Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

aaa...noi nu cred ca mai mergem(sau poate in februarie...depinde de criza asta )
pozele sunt super...copii..minunati...cunosc conditiile din Austria si sunt convinsa ca e super pt. copii...ce mai... e super si pt. noi!
noi am fost la badgastein, de Craciun...am schiat de fapt la saalbach hinterglemm (daca asa se scrie)...fara Ana...dar noi amandoi suntem cu ski-ul...chiar nu aveam ce face cu ea acolo...probabil la vara va face si Ana primul concediu....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu-mi ramane decat sa va urez noapte buna...ca sunt cu nervii la pamant cu probleme le astea cu mancarea...
plus ca ma tot cheama sotul ...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Tort am dat Poate un coniac?

Deja ne alinti...Ne tii numa in fineturi...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

primesc si eu coniac????...poate asa ma ia somnul

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Sigur! Coniac pentru toata lumea, doar este al doilea copil al meu:))

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata! Poftiti si
Eva s-a culcat la 12 noaptea, de fapt mai tarziu ca eu am adormit inaintea ei.
Am vazut poze cu bulanase, o sa ma uit si la TV sa vad cine e persoana in cauza, Cecilia admirata de baieti la botez, Raul care da sampania pe apica, Ana si calutul, Floris ursulet, Jasmina obosita dupa o zi pe schiuri.
Miha, maine fac si eu budinca de mere cu orez, daca tot aud ca e si pentru mofturosi. Eva e doar mofturoasa, ca de mancat mananca dar cu joaca multa cu Baby Einstein, cu marionetele, etc. Chiar de trei zile mananca ingrijorator de mult, saracuta nu o da bine cu mine nicicum, probabil sunt eu o mama dificila, mai degraba decat ea copil mofturos.

Legat de suplimente, eu m-am ferit sa-i dau, fier mi-a prescris doctorita inca de cand avea 8 luni dar cum nu exista nici un semn de anemie si incepuse sa manance carne nu i-am dat. In septembrie, cand a fost bolnava i-am facut analizele si chiar mi-a subliniat doctorita de la spital ca i-au iesit foarte bine, nici urma de carenta.
Stau in dubiu cu administrarea de calciu, tot doctorita Evei mi-a zis sa-i dau fiindca tresare in somn (se intampla si la voi?), dar tipa asta prescrie fara sa dea si niste analize dinainte. Totusi o sa-i dau vreo 10 zile in februarie sa vad daca are vreun efect, desi m-as mira sa fie asta cauza, de unde lipsa de Ca, daca laptic bea, iaurt si cascaval mananca si foarte rar uit de Vigantol....

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ank,sa va fie de bine crestinarea,sunteti f. frumosi!
Adra,noua ne-a iesit anemie in urma analizelor;si eu aveam prescris tratament profilactic de mult timp, dar nu i l-am dat
Nu stiu cata legatura are cu lipsa de Ca (parca de fier era legata), probabil ca starea "de nebine" o facea sa fie apatica si sa refuze mancarea.Eu am avut probleme cu asimilarea calciului in timpul facultatii, eram lesinata mai tot timpul ,cu durteri de cap.Acum sunt bine

Multumesc de aprecierile ref. la poze.Nu stiu cum au iesit asa "bulanoase", este adevarat ca in ultimul timp a mai luat ceva, dar totusi nu este asa grasuta...In poze pare mai durdulie
Magda de la ProTv a avut o perioada cand aparea numai cu o rochita scurta-scurta asi cu "sosete" pana la genunchi (sau peste?? ); avea si niste pantofi cu platforma,muream de ras cand o vedeam.Acum parca nu se mai imbraca asa...prezinta vremea in weekend,pe la amiaza

Adina,felicitari pt. ski! invata mult mai bine si mai fara efort acum, cand sunt mici
Stefania isi pusese una dintre rolele lui Sebastian in picioare,era disperata sa se dea cu ele...Parca vad batalie la primavara, cu siguranta nu va intelege de ce Sebi poate si ea nu...vad ca este f. incapatanata sa faca ce face el, chiar daca isi face vanatai la funduletz...
Aseara a facut din nou la olita,spunea obsesiv kk,kk...Mie imui era lene, ma gandeam ca poate a facut sau daca nu face in scutec..
Intr-un tarziu i-am dat olita, a facut kk tare mandra...Facea "kk,pfuuu","kk,pfuuu" (adica pute rau).
Olita aia este a lui Sebastian, pentru cine a intrebat (are si ea una clasica jos la mamaia); este f. practica pentru ca poate fi folosita atat ca olita de camera, cat si ca adaptor de toaleta...Mai avea si o pernuta si niste chingi astfel incat sa poata fi folosit ca adaptor pt. scaun,dar nu l-am folosit asa

Pentru cei interesati, uitati aici
modelul nostru:
http://www.litaf.ro/seatakid.html
modelul mai nou:
http://www.litaf.ro/toily.html

La sfarsitul lunii viitoare va fi din nou BabyExpo, cu siguranta ii veti gasi si acolo..

O zi placuta,nu stiu cand mai pot intra pe DC..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

aaa,uitati modelul nostru complet:
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=2&info=34

si celalalt:
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=2&info=48

pentru baieti, cu dedicatie :
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=2&info=37

sau alte produse (simple,cu muzica,etc,etc)-numai copilul sa vrea sa stea pe ele :
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catid=2

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

tati se pregateste de job! - va ziceam eu ca am doi alintati?!

PUSSI - pupici multi si multumim!
BIANCA - mai incearca cu niste vitam c pt pofta de mancare, sau citrice sau miere dimineata...eu te cred din tot sufletul...
CAMI - asa zicem toate, ca parem mai durdulii in poze!
cunosc modelul de adaptor, il vizasem pt baby expo..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Neatza!!!

.....asa-mi trb dc nu-s cuminte si nu dorm la ore rezonabile
Bianca,din cate mi-aduc aminte Tonotil este si un bun stimulent al poftei de mancare...poate sunteti la inceputul trat......Ana

Tati de Alessia, te vei descurca fff bine avand grija de micutza!!!Mult succes!
Ellis iti doresc acomodare rapida la job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

AMY - merci!
FELICITARI PENTRU SEMNATURA INTELIGENTA!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Amy26
sper ca faza cu mancarea sa fie ceva trecator,ai incercat sa-i dai ceva pt.stimularea poftei de papa? noi am luat Cavit si-a dat rezultate

Cand a povestit Cami de problemele cu Stefania,cu Ca si Fe,i-am dat si eu Amirei niste Ca gluconic,il aveam in casa,luat tot pentru ea,dar n-a vrut sa-l accepte. Am pacalit-o pana la urma,i-am dat 10 zile.Si de atunci si-a revenit cu mancarea,mananca de sparge. Orice si oricand. Bine,nu cantitati impresionante,dar fata de cum manca...e super bine.Si mai ales...a inceput sa ceara,vine la mine si plescaie din gurita...E asa scumpa...
Si ca sa nu ma bucur foarte tare si sa mai patesc ceva,Doamne fereste,de la atata bucurie...Robert s-a hotarat ca el nu mai vrea sa manance daca nu-i da cineva,ca el nu poate,nu vrea,ii este lene... Oricat am incercat sa vorbesc cu el,sa-i explic,am facut si o criza de nervi n-am putut sa-l conving.Atata incapatanare n-am pomenit. Aaaa ba da...la mine...ca nu m-am lasat si uite asa a facut greva foamei...si are acus o saptamana.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Miha, buna idee...o sa incerc si eu cu Ca...chiar azi am programare la pediatra, cica asteapta analizele de sange ale lui Eric... vezi sa nu...nu i le mai fac curand...dar o sa luam calciu si noi....ca 10 zile n-a fi bai...

Si cum rezista Robert grevei?Ia suplimente nutritive?mai da incapatanati sunt copiii astia ai nostri...ma rog, eu ma recunosc in postarea ta... e gelos poate ca-i dai Amirei sa pape??nu stiu, zic si eu..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput