Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 9

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxie Deci, de dimineata aveam 55,5 kg! ![]() ![]() De cand m-am inscris aici, in doua zile am ajuns de la 57.5 la 55.5, dar inca nu sunt incantata, pentru ca asta a fost greutatea mea de foarte mult timp, pana acum 2-3 saptamani cand m-am ingrasat brusc. Deci lupta mea abia de acum incepe. Oricum, e clar ca functioneaza. Vroiam sa intreb pe fetele care urmeaza acest regim de mai mult timp: perioade de stagnare ati avut? (in conditiile in care nu faceti abateri de la reguli) Eu ma tem ca voi pati la fel ca la toate incercarile mele de a slabi: primele doua trei kilograme merg usor, apoi nimic. Roxie, bubulutza Denisa ![]() ![]() |
probabil regimul a lovit in acele +2 kile. F. bine ca ai trecut la masuri imediat . Vor fi insa perioade de stagnare, organismul are asha un instinct de conservare, daca pt o perioada ai o greutate X, va incerca sa se descurce si sa o ia ca o normalitate, si o intoarcere mereu la acea greutate. De aceea pers. obeze pt multi ani reusesc mult mai greu sa slabeasca decat pers. in curs de ingrasare, care omoara porcu din fasha.
Asha ca, inca o data, felicita-te singura, pt prezenta de spirit de a reactiona la primele kg luate.
de fapt voiam sa zic altceva. ca am gasit pedometru in ro:
http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijire-personala/Pedometru/Pedometru-electronic-PC8002
o

povestea nashterii

Happiness_4_us spune:
Raportez si eu azi, ca m-am cantarit dimineata, 63,8kg.
Ieri am mancat dimineata un bol de cereale cu lapte, la birou 2 felii de paine cu cascaval si dulceata peste , dupa care la 16 cateva rosii si 1 ardei gras. Pe urma post si rugaciune.
Adicatelea, doar apa!
Sa vedem cat ma tine, ca de regula, orice minune dureaza un pic.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Roxie spune:
Da, asa e, a fost usor si repede pentru ca astea 2 kilograme nu aveau vechime. Urmatoarele 5 vor fi mai greu, ca stau pe mine de trei ani de zile. De luptat, mai lupt cu ele doar de un an.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)

cristi_2003 spune:
eu degeaba ma cantaresc in fiecare zi ca am cantar din ala antic care pe langa ca nu arata grame are si marja de eroare de 1-2 kg
dar felicitari fetelor
roxie - hai ca o data nu se pune. faci ceva miscare diseara si dispare masa de la restaurant
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Deianira spune:
Si eu tot cu cantar antic .
Nu stie nimeni sa ma lamureasca ce e mai rau, ceai sau ciocolata calda + cappucino?
O zi faina la toate!

cleo78 spune:
citat din mesajul lui Deianira Si eu tot cu cantar antic ![]() Nu stie nimeni sa ma lamureasca ce e mai rau, ceai sau ciocolata calda + cappucino? ![]() O zi faina la toate! Good things happen to good people. |
mai bine ceai. Eventual cu miere sau din farmacie, ia de indulcit fructoza/lactoza. Hai fie si indulcitor.
de ce? ciocolata calda si capucino au zahar, lapte praf, alte chestii dulci, car enu le cunosc, si o gramada de chimicale. Cred ca partea a 2a a zilei numai cu fructe ajuta si la dezintoxicare/purificare a organismului .
o

povestea nashterii

elena123456 spune:
Buna Fetelor,
Ma inscriu si eu , va urmaresc de ceva vreme , este adevarat ca sporadic.
Sa ma prezint , ca la scoala ; 38/168/67/83/60
Dupa ce am terminat de alaptat am atins faimoasele Kg de 83 kg(asta se intampla anul trecut pe la finele lunii mai), ma uitam cu groaza in sifonier , la maldarul de haine , si ma intrebam :Oare am sa le mai port vreodata?! Refuzam categoric ideea sa arunc pe geam atatia bani...Trebuie sa fac ceva, sa SlABESC 23 KG!!! Au trecut deja 8 luni si am reusit sa slabesc 16 kg ...mai am inca 7 , pe care sper ca in 2 luni sa scap de ele, sa ma bucur de tot dulapul de haine!!!!!!!!

Madachan spune:
Buna ziua! Va citesc zilnic de la capitolul 1. Imi tot fac curaj sa incep si eu sa tin o dieta dar nu ma tine mai mult de 2 zile,am incercat Scarsdale,disociat si nimic,nu pot rezista fara dulciuri.
Deci, incepand de maine incerc si regimul vostru,poate reusesc..De aceea am si scris ca poate ma incurajati.
De cateva zile fac totusi cca 30 min pe epileptica, 30 min stepper si cateva abdomene. Am deja acasa 3 ap de gim problema e sa ma si tin de ele.
Pentru lista ,data nasterii 26-01-1977 . 32// 1,58cm//cm (inca nu-i stiu)//52//52//46
O sa scriu zilnic ce mananc si ce sport fac.De obicei am 46-47 kg ,dupa nastere am reusit cu greu sa slabesc la 45 kg in vara lui 2007 apoi la cateva luni am inceput sai iau antibebe si am inceput sa ma ingras incet dar sigur pana am ajuns la 52 cat am acum,daca nu fac ceva sigur mai cresc. Imi doresc f mult sa ajung macar la 47 kg.
Spor la slabit!!!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

mi_bebelina spune:
Vad ca avem fete noi care vor sa ni se alature. Bine ati venit! Impreuna, sustinandu-ne una pe alta, vom reusi.
Elena123456, cum ai reusit sa slabesti pana acum?
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Musette79 spune:
citat din mesajul lui elena123456 Buna Fetelor, Ma inscriu si eu , va urmaresc de ceva vreme , este adevarat ca sporadic. Sa ma prezint , ca la scoala ; 38/168/67/83/60 Dupa ce am terminat de alaptat am atins faimoasele Kg de 83 kg(asta se intampla anul trecut pe la finele lunii mai), ma uitam cu groaza in sifonier , la maldarul de haine , si ma intrebam :Oare am sa le mai port vreodata?! Refuzam categoric ideea sa arunc pe geam atatia bani...Trebuie sa fac ceva, sa SlABESC 23 KG!!! Au trecut deja 8 luni si am reusit sa slabesc 16 kg ...mai am inca 7 , pe care sper ca in 2 luni sa scap de ele, sa ma bucur de tot dulapul de haine!!!!!!!! |
Bine ai venit, Elena!!

Corect este la kg 67 (cu cate pleci acuma la cura), nu conteaza ca anul trecut ai avut 83. Si eu acum 5 luni aveam 84, dar cand m-am inscris in lista aveam 77, deci alea s-au pus de inceput.
Spor la slabit, nu mai ai mult...un pic de vointa numa.