Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Miha, am facut 2 retete usoare luate din blogul tau ! Prajitura cu visine si budinca de mere si orez. Delicioase si usor de facut. Unde mai pui ca a mancat si super mofturoasa. ![]() |
Ce ma bucur! Inseamna ca ai sa mai treci pe acolo.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
ellis cred ca am reusit sa te votez! Multa putere si incredere in tinw pt. perioada ce urmaeza!
ank foarte frumosi toti 4!
cami am vazut si noi mandruta pe wc![]()
bianca nu stiu ce sa-ti mai zic cu papa.. sunt faze si faze, dimineata Ana n-a servit nimic...a refuzat tot, si la pranz i-am dat supliment, dar intre mese nu mai dau nici macar un biscuite!
ancutaD niste gemenasi au facut azi Priorixul in Italia, ca idee iti zic, mama a fost prevenita ca dupa 7 zile apare febra si eruptii cutanate, n-o spun ca barfa. Iti confirm inca oadata, chiar daca stiai!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Adra,da' un rachiu nu dai la asa o zi de sarbatoare? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Tort am dat

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Arati foarte bine doamna! Si copiii is niste frumosi si deliciosi! La voi mama merge cu copilul la altar? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
mama il ia de la altar
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank frumoasa familie aveti!!! sa fiti sanatosi si fericiti imprreuna cu totii!!! ati tinut botezul la thalia?? intreb pt ca seamana ff bine cu locatia de la thalia din lipovei... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
da la thalia am tinut.. asa mai in familie
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Tort am dat ![]() |
Deja ne alinti...Ne tii numa in fineturi...

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Amy26 spune:
pustiu` doarme,tati la fel si eu,zuza bantui pe net![]()
Bianca, asa mult imi place poza aceasta
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia#5295616362264640258 Ana.....pare-un ingeras
...
sper ca faza cu mancarea sa fie ceva trecator,ai incercat sa-i dai ceva pt.stimularea poftei de papa? noi am luat Cavit si-a dat rezultate
pt.tine 

sa nu mai fii suparici
Ggaby bine ai revenit!
Adina,te cred ca-i incantata Jasmina de ideea schiatului....cine nu ar fi?? eu de mica am vrut sa invat dar nu m-a ajutat(incurajat) nimeni in privinta asta![]()
Va doresc vreme propice schiatului si asteptam poze!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 mama il ia de la altar |
Pe asta n-o stiam...

Amy26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Deja ne alinti...Ne tii numa in fineturi... ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
primesc si eu coniac????...poate asa ma ia somnul
Ank83 spune:
va multumesc mult pentru complimente... m-ati facut sa ma simt superr
dupa o zi aglomerata
..
Am vazut si eu bulanoasa ... 
Citesc si eu ce postati si ma uit si la poze, dar pana sa raspund zbiara soprana sau tenorul 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici