Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Madachan si tu esti din categoria scobitoare/petit (cu vali_pa si Roxie).

Da, e nasol cand incepi sa te ingrasi incet si sigur 2 kg pe an si pe nesimtite iti skimbi garderoba....Ufff

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Si daca tot mi-am propus ca de maine sa incep am dat iama in niste fursecuri , chec ....

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu n-am mai ajuns la sala , sunt in sesiune si stau in casa toata ziua , stagnez la 55,5 as usual. Ah , si am langa pat gaetuta cu Finetti
Dar cica am nevoie de glucoza pt. creier acum , asa ca am voie.

Deianira , ceai! Ciocolata si cafeau indulcite au si peste 150-200 de calorii lejer.
Ceai , indulcit cu miere , sau daca vrei cafea o bei neagra. ;)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

buna fetelor,

as vrea sa ma alatur si eu voua... nu am inteles foarte bine cum trebuie sa notam, insa va spun cam cum stau... 23 de ani, 1.69m, 53kg. As dori sa dau jos putin din burtica... nu prea pot sa ma tin de un regim anume... de multe ori mananc in fast food pentru ca nu apuc sa ajung acasa, sau din mai stiu eu ce motive. am incercat un "regim minune" tot de pe forum, ceva de genul sa bei un pahar de apa cu lamaie in fiecare dimineatza pe stomacul gol, insa din pacate la organismul meu n-a functionat, si nu am dat jos nimic, ba din potriva parca s-a mai pus un pic (in cm, ma refer). am inceput de saptamana trecuta sa fac ceva miscare dimineatza... deocamdata doar 6 minute, pentru ca nu rezist mai mult, dar am avansat de la 30 de abdomene la 50... saptamana viitoare mai cresc cu inca 20 :)... sper sa fie bine de data asta... de mancat, incerc sa numananc multa paine si seara dupa 6 doar fructe (1 mar sau/si o portocala). sincer sper sa reusesc sa dau jos burtica asta care de vreo 2 ani a crescut inestetic . o sa urmaresc subiectul ca poate vreuna dintre voi ne mai ajuta cu vreun sfat.

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetele, va raspund si pe urma ma bag sa modific tabelul:
Elena123456, baga si o data de nastere si cm ca sa fie toate datele!
Madachan, te asteptam si pe tine cu cm ... si LA MULTI ANI pentru luni! Sanatate din plin si tot ce-ti doresti!
Gabytzo, baga si tu niste cm si o data de nastere pentru tabel. Si numarul de kilograme la care vrei sa ajungi.

BINE ATI VENIT, fetelor! Succes va urez alaturi de noi!

Roxie, parca tu intrebai de stagnare, nu? Eu asa patesc de vreun kilogram incoace , dar nu ma descurajez. Mi-am propus intr-o prima faza 60 - mai am 800 de grame si apoi 58! Daca pana aici a fost asa de greu, imi imaginez cum o sa fie sa cobor sub 60 . Dar nu ma panichez, pot sa raman si la 60 la o adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Bun venit fetelor noi!

Madachan, La multi ani!

Multumesc frumos fetelor de lamuriri, offf... s-a dus si ciocolata mea calda pe apa sambetei :-)). Parca presimteam ceva asa ca acum is cu ceiutu' sub nas .

Azi m-am trezit tarziu asa ca deocamdata nu am mancat decat un langos si nici nu mi-e foame, daca ma loveste mai tarziu, trec la mere .

Abia astept sa ma cantaresc dimineata. Sper sa fie ceva rezultate si sa nu fiu dezamagita.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Buna fetele! Bine ati venit Elena, Madachan si Gabytza!
Astazi nu am avut de ales si mi-am calcat regimul, pe la ora 7 asa eu mancam gratare. Maine o sa vad proportiile dezastrului. Astazi mai bag in ceai verde si atat, oricum la cat de umflata ma simt nu ar mai intra nici o firimitura de mancare.
Pe la pragul de 55 de kilograme cred ca o sa vad eu cum e cu stagnarea, dar presimtirea mea e ca de la 55 in jos va fi mai greu.
Pe mine m-a luat somnul de la mancare si vin, asa ca cred ca ma duc la nani in curand. Va pup.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

revin cu mesaj pentru completarea tabelului:

cm: 67 (vreau sa am 58-60)... la talie ma refer
data nasterii 25 martie '85
kg la care vreau sa ajung: 47-49

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Bun venit fetelor noi! Deianira, XIO bafta in sesiune!
Cleo eu am folosit pedometrul saptamana trecuta vreo 3 zile si am uitat de el. Azi mi-am amintit iarasi, l-am purtat si mi-am batut recordul iarasi: 18.700 de pasi. Dar te plictisesti de el, nu stiu ce sa zic, adica nu prea isi merita banii pentru ca nu mai e interesant dupa ce iti cam faci o idee despre cat mergi in fiecare zi. Iar al meu, scrie in cartea de instructiuni, ca e posibil sa nu contorizeze urcatul scarilor sau alergatul pe treadmill.
Roxie eu nu te vad in tabel, ori am baut eu in seara asta prea mult ori a uitat Madame sa te puna. M-am uitat la poza ta, unde vezi tu colacei nu stiu (ori am baut eu prea mult in seara asta? ) Azi, zi stresanta la munci iarasi, mai ales ca am avut atatea zile libere, aveam un chef.. am venit acasa cu gandul sa dorm. Dar aveam o invitatie la un "food and wine tasting" organizat de bucatari renumiti prin zona, asa ca m-am aranjat si m-am dus, cu toate ca stiam ca e de rau. Si bineinteles ca am incercat tot felul de mancaruri, deserturi, vinuri si sampanii. Acum nu imi pare rau, ca mancarea a fost delicioasa, dar stiu ca o sa imi para rau la raport. Vad ca asta mi se intampla tot timpul, doua saptamani sunt cuminte, merg la sala, saptamana urmatoare intervine tot timpul ceva si trebuie sa o fac lata zile-n sir pana imi vine din nou mintea la cap. Si nu e bine, pentru ca oscilez si e ca si cum as tine o dieta yo-yo.
Tot nu mi-ati zis: vreti sa ne facem album Before-After sau nu? Deianira nu trebuie sa fii dezbracata, sunt sigura ca o sa ne dam seama si din poze daca ai slabit. Plus ca in felul asta e mai fain sa asociem fiecare nickname cu o fata, nu?
Pupicei si ne vedem la raport!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!

Eu am venit sa iau...! Nu sa-l mananc ci la tabel...am reusit dupa o luna sa pun un kg; deci 47 kg la ultima cantarire!

Cine-i nou sa nu se descurajeze, kg in plus e din cauza mea, nu ca nu ar mai functiona regimul dupa o perioada.

si un sfarsit de saptamana cat mai frumos, in ciuda vemii urate

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput