**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**
Raspunsuri - Pagina 15
silvi_2005 spune:
Salutare !
Giova tinem pumnii sa fie fetita
Bumbita
lasa ca o sa treaca si perioada asta. Ai luat pana la urma hainute de la Okaidi ? Ce mai faceti voi? Super simpatic Sebi
.
Bianca ma gandesc ca iti este f greu si tie si cu job si cu faculta +copii
cat mai ai de facut? Acum se fac numai trei ani nu? Si eu am avut perioada super greu cu faculta ( 5 ani se facea atunci )ca am facut-o tot la FR era o sectie de frecventa redusa dar aveam cursuri cate o luna intensiv de dimineata pana seara in fiecare debut de sesiune, pe vremea aceea aveam 2 job-uri unul la spital si la radio fiecare dupa-masa
pana seara tarziu. Ca sa pot sa am liberele de o luna bagam la spital cate 2 ture pe zi cateodata a fost greu tare ca dormeam si cate 2 ore pe noapte cand eram la spital noaptea dar erau alte vremuri
eram tanara si cu multa cafea si cate o tigara se rezolva problema oboselii acum nu as mai putea in ritmul ala si nici nu as mai avea asa ambitii....de acolo m-am pricopsit si cu ulcer. Si cand ma gandesc ca dupa tot efortul ala + gasit de job in Romania trebuie sa o iau aici iar de la zero chiar ma apuca dracii cateodata. De la anul dupa ce merge si asta mic al meu la o scoala 8 ore pe zi trebuie sa incep ceva master sau sa caut ceva solutii de supraspecializare aici sa pot sa imi gasesc si eu ceva job....again.
Maraki ai vazut RED CORNER cu Richard Gere ? E super el e reprezentant de corporatie media si avocat de profesie si e arestat in China pt crima
si ai ocazia sa vez ce inseamna comunismul si acolo, e super filmul. Alt film super e Sfarsitul Idilei ENDLESS LOVE in engleza un film super regizat de Zeffirelli cu tipa care a jucat in Laguna Albastra
Brooke Shield si Martin Hewitt arata super
un film suuuper siropor cu tavaleli si iubareli
de mori si plin de evenimente neprevazute, eu o sa il mai revad ca tare mi-a placut, merita sa il cauti si sa il vezi. Un thriller mortal FEAR cu o tipa tanara indragostita de cine nu trebuie, tipa e actrita din Blonda de la Drept si arata super, Reese Witherspoon , merita vazut. Cred ca despre SEA OF LOVE cu Al Pacino ti-am zis super thriller desi e vechi face un rol de milioane Al Pacino. Cam asta e critica mea de cinema pe azi
astea le-am vazut zilele astea plus Transporter 1 si 2 care nu mi-au placut in mod deosebit 2 in special dar a fost alegerea lui Jean
.
Eu mi-am lasat piticul plangand azi la gradi ca il luase directoare in brate de la usa sa il dezbrace ea sa nu facem urme intrand si s-a pu pe plans ca el stia ca eu il schimb mereu
e tare sensibil.
Fug sa ma apuc de cele casnice spalat +gatit+curat...foarte interesanta viata am ![]()
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:

Bb e ok, in grafic, dar tot BAIAT este
.
Am incercat sa cred ca e cordonul, dar cand l-a colorat dr. ....pe acolo nu trecea sangele ca in cordon si inima. Sunt dezamagita, incerc sa ma impac cu ideea, sa caut partea buna a lucrurilor.
Bine ca e sanatos si totul decurge conform planului.
Cand m-a vazut dr. asa de suparata, zau ca nu stia ce sa mai zica...mi-a mai zis ca peste o luna se vede mai bine, ca facem 4D atunci, dar degeaba.....eu am vazut negru pe alb, fetita nu are cum sa fie...poate daca mai facem vreunul
.
of...sunt tare trista, nici nu vreau sa vb. cu nimeni acasa, stau si-mi plang de mila.
Nu e normal sa reactionez asa, sunt convinsa ca-l voi iubi, cel mai important e ca e sanatos, dar eu vroiam altceva
... nu obtinem intotdeauna ce ne dorim, asta e....
acum sunt la pamant cu moralul, revin cand sunt mai bine.
_
Gio
15+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Giova![]() Bb e ok, in grafic, dar tot BAIAT este .Am incercat sa cred ca e cordonul, dar cand l-a colorat dr. ....pe acolo nu trecea sangele ca in cordon si inima. Sunt dezamagita, incerc sa ma impac cu ideea, sa caut partea buna a lucrurilor. Bine ca e sanatos si totul decurge conform planului. Cand m-a vazut dr. asa de suparata, zau ca nu stia ce sa mai zica...mi-a mai zis ca peste o luna se vede mai bine, ca facem 4D atunci, dar degeaba.....eu am vazut negru pe alb, fetita nu are cum sa fie...poate daca mai facem vreunul .of...sunt tare trista, nici nu vreau sa vb. cu nimeni acasa, stau si-mi plang de mila. Nu e normal sa reactionez asa, sunt convinsa ca-l voi iubi, cel mai important e ca e sanatos, dar eu vroiam altceva ... nu obtinem intotdeauna ce ne dorim, asta e....acum sunt la pamant cu moralul, revin cand sunt mai bine. ![]() _ Gio 15+ si Marco(06.01.2006)poze |
Zau daca te inteleg! Sa te bucuri pt baietel
se va intelege de minune cu Marco
Sanatos sa fie ca in rest nu conteaza nimic. Eu nu-i inteleg nici pe barbatii care fac figuri cand aud ca nu au baieti
Copiii nu se comanda, ce ne da natura aia avem
Ce nume o sa-i puneti?Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Giova
multi de la noi , nu e nici o pb daca esti necajita acum, e normal daca tu iti proiectasei altceva
o sa te obisnuiesti cu ideea si o sa iti si placa
sa ii vezi jucandu-se impreuna cu masini, construind castele si vorbind de fetite
acum esti un pic necajita dar iti va trece 
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
giova eu te inteleg perfect ce simti acum! asa am fost si eu in ziua in care mi s-a confirmat, insa...
gandeste la marco, iubirea ta, ce fericit va fii...toata viata, nu doar acum cand e micut si va avea partenerul de joaca mult dorit...toata viata, cand vor fii ei mari, barbati la casa lor, se vor ajuta, se vor sustine unul pe celalat in probleme...vor fii stalpii familiei.
si apoi gandeste-te ce mandru ar trebui sa fie sotul tau....cand va merge undeva cu baietii, cand ii va sustine in afacerile lor...si vor duce numele familiei mai departe.
...si apoi tu mami ce rasfatata vei fii de trei barbati...ce mandra vei fii cand vei vedea copii venind de la scoala si alergand la tine in brate sau cand vor intra pe usa ditamai barbatii....oooo...veti fii socri mari, de doua ori...ce poate fii mai mandru si mai frumos!!!
si, nu in ultimul rand, sunt sigura ca va fii frumos si dulce ca o fetita...si cat e micut, il poti considera fetita ta
( pentru ca asa fac si eu - il alint cu toate alintaturile de fata pe edi - motzata mea, pletoasa mea, pitica mea, floricica mea, cuconita mea etc)

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
andiaroro spune:
Giova
nasul meu de botez are 3 fete : una de o varsta cu mine si 2 cu 2 ani mai mici....la vremea resp nu se faceau eco, asa ca ala soc....el, care visa un baietel, s-a trezit cu + 2 fetite
.
Zarurile sunt aruncate din mom conceptiei...il iubesti pe bebe, pt ca e bebe din burtica...dupa ce se naste vei incepe sa contientizezi ce este...
Acum,respira adanc, bea un capuccino, boceste, daca simti ca-ti face bine,lasa neamurile sa mai rumege pana te linistesti si ai chef de vb si, sa fii convinsa ca, dupa ce vei naste, indif ca va fi fetita sau baiat, iti vei spune: mare fraiera am fost sa fiu suparata pe 4 feb pt atata lucru... bine ca am un bebe sanatos!
La noi e nebunie mare, Alex numai mofturi face de cand cu raceala+ ca se plange de zor de burta de antibio, degeaba i-am dat div...cand el era si mai marait a sunat si o prietena ce are pb cu sotul si numai suport moral n-am putut eu sa asigur printre miorlaieli....noroc ca am cu ce sa ma dreg...alataieri, mi-am amintit ca ieri era Sf Ana, asa ca am comunicat si io la centru si acu am nuga si super biscuiti + un ghiveci modern(pahar transparent) cu narcise...intr-o jum de ora cred ca mai raman decat florile, asa ca va fac iute cinste cat mai am cu ce...
ana si alexandre (17.02.2006)![]()
silvi_2005 spune:
Giova super ti-a explicat Bumbita nici nu ma gandisem la atatea aspecte
o sa fie super si asa cu 3 baieti la casa vei fi singura lady fara concurenta
pepiticii oricum sa ii inveti de mici sa te ajute la bucatarit si gata
ai scapat de pb.
Bumbi
sincer nu stiu daca faci bine zicandu-i lui Edi la feminin
din ce am citit eu la psihologia copilului nu-i ok, acum i-ai zis si tu sa iti stamperi dorul de o fetita stiu dar e cand mai creste si intelege nu ii mai zice asa
nu te supara pe mine pls
dar am vrut sa iti zic parerea mea. Nu ai mai zis ti-ai ma luat hainutze de la Okaidi?
Ana
si La multi ani ! cu intarziere ca nu stiam
Alain e sacait fara sa fie bolnavior, cand e bolnavdurere mare cu ce mofturi face.
Nu am apucat sa fac felul 2 trebuie sa fug acum ca am avut un mic incident cu chiuveta la bucatarie in timp ce spalam vasele, s-a desprins ceva si mi-a curs toata apa din chiuveta in masca si apoi pe pardoseala
am avut ce aduna si spala si sterg tot ce am in masca
am reusit sa o repar era desprins ceva inel dar nu stiu daca e ok si cat o sa tina...o sa vada marele "maestru" noooot in ale casei, noi suntem pleazna amandoi cand e vb de reparat ceva in casa
Jean a fost erou la casa asta ca amontat dusul si a montat toata mobila livrata pe bucatele...in rest nu ne pricepem la nimic ![]()
bumbita spune:
silvi, da...stiu, m-am gandit si eu la asta. insa ma prostesc si eu acum cat e mic si ...departe de mine. il rasfat ca pe o fetita. dar la hainute, nu ma dezmint de la culorile...rosu, roz, chiar...imi plac aceste culori si le mai iau din cand in cand bluze, tricouri si strampi. asta sunt. cand or fii mari sa se imbrace cum vor ei, acum eu le iau ce imi place.
e asa nostim edi cand rade, rade in hohote, cu pofta...tare necaz imi e ca ni s-a stricat camera.
nu, nu am mai luat haine de la okaidi, desi mi-ar placea. inca nu am depistat magazinul din bucuresti sau depozitul 9 am inteles ca asa ceva exista)...si de pe site, sincer, mi-e cam teama sa ma incurc....insa imi plac atre mult...in special gecile de iarna.
referitor la reparatii casnice, noi suntem dezastru...buni de plata. ne taxeaza astia din orice...inclusiv la schimbatul racordului la wc , ne-au taxat astia in bucuresti cu un milion...am ramas macsa, dar nu am avut ce face...am scos usurel banu'.
cand il iei pe alain de la gradi azi? o mai fii suparat pe tine ca nu l-ai imbracat azi de dimi? tine la suparare?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
fetelor sunt minunate
.
Maraki sunt perfect de acord si cu tine, trebuie sa-i multumesc domnului si sa-i fiu recunoscatoare ca e totul ok pana acum si sa fie tot asa si de acum incolo. ce nume??? pai nu m-am gandit la asa ceva, trebuie sa caut, caci pe mine pica alegerea numelui si tare dificil este.
Bumbi stiu ca tu stii prin ce trec. Chiar avenit Clau acasa si a mancat, eu mai mult boceam, de a zis ca nici nu se poate bucura...nu stie ce sa-mi faca sa-mi treaca. I-am zis sa-mi acorde timp sa ma obisnuiesc cu ideea, asta e bine ca nu se naste maine
.
Frumos ai spus ce-ai spus, acelasi lucru l-am auzit si de la Clau....
E nasol cand iti doresti ceva din toata inima si nu poti avea. Sanatosi sa fim, asta e cel mai important.
Silvia, Ana
.
Ana
pt. ieri!! sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos. (Nici eu nu am stiut).
Vroiam sa merg sa-mi recolteze sange pt. TT, dar nu mai am chef. maine dupa ce las piticul la gradi.
Acum plec la magazine, poate imi revin prin shopping.
Am vazut si gradi aia buna de stat, e pe langa cabinetul dr. meu. Are curte mare, parc frumos cu tobogane, leagane, sunt si cateva termopane, pe din-afara aarat bine si ingrijita.
Sa vedem cand ajung sa vb. cu directoarea...ma dispera si mutatul la cluj, abia prin martie-aprilie stim ceva exact si parca sunt legata la maini pana atunci.
Aseara mi-a gasit marco carticica de la scaunul auto, si scrie ca e de la 9 kg-18 kg. asa ca pana mai pune 3 pe el, il poate folosi garantat.
pe mai tarziu,
dar nu am citit ce ati scris.
_
Gio
15+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
GIOVA
lasa ca trece ...eu am vrut tot fata la al doilea copil pt ca mi se parea ca stiu sa le cresc
si e adevarat ca papan m a terminat cu prostioarele ce le spune si face ![]()
BUMBI magazinul asta de care pomenesti este in si cora...parca![]()
SILVI....ms de inghetata