Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)
Raspunsuri - Pagina 10
ggaby spune:
Buna ziua fetelor! Am lipsit muuuult timp de pe forum...cred ca nu am mai intrat decand David avea vreo 4-5luni....Mi-a fost tare greu sa mai intru pt ca david a fost tare bolnavior decand a intrat la cresa in sept si eu am inceput munca....nu am avut timp de nimic...Mi-a fost dor de voi si imi pare rau ca nu v-am mai dat vesti despre noi. In sfarsit david mi-a luat de pe la cresa toate bolile posibile si mai tot felul de virusi....pana si salmonela de l-a tinut vreo trei luni saracutu. Nu e foarte mancacios din pacate si e cam slabut are doar 9kg600g, in schimb e tare solar si mereu in forma,curios de nu se mai poate!Imi pare rau ca nu am mai impartasit cu voi emotiile primilor pasi sau altele...David a inceput sa mearga la 11 luni si la un an...i-am facut o mare petrecere cu un tort enorm WINNIE POOH....si sunt o multime de detalii!
Nu stiu exact cum sa va arat poze...nu sunt o mare experta dar mi-ar face totusi placere sa va arat smecherutul nostru!
In plus de asta,sotul meu s-a operat de spate.....si etc etc....am avut enorm de multe prbl pt ca nu e usor sa te descuci singura cu un copil si un sot la pat....cred ca am sarit de la subiect la altul dar o sa ma intelegeti voi![]()
va pup si va imbratisez cu drag!
ggaby &david 13+
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mersi mersi...da' pen' she? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
www.hotcity.ro/ce-ne-inconjoara/rubrica/blogosfera-feminina/revistele-pentru-femei-prostesc?page=1" target="_blank">CA NE-AI VOTAT
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
ellis spune:
multumesc cui ne-a mai votat!..ca nu stiu cine e!
BIANCA - greu cu nemancaciosii astia!
GGABI - bine ai revenit! despre poze nici eu nu sunt experta, copiaza adresa paginii tale picassa si pune-o efectiv in mesaj.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
adinag spune:
Buna,
in sfarsit ninge si aici, e zapada multa, am iesit afara la tras copiii cu saniuta. Era si vant si ii batea zapada ghetoasa aproape lui Floris in fata, asta nu i-a prea placut, dar le-am intors cu spatele la mine si am mers mai departe. E asa fain!!!
Ank, felicitari micutei crestine, sunteti superbi, tu esti o femeie tare frumoasa! Au cui semana ![]()
Cami, ti-am vazut si fotomodelul tau, are niste "bulanase"!!! Imi place tare rochita aia cu capuson, sau cum ii zice.
Am mai vazut pe cineva, dar am uitat!
BB, um a fost la dr?
Gaby
ma bucur tare sa aud de voi! Sanatate sotului si m-as bucura sa va vad.
Bianca[/b, nasa Jasminei este si instructoare de ski, si i-a dat ore in privat, sa zic asa
Iar daca tine vremea cu noi face saptamana viitoare si un curs (la socrul nasei, care se ocupa cu asta). Ea e tare incantata, noi ii cautam acum disperati ski la mana a doua, ca mi se pare tare multi bani cand te gandesti ca la anul ii trebuie noi. [b]Lala, voi cum faceti? Sau nu va e mila de bani? ![]()
Nu mai stiu nimic. Deci ma retrag :)
eladea2005 spune:
Ank, ai o minune de fetita...si Raul e adorabil...sunteti o familie fericita si implinita...iar tu arati f bine...felicitari mami!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis multumesc cui ne-a mai votat!..ca nu stiu cine e! BIANCA - greu cu nemancaciosii astia! GGABI - bine ai revenit! despre poze nici eu nu sunt experta, copiaza adresa paginii tale picassa si pune-o efectiv in mesaj. Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)UN ANISOR PAPA BUN ALESSIA IN TARA MINUNILOR |
ellis ce votam? si unde? ca ma execut...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ellis ce votam? si unde? ca ma execut... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN IANUARIE 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
vezi pe blogul meu povestea, intri pe cuvantul VOTAREA, in josul paginii la ADAUGA UN COMENTARIU si votezi pt ellis, adica printr-un comentariu se voteaza articolul cuiva; http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/
multumesc
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)UN ANISOR
PAPA BUN
mariussimiuc spune:
Adra,da' un rachiu nu dai la asa o zi de sarbatoare? ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Miha, am facut 2 retete usoare luate din blogul tau !
Prajitura cu visine si budinca de mere si orez. Delicioase si usor de facut. Unde mai pui ca a mancat si super mofturoasa. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
cristi07 spune:
Ank, sunteti o familie frumoasa!
Cami, am vazut o copanoasa dulce!
Cristina si Radu 3.12.2007