si astept nepotii.

Ank-ule, tu cum te mai descurci cu cei 2 pitici? Mai povesteste-mi (si bune si rele ).

Citat:

Citat:

Citat:

Te bagi?

la botezat da ... la facut copii ... lacatul pe usa gata

...de vreo 3 zile ne-am apucat din nou de treburi rusinoase ... dar de data asta cu cauciuc ... Iar am avut emotii de parca eram virgina .. ca si dupa nasterea lui Raul

Poze pitici

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 6+

Mergi la inceput

Roxy si noi suntem cu probleme de alimentatie datorita dintilor.un canin a iesit ...dar un colt doar si inca il chinuie ... langa are maseaua care se vede ca vrea sa iasa ... si de cealalta parte tot sus e foarte umflata si rosie gingia la canin si maseluta de langa.Aseara a urlat Raul o ora... si daca tot am aruncat nurofenul la ora 12 noaptea am fost prezenta la farmacie sa iau altul ... asta mica a adormit dupa ce la acompaniat vreo 15 minute ..si dupa o fi zis ca el e mai mare si ea se retrage.
aseara eu eram cu cecilia in brate si tati cu raul... la un moment dat radeam ... daca mai facem si schimb sa nu ne plictisim ..haz de necaz

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
...deci a mancat fata mea la 18, la 22,30 nu a baut nici 20ml lapte...acum doarme....ma apuca disperarea, ganduri negre....
ggaby...bine ai revenit!sper sa nu mai vina si alte probleme, ca din ce-ai povestit tu .....au fost destule....
adinag, chiar ca e frumos...distractie placuta !Ana mea cred ca nu va vedea sanie/zapada doar daca o duc in Austria...intradevar ...echipamentul de ski e scump!
amy, multumesc....nu ii dau nimic pt. stimulare...pt. ca si asa e plina de licori saraca...acum ia asa: o data la 3 zile tonotil-n,dimineata inainte de masa....dupa masa nurofen, prospan....si broncho-vaxon...ar mai trebui sa incep liv52...dar mai astept....
eu nu trebuie sa-i dau vitamine...Fe, Ca ..totul e ok...la noi problema e ca nu mananca proteine(carne, ou-lactate baga, dar nu neaparat satisfacator)
mariussimiuc....e bun Ca gluconic pt apetit? nu am stiut...dar e o chestie care am s-a tin minte...ca voi avea nevoie de toate metodele....
asa da copil.... lui Robert...sa fie mai ingaduitor cu mamica lui~!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ank83....tare faza cu copilasii....cred ca sunt mom in care iti vine sa-ti iei campii...
chiar vroiam sa te intreb ce e cu nurofenul.......inteleg ca altceva mai bun nu este pt. ei

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bianca, pai de ce nu o luati in Austria cu voi? Unde mergeti?

Uite ptr tine:
http://picasaweb.google.at/adinasv/090126SchifahrenJasiErstesMalAnnaberg?authkey=-7AX69vT5QI#

Mergi la inceput