**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

A explicat bine Giova-caperele sunt bulbii unor arbusti ce cresc asa ca niste tufisuri...sunt cam aiurea de recoltat ca se culeg numai cu mana. Se pun musai in sare dupa cules ca altfel sunt amare si apoi se pregatesc ca maslinele...Se pot intrebuinta in multe feluri cum ziceau Silvi si Giova...eu am tot timpul un borcanel in frigi, pe care il folosesc la ce-mi trazneste, dar reteta preferata e piept de pui tavalit prin cascaval+faina sau amidon+mirodenii si calit in unt si apoi facut un sos cu untul(eventul adaugat inca putin) ce ramane+ vin alb+zeama de lamaiE si la final faimoasele C...eu le-as asemana cu aggurida...
Carpen-ul(din amintirile mele taranesti) este un pom si nu cred ca are vre-un grad de rudenie cu arbustii astia.asa le zice in geremana: die carpen?
Voi sa nu va speriati, dar mare mea pasiune e sa stiu la ce foloseste x, cum se foloseste, de unde vine, etc...gatitul e ceva colateral....sunt convinsa ca Cristina, Bianca sau Maraki gatesc mai bine decat mine, de ex....EU FAC(acu m-am mai linistit) MULTE EXPERIMENTE TRAZNITE si cum zice cristi "niciodata nu se poate omul baza pe tine" ca nu poate sa-mi ceara sa repet ceva ce i-a placut mult ca singut mai manaresc eu ceva pe acolo-nu ma pot abtine....m-a lasat saracul, sa-mi fac toate damblalele pana i-am zis ca vreau sa experimentez facutul tuicii in bucatarie-la asta a utilizat dr de veto si a zis ca nu vrea sa explodeze blocu...pe mine nici nu ma interesa rez, ca eu nu beau A, doar procesul de fabricatie...

Cristina-superb Razvan....si el cu "prietenuu lui mari". noi avem o gasca de amici apropiati cu care tot chefuim de cand era Alex mic...si cristi a ras cand am folosit sintagma asta zicandu-i ca nu se poate sa nu-i chemama la ziua lui A ca doar sunt prietenii lui mari.

M- deci va grevati si voi...poate tie ti se pare ca au nemtii sal bune, dar pt mare majoritatea vesticilor nivelul de traia scazut considerabul fata de acum 10 ani, de ex si multi nu sunt obisnuiti sa traiasac adin nimic ca marea majoritatae aro

eu sunt vorbareata ac am de calcat si-)nu vreauuuu

am dat de belea; asta se trrezeste la 3 noaptea plangand ca vrea la gym...la cresa nu vroia sa ramana ca el vrea la gym...numai asta viseaza, nu stiu ce o sa ne mai facem cu el-ne-au zis tantile ca nu au avut inca vreunu sa urle asa dupa gimnastica....o zacea vre-un urzica in el....si io cxare ma gandeam c-am produs un einstein

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns si eu pe-acasa. Mi-am dat intalnire cu sotul in mall la cafea si eu am mai ramas pe-acolo la magazine. caUT costum intreg de baie, ca vreau sa merg la inot.
Azi dim. la 6 m-am trezit ca-mi era foame. in viata mea nu am patit asa ceva...musai sa iau masuri. Bine ca am baut apa, m-am umflat si am adormit la loc. sper sa pot fenta asa foamea, nu e normal sa ma trezesc noaptea sa infulec. Unde voi ajunge????

Silvia nasoala patania, pacat ca a cedat fratele tau si nu a spus adevarul. Nu stiu cum e...dar cand m-a busit pe mine cel din spate, am mers la pol. am facut schema si am declarat fiecare cum s-a intamplat.Nu trebuia sa cedeze fratele tau, tipa ar trebui sa-i repare masina, nu sa o faca el pe casco lui.
Maraki mi-am amintit aseara de carpen. Are dreptate Ana e un arbore...in ap. din blocul nostru este parchet de carpen, e mai albicios lemnul, si nu cred sa aiba legatura cu caperele noastre.
Ana al tau s-a trezit ca vrea la gym, al meu s-a trezit la 2 azi noapte si s-a apucat sa-i zica lui Clau ce culaore are lenjeria lui de pe pat.
Cristina super poze. se vede ca a fost incantat razvan de petrecere.

Ne-a terorizat cu pijamaua marco. Eu orice ii cumpar, le spal prima data si pe urma le poarta. Credeti ca am apucat sa spal pijamaua? ieri a stat prin casa cu ea, aseara a vrut sa o imbrace la somn. Azi dim. o vroia la gradi, dar l-am facut sa uite de ea.

Discutie ieri pe masina, de la gradi spre casa:
M: - mami cand luam cadoul pt. tati?
eu: - nu stiu mami, dar ce-i cumparam?
M: - niste jeep-uri.
eu: - pai nu are mami bani de asa ceva
M: - atunci un Touareg Volswagen
eu: - nici de asta nu are mami bani. sunt scumpe masinile astea mari.
M: - ba da, trebuie sa aiba 2 masini mari tati.
Nic cum nu a inteles copilul meu, ca tati nu mai are nevoie de inca un Touareg sau alte jeepuri, ca sunt scumpe si eu nu am bani de asa ceva. Si nu vroia masini de jucarie, ci adevarate.

si eu am bagat o tura la spalat si vreau sa fac o tocanita de porc, nu am mai facut de multisor si mi-e pofta.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

ma uit pe Acasa tv la emisiunea culinara cu Simona Mihaescu, cred ca la ea am auzit de carpen si am scris asa Din alta parte nu aveam cum sa scot cuvantul asta pt ca nu stiam
Silvie nu prea vorbeste "lumea cu toata lumea " Eu stiu pe cineva care din cauza lancezelii( prea multa liniste si armonie ) a turnat din ea ce se intamplase in urma cu aproape 2 ani Nu-i placea linistea dar uite ca nu i-a mers I s-a dat cu ignore Culmea ca a fost chiar in preajma Craciunului

revin....incerc sa trag Cars dublat in ro pe Dc++ de la March...nu reusesc sa intru la ea in lista

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova nu e faza ca oricum pe casco isi facea chiar daca accidentul nu a fost din vina lui, ca apoi isi recupereaza casco banii de la RCA altfel e nebunie sa te certi cu toti prostii sa iti schimbe ce trebuie, stiu de la cine a trait experienta. E faza ca se pot face asemenea procese verbale si mitui orice si pe oricine, fratele meu ar fi trebuit sa conteste procesul verbal in instanta....nebunie cu titlu gratuit, ca nu scria ca nu e tipa vinovata ci o dregea sa nu ii suspende permisul.
Maraki eu cred ca sunt unele persoane care nu vor sa aiba liniste ca se plictisesc Ma si distreza si la unelesubiecte cum se incing spiritele din nimic.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Cu intirziere

La multi ani !!!! Razvanel Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maraki poate nu ai mai retinut tu bine. nu cred ca se foloseste carpenul in mancare, alea sunt capere toata ziua.
Silvia azi am dat o tura prin Altex si am vazut vreo 3 masini de facut paine: Severin, Moulinex si Vortex. cea mai scumpa era prima, la vreo 4 mil. cred, dar nu ma inspira.
Sa-mi zici cand faci prima paine in masina cum ti-a iesit, poate vii cu ceva poze, ca pe site-urile culinare.
Mi-am amintit ca si eu mi-am facut prin casco meu masina si pe urma si-a recuperat banii de la celalalt. Parerea mea e ca nu trebuia sa cedeze fratele tau, sa-i dea in judecata.

_
Gio15+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu tot pe-acasa, inca n-am inceput serviciul, dar deocamdata nu pling. Ma bucur de timpul petrecut cu Sabina; ne jucam toata ziua, desi isi doreste destul de mult joaca cu copii.
M-am gindit s-o dau la balet de la toamna; daca i-o placea . Deodamdata a vazut-o pe fetita prietenei mele si a zis ca-i place si vrea si ea sa danseze ca Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Cu intarziere urez si eu : Razvan, La multi ani !!!!
Astery sa va traiasca baiatul si mereu sa va aduca doar bucurii !!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova, Simona Mihaescu habar nu are de bucatarie, ea a gresit si m-am luat dupa ea ca nu aveam de unde sa scot cuvantul asta din mintea mea. zici ca au gust de masline?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki nu au gust de masline, au un gust aparte, ciudat putin la inceput. Ia-ti un borcanel si fa cu unt si ierburi la peste sau retetele date de fete. Mie personal nu imi plac f tare, destul e rar le cumpar.
Giova o sa iti zic si fac si poze abia astept sa soseasca Vortex sa nu iti iei clar ca am luat o data in Ro ceva fier de calcat la promotie nu calca nimic ca se incalzea numai cat sa netezeasca hainele si am mai auzit lumea plangandu-se de firma aia. Sa fie cu cat mai multi wati si cu 2 palete ideal si cu program de prepararea rapida cam asta am inteles eu ca e bine si o firma care sa iti inspire incredere. Fratele meu cred ca e unul dintre cei mai calmi si pacifisti oameni din lume, eu sunt guraliva familiei in copilasrie nu ma puteam certa cu el ca nu riposta inapoi never....ceea ce ma enerva si mai tare, deci clar eu nu ar avea nervi de facut gura si umblat in instante cu martori si dovedeasca ca au aranjat eia cu procesul verbal. Acum de cand e casatorit am observat ca e mai schimbar un pic, mai le zice la vanzatoare daca i-au marcat gresit ceva sau faze din astea ca inainte...nu ar fi zis nici acolo nimic.
Irinutza
Eu am o pofta de inghetata de mor acum ne-am trezi toata trupa si stau sa ma gandesc daca umblu perin zapada cu ploaie 10 minute pt ea sau ma las pagubasa oricum trebuie sa ies pana la farmacie

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput