**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Vai Ana, ma simt flatata
daca ma consideri la fel de gospodina ca si Bianca sau Astery
Nu sant chiar asa
fac si eu dar din an in paste ceva mai complicat.Cred ca tu ma intreci cu siguranta, eu nu fac mancaruri sofisticate, acum a inceput si Robert sa mai comenteze cand nu-i convine vreun fel
El daca lucreaza la bucatarie, a devenit expert...ieri a spus ca am facut ciorba de vacuta prea sarata dar i-am zis ca nu are sare
Mi-o fi scapat si mie ca am facut gaura prea mare la cutie ![]()
Giova sa nu ma uiti cu siropelul![]()
Silvie ai luat inghetata?
Eu nu stiu ce greva a fost asta ca dimineata am vazut autobuze pe trasee si lumea iesind de la metrou
A mai ramas si RObert degeaba la apartamentul italienilor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
bumbita spune:
Buna seara!!!
LA MULTI ANI RAZVAN de ASTERY!!!! SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
mie nu mi place sa gatesc dar o fac ac trebuie...adevarat ca le fac dupa preferinte ,gatesc seara de seara de tb sa mi storc creierii....cate 4 portii
iar prajituri???nu fac decat cremsnit si asta pt ca sunt foile facute gata la cora
...adevarat cand vreau sa impresionez fac muschi umplut cu cascaval sunca si usturoi de te lingi pe degete,tochitura(de vin rudele),piept de pui in iaurt si fulgi de porumb...[alcoolbune n am ce zice....prajituri insa nuuuuuuuu ,asta poate si pt ca eu nu mananc dulciuri![]()
papan????i a zis lui tatie....indicapatuleeeeeeee si inca cev a dar...mi e jena..
adevarat ca dupa acea am murit de ras dar pe loc l am certat
aaaaaaa de cand l am tuns ,sta ce sta si zice...mamii,sunt frumos??![]()
cosmi1975 spune:
GIOVA asadar foame mare pe la tine ....lasa draga ca ai unde pune
MARAKI greva doar pe hartie sa inteleg....capere prin italia am mancat![]()
SILVI
si eu as manca o inghetata
ANDIARRO
Biancas spune:

Eu acum am ajuns acasa...de 15 minute...de la servici binenteles
. Programul nou, inventarul, clientii, furnizorii...cred ca o sa incaruntesc langa el
. Pt examen mai invat NU 
V-am citit in mare...ici pe acolo...acum intru in dropuri.
Va
pe toate.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Maraki clar m-am dus dupa inghetata
trebuia sa iau si ulei de masline ca nu mai aveam si inca cateva chestii. Maine fac mancare chinezeasca si imi trebuia, initial am zis ca fac in seara asta dar ne-am razgandit si ne uitam la filme Tranporter 1 si 2
trebuie sa iti mai fac o listuta cu cateva filme faine vazute recent.
Cosmina hai la inghetata
am de cocos si de cioco eu am mancat de cocos cu frisca 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvi...inghetata de cioco e cea mai buna care exista. Restul...sunt inghetate
. te invidiez ca ai timp de filme. Eu acum merg sa fac un dus, sa ma spal pe cap si apoi sa mai citesc ceva poate se prinde ceva de mine dupa 13 ore de munca.
Am bagat 3 randuri de Milka in mine sa am forta.,...ma mir de ce ma ingras
. Dar imi trebuie dulce
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
miraklucker spune:
RAZVAN de Cristina
sa fii sanatos, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii la parintii tai.
uite ca reusesc sa mai apar si eu. Nu am mai ajuns de mult nici sa citsc. Timpul meu e redus la maxim. seara ajung tarziu si daramata de la servici.
Saptamana trecuta am fost in vacanta. am fost plecati in Italia, in Südtirol la ski. A fost minunat.
Muuuulta zapada, soare si .....multi copii
. Copii s-au simtit foarte bine, si nu numai ei. David a facut un curs de ski. A avut si un concurs la final si a castigat locul I. Pentru el a insemnat mult, nu mai incapea in piele de fericire. Din pacate am plecat cu Daria bolnava de acasa, si acolo a mai facut inca 2 zile febra, altfel mergea si ea la curs. Piticoata mica e neinteresata inca. Eu cu ele am mai mers la plimbare ne-am mai dat cu sania, la vale era bine dar la deal nu mai vroiau sa urce
. Le-am mai lasat la gradinita hotelului, si eu m-am mai limpezit putin la cap
de una singura.
In rest nimic nou. eu inca sunt in cautare de case, iar mai nou barbatu de alt servici ca tocmai a primit demisia 
V-am pupat, ...daca vreti sa ne vedeti am pus poze noi la semnatura.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
bumbita spune:
' neata!!!!
giova bafta multa azi la echo? la ce ora mergi?
sebi la gradinita e f incantat saptamana asta pentru ca stau toti copiii din gradinita impreuna si el mereu a fost incantat sa se joace cu baietii mai mari.
aseara au venit vecinii de la doi - greci- sa ne invite sambata la ziua lui andreas - face doi ani. si l-am sunat pe sebi si i-am zis ca a venit andreas la noi si ca a intrat la el in camera si a zis "cate jucarii are sebi!!!" iar sebi stitit ce mi-a zis - agitat? "nu arata-i-le!" "scoate-l afara din camela mea!!!"![]()
![]()
![]()
mi-e dooor si doare!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

SA TI TRAIASAC PUIUL MARE SI SANATOS