Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

Buna ziua fetelor! Am lipsit muuuult timp de pe forum...cred ca nu am mai intrat decand David avea vreo 4-5luni....Mi-a fost tare greu sa mai intru pt ca david a fost tare bolnavior decand a intrat la cresa in sept si eu am inceput munca....nu am avut timp de nimic...Mi-a fost dor de voi si imi pare rau ca nu v-am mai dat vesti despre noi. In sfarsit david mi-a luat de pe la cresa toate bolile posibile si mai tot felul de virusi....pana si salmonela de l-a tinut vreo trei luni saracutu. Nu e foarte mancacios din pacate si e cam slabut are doar 9kg600g, in schimb e tare solar si mereu in forma,curios de nu se mai poate!Imi pare rau ca nu am mai impartasit cu voi emotiile primilor pasi sau altele...David a inceput sa mearga la 11 luni si la un an...i-am facut o mare petrecere cu un tort enorm WINNIE POOH....si sunt o multime de detalii!
Nu stiu exact cum sa va arat poze...nu sunt o mare experta dar mi-ar face totusi placere sa va arat smecherutul nostru!
In plus de asta,sotul meu s-a operat de spate.....si etc etc....am avut enorm de multe prbl pt ca nu e usor sa te descuci singura cu un copil si un sot la pat....cred ca am sarit de la subiect la altul dar o sa ma intelegeti voi
va pup si va imbratisez cu drag!

ggaby &david 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA

Mersi mersi...da' pen' she?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/rubrica/blogosfera-feminina/revistele-pentru-femei-prostesc?page=1" target="_blank">CA NE-AI VOTAT

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

multumesc cui ne-a mai votat!..ca nu stiu cine e!

BIANCA - greu cu nemancaciosii astia!

GGABI - bine ai revenit! despre poze nici eu nu sunt experta, copiaza adresa paginii tale picassa si pune-o efectiv in mesaj.

UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

in sfarsit ninge si aici, e zapada multa, am iesit afara la tras copiii cu saniuta. Era si vant si ii batea zapada ghetoasa aproape lui Floris in fata, asta nu i-a prea placut, dar le-am intors cu spatele la mine si am mers mai departe. E asa fain!!!

Ank, felicitari micutei crestine, sunteti superbi, tu esti o femeie tare frumoasa! Au cui semana

Cami, ti-am vazut si fotomodelul tau, are niste "bulanase"!!! Imi place tare rochita aia cu capuson, sau cum ii zice.

Am mai vazut pe cineva, dar am uitat!

BB, um a fost la dr?

Gaby ma bucur tare sa aud de voi! Sanatate sotului si m-as bucura sa va vad.

Bianca[/b, nasa Jasminei este si instructoare de ski, si i-a dat ore in privat, sa zic asa Iar daca tine vremea cu noi face saptamana viitoare si un curs (la socrul nasei, care se ocupa cu asta). Ea e tare incantata, noi ii cautam acum disperati ski la mana a doua, ca mi se pare tare multi bani cand te gandesti ca la anul ii trebuie noi. [b]Lala, voi cum faceti? Sau nu va e mila de bani?

Nu mai stiu nimic. Deci ma retrag :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ank, ai o minune de fetita...si Raul e adorabil...sunteti o familie fericita si implinita...iar tu arati f bine...felicitari mami!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

GGABI - bine ai revenit! despre poze nici eu nu sunt experta, copiaza adresa paginii tale picassa si pune-o efectiv in mesaj.

UN ANISOR
PAPA BUN

ellis ce votam? si unde? ca ma execut...

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

UN ANISOR
PAPA BUN

ellis ce votam? si unde? ca ma execut...

ERIC IN IANUARIE 2009...
ERIC

vezi pe blogul meu povestea, intri pe cuvantul VOTAREA, in josul paginii la ADAUGA UN COMENTARIU si votezi pt ellis, adica printr-un comentariu se voteaza articolul cuiva; http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/
multumesc

UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adra,da' un rachiu nu dai la asa o zi de sarbatoare?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, am facut 2 retete usoare luate din blogul tau ! Prajitura cu visine si budinca de mere si orez. Delicioase si usor de facut. Unde mai pui ca a mancat si super mofturoasa.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ank, sunteti o familie frumoasa!

Cami, am vazut o copanoasa dulce!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput