Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(159)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

avem poze de la botez ... sa ne vedeti in formatie de 4

Arati foarte bine doamna! Si copiii is niste frumosi si deliciosi! La sot nu ma bag...
La voi mama merge cu copilul la altar?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Arati foarte bine doamna! Si copiii is niste frumosi si deliciosi! La sot nu ma bag...
La voi mama merge cu copilul la altar?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

cred ca mama il ia de la altar!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

frumoasa printesa mamii....si mi se pare ca seamana cu tine ff mult
Mare nazdravan e Raul al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA

Mersi mersi...da' pen' she?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, sa-ti traiasca micuta crestina ! Frumosi copiii, dar si voi !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank frumoasa familie aveti!!! sa fiti sanatosi si fericiti imprreuna cu totii!!! ati tinut botezul la thalia?? intreb pt ca seamana ff bine cu locatia de la thalia din lipovei... doar ca la voi sunt scaunele mai faine...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!
multumesc fetelor pt ajutor...
deci...cu pozele(picasa)...i-am dat ceva sync web..imi arata si "edit"...dar chestia e ca tre sa le mut pe fiecare...selectez poza si o asez unde vreau eu...pai asta nu ar trebui sa mearga automat?
anacami, am vazut pozicile voastre...fff draguta fata asta a ta! si ce piciorute are! avem si noi plansa de aia magnetica,dar nu o atrage deloc(inca)...e bun sist ala pt wc? m-am gandit sa-l iau si eu pt la vara micutei...
eladea2005, precum ti-ai dat seama e vb de picasa
micutului ....bine ca nu e nimic serios
ank83, am vazut si pozele voastre...e super Raul(acum vazui eu pe cine seamana el...),la fel si Ceci!...tortul a fost f fain!arata delicios....
in alta ordine de idei....Ana e in faza de refuz de hrana........pai de 2 saptamani nu a mancat carne....de ou nici nu poate fi vb....pai ce sa fac cu ea...saptamana asta nici supa/ciorba nu a mai vrut...sunt cu nervi la pamant...mama mea i-a facut supica de pui cu legume...a venit soacra in vizita si i-a adus supa de curcan cu taitei....dulci, bune, carnita moale...a mancat exact 4 linguri din fiecare(la ora 13 apoi la ora 15,30)...
de tusit mai tuseste si acum, muci mai are cand si cand, dintisorul a iesit afara....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna ziua!
multumesc fetelor pt ajutor...
deci...cu pozele(picasa)...i-am dat ceva sync web..imi arata si "edit"...dar chestia e ca tre sa le mut pe fiecare...selectez poza si o asez unde vreau eu...pai asta nu ar trebui sa mearga automat?
anacami, am vazut pozicile voastre...fff draguta fata asta a ta! si ce piciorute are! avem si noi plansa de aia magnetica,dar nu o atrage deloc(inca)...e bun sist ala pt wc? m-am gandit sa-l iau si eu pt la vara micutei...
eladea2005, precum ti-ai dat seama e vb de picasa
micutului ....bine ca nu e nimic serios
ank83, am vazut si pozele voastre...e super Raul(acum vazui eu pe cine seamana el...),la fel si Ceci!...tortul a fost f fain!arata delicios....
in alta ordine de idei....Ana e in faza de refuz de hrana........pai de 2 saptamani nu a mancat carne....de ou nici nu poate fi vb....pai ce sa fac cu ea...saptamana asta nici supa/ciorba nu a mai vrut...sunt cu nervi la pamant...mama mea i-a facut supica de pui cu legume...a venit soacra in vizita si i-a adus supa de curcan cu taitei....dulci, bune, carnita moale...a mancat exact 4 linguri din fiecare(la ora 13 apoi la ora 15,30)...
de tusit mai tuseste si acum, muci mai are cand si cand, dintisorul a iesit afara....

bianca, dupa ce ajungi in edi, apoi organise and reorder si apoi dai sort by date, le aseaza automat in ordine cronologica...nu stiu cum sa iti explic altfel...nu stiu ce picasa ai tu...

cat despre mancare, no comment...sper sa prindeti zile mai bune...e tare frustrant...stiu cum e....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

eladea...in primul rand la mine toata chestia de reorder...e in lb. rom...nu stiu de ce nu ma intreba...

Mergi la inceput