Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 8

cleo78 spune:
io am mancat azi 2 sanvishuri uriashe cu somon. Si fructe. Am zis ca rezist asha, dar la 18 am mancat cu titularu de contract neshte mamaliga cu br cu la. Nu multa, ca am mai hranit piticania intre timp.
Ma iertati, da? Am facut dupa aia neshte exercitii, un pic de masaj, dar slabuts...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

MadameBovary spune:
Mama, Cleo, ce pofta mi-ai facut de somon afumat cu lamaie pe paine prajita!!! pfoai de mine si de mine, da' CATA pofta am!!
Maine vreau la shopping si poate imi iau niste somon sa ma satisfac... asta daca nu uit si nu-mi trece pana maine

Deianira spune:
Azi, dupa aproape 2 saptamani fara paine, am mancat o felie, ca mi-a pregatit tata de dimineata omleta
. Si eu cu menstruatia si am fost o lesinata toata ziua si am mancat aiurea si de obicei in zilele astea stomacul meu e intors pe dos. Sper sa nu iau in greutate.
In orice caz, abia astept sa vina ziua de vineri sa ma cantaresc, sper macar un kg sa se fi dus.
Fetelor, va rog, nu va mai cantariti zilnic! Nu e ok! Chestia asta va demoralizeaza, chiar daca nu constientizati asta. Pentru ca nu se vede zilnic un rezultat care sa va multumeasca. Eu am cantarul sub nas si ma uit la el in scarba . O sa fim prieteni vineri dimineata :-)).
Cristina, targetul fixat de tine e foarte realist, nu degeaba se spune ca ii iau 9 luni unei femei sa devina mama si inca 9 sa redevina femeie .
Cleo, mi-ai dat o idee foarte buna. As putea sa ma masez si eu in timp ce ma uit la filme ca altfel ma plictisesc :-))
Addicted, eu nu vreau sa pun poza, ca numa cand is dezbracata se vede ce vreau sa dau jos si nu vreau sa iau bataitza :-)). Dar daca il facem private, as putea sa pun o poza cu fata mea pufoasa si cu ea normala .
Ma duc sa bag un ceai mare de tot. O seara faina (cat mai e din ea )!

Roxie spune:
Deci, pana la ora asta am mancat asa: cereale cu lapte dimineata, doua sandwichuri la servici, un cheesburger de la mac , si o farfurie cu 3 polonice (mai micutze) de ciorba pe la ora 3. In rest un ceai verde. Mai urmeaza un ceai verde inainte de culcare si atat. Kilograme: 56.5. Asta cu burta plina. De cantarit eu stiu ca greutatea reala e cea de dimineata dupa ce ai fost la toaleta, deci sa vad maine cum e de fapt. Macar nu am mai sarit de 57.5.
Legat de sport sau miscare, cel mai mult imi place sa merg pe jos, daca nu m-as grabi, as merge si as veni pe jos de la servici, si chiar am de gand sa incerc asta macar odata de doua oripe saptamana. Cand vine vorba de abdomene sau altele ma apuca lenea, desi aveam vremuri cand faceam cate 2x 100, dimineata si seara.
Spor la slabit si va pup.
Deianira, eu m-am obisnuit sa ma cantaresc zilnic pe cand mancam industrial si la orice ora, ca daca nu o faceam, ma trezeam dupa o saptamana cu vreun kil doua extra. Trebuia sa il prind din timp ca sa le desfiintez, ca daca apucau sa se instaleze comfortabil, mai greu scapam de ele.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)

Deianira spune:
Roxie, am inteles .
Eu am citit intr-un articol de slabit chestia asta cu cantaritul si la mine se aplica, daca ma cantaresc zilnic mor de stress :-)).
Stiti cumva cat e de grav daca beau cioco + cappucino? Sa nu ma bateti, dar nu pot sa beau cafea si ca sa rezist la invatat noaptea (ca asa mi-s prost obisnuita) imi fac doua cappucino si o ciocolata calda la aproximativ jumate de litru de apa (am o cana MARE ). Faza e ca si daca beau ceai, tot in cana asta de student beau :-)) si pun la jumate de litru cam 3 lingurite rase de zahar.
Deci, need advice, please .

ihotu72 spune:
Neata fetelor,o zi buna va doresc fara pofte.
MadameBovary te rog sa imi treci si mie ziua de nastere in tabel:11.09.1970.Se pare ca sunt decan de varsta.multumesc.
Ieri am fost la sedinta cu parintii si fata mea are cea mai mare medie din clasa si am sarbatorit cu pizza.Mi-am permis pt ca merita sarbatorita.Sper sa nu pun la loc ce am dat jos pana acum!
pozele mele
Nasterea lui Alex

Musette79 spune:
Deianira si eu ma cantaresc cam la 2 zile sa vad daca sunt in grafic cu cat mananc, sau mai tai din portie.
Chestia cu sportul ar fi o treaba grozava, dar mie niciodata nu mi-o placut sa fac, chit ca admir lumea care face si se vad si efectele benefice. Eu cand slabesc is ca Madame, mi se duce din celulita, abdomenul mi-i mai plat, pielea arata mai bine chiar (bine, acuma mai am ft mult pana la un abdomen decent, darmite plat ).De vergeturi nu vb, ca am cu nemiluita din liceu, cand ori faceam cura, ori abuz, nu stiam manca normal
Eu ieri am mancat porcarii, si mor de ciuda. Vb lui vali_pa, daca remuscarile ar slabi...Azi ma cumintesc ca altfel maine la raport o iau pe coaja .
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

mi_bebelina spune:
Am si eu 2 kg minus, asa arata cantarul...dar sa nu ma imbat cu apa rece, ma mai cantaresc si maine, si poimaine....nici eu nu ma cantaresc zilnic, dar nici rar. Inca imi e foame seara dar rezist...ce, vreau si eu floricele, nu purcelusi.Ieri am mancat 3 covrigei si o cana de lapte dimineata, apoi un sandwich si la ora 14.00 ciorba si cativa cartofei din tocanita.Nu prea ma impac eu cu fructele, imi dau aciditate...azi mi-am facut compot.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

MadameBovary spune:
Bebelina, BRAVO, ai ajuns deja la 81 de kilograme in nici o saptamana?? Super tare!! V-am zis ca functioneaza si ca rezultatele se vad mult mai rapid la cele care au de dat jos mai multe kilograme! Tine-o tot asa!!
Eu ma cantaresc zilnic. Stiu ca nu-i bine, STIU, dar asa vad ce boacane am facut in ziua/seara precedenta . Nu ca daca vad cu 2-300 de grame mai mult decat ieri ma panichez si nu mai mananc nimic, dar sunt mai impulsionata sa nu mai mananc seara
. Aseara am mancat jumatate de pomelo si o portie de floricele, iar dimineata, sa vezi si sa nu crezi, TOT 60.8!! Ooof, prag nenorocit!!

Roxie spune:
Deci, de dimineata aveam 55,5 kg! Astazi nu cred ca voi putea respecta programul de masa, ca trebuie sa iesim la restaurant cu cineva, si o vom face dupa ora 4-5 asta e clar... trebuie sa ma gandesc ce sa imi iau ca sa nu fac ravagii prea mari, un gratarel si salata...
sper sa nu ajung sa mananc mai tarziu de 7.
De cand m-am inscris aici, in doua zile am ajuns de la 57.5 la 55.5, dar inca nu sunt incantata, pentru ca asta a fost greutatea mea de foarte mult timp, pana acum 2-3 saptamani cand m-am ingrasat brusc. Deci lupta mea abia de acum incepe. Oricum, e clar ca functioneaza. Vroiam sa intreb pe fetele care urmeaza acest regim de mai mult timp: perioade de stagnare ati avut? (in conditiile in care nu faceti abateri de la reguli) Eu ma tem ca voi pati la fel ca la toate incercarile mele de a slabi: primele doua trei kilograme merg usor, apoi nimic.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)