*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani, tuchi!!!! Sa fii fericita, sa fii implinita, sa-ti creasca mari si sanatosi puiutii si sa te realizezi profesional!!!

PS. Pai sa nu dau eu cu capul in zid ca hapt pe Surubel l-am omis ieri? Il pupam pe urechiuse, ca sa treaca repede, repede covalescenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Cu riscul ca o sa ma numiti randunica sadica as vrea sa va "arat" putin din concluziile trase de pe urma research-ului facut pentru scaunul de masina a lui bebe. Uite 4 filmulete, ultimul este putin trist dar...adevarat

http://www.youtube.com/watch?v=G8mFsXNXOLw

http://www.youtube.com/watch?v=NMFPSStXfqE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=V2kO8AxKbrM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=y2LFo8vVi04

cateva concluzii rapide:
1. NU RENUNATI LA SCAUNEL CHIAR DACA LEGEA NU O CERE
2. TINETI COPILUL CU FATA IN SPATE CAT DE MULT PUTETI, CHIAR URMATORUL SCAUNEL DUPA SCOICA ESTE DE PREFERABIL SA FIE TOT REAR-FACING(ADICA INDREPTAT SPRE SPATE). S-a constat ca cele mai multe accidente sunt cele frontale si cele mai grave de asemenea. Si copii indreptati spre fata sunt mult mai afectati decat cei indreptati spre spate.
3. CENTURA IN 5 PUNCTE ESTE CEA MAI BUNA. Partea mobila care culiseaza sa fie cat mai sus, este ff important . Sa nu fie nici prea sus ca sa il sugrume dar nici prea jos ca sa poata sa sustina capul si torsul in caz de coleziune. Este de preferabil ca si booster-ul (sau scaunul de 3-4-5 ani) sa aiba tot centura in 5 puncte. Cat puteti de mult tineti-i cu centuri in 5 puncte.

Si ca si paranteza am citit eu tot un studiu ca daca noi am avea si noi centuri mai "sofisticate" sute de mii de vieti ar putea fi salvate.

Sper sa nu va suparati pe mine ca vi-am impartasit cugetarile

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cuscra bv de achizitie.. asteptam si noi salariul lui tati sa purcedem..
Andra mai nou vad ca nu prea vrea sa adoarma mai devreme de ora 21.. chiar azi la 21.30 a picat, si adormita cu greu de randunoi in pat la noi.. pur si simplu avea chef de joaca..
asa ca eu nu mai stiu ce e nani la ora 8.. apropo voi ziua aveti acum doar o repriza de somn? ca ma gandesc ca poate cand o sa doarma doar o data pe zi o sa se culce seara mai devreme..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

bey, da' o cafea nu mai da nimeni in ziua de azi????....luati de aici ca sa va puteti deschide ochii. Si bea si tu tuchi...ca sa gasesti mai repede drumul spre dulapul cu alcooale si goodies...ca nu de alta dar stam aici 4 expatriate pe sec tot asteptand sa faci ochi. no, sa ne traiesti

Mergi la inceput

mai fac o adaugire la mesajul anterior:
film nr 1 diferenta dintre un copil pus cu fata si unul cu spatele in cazul unui accident.
film nr 2 posibil accident copil pozitionat cu fata.
film nr 3 prezinta 2 cazuri de copii unul in booster cu centura masinii, celalat cu centura in 5 puncte. Diferenta e... uriasa la impact
film nr 4 cazul tragic al unei fetite care ar fi fost salvata daca parintii ar fi optat pt centura in 5 puncte. Desi legea o permite este recomandabil ca sub 5 ani sa NU se foloseasca doar centurile de la masina.

mihutza inca are 2 somnicuri. Depinde de zile, de ex azi a dormit de la 10-12 si 4-6 si la 8 in pat. Orice ar face la 8 vine Ene si-l trage de izmene Asa e el, se freaca la ochisori, maraie, caraie...vrea la nani. De ex ieri a avut doar un somn luuunnng 3 ore jumatate dupa ce am venit de la plimbare. In mare parte doarme 2 somnicuri pe zi pot sa spun.
Incearca sa ii faci un RITUAL si in fiecare seara sa te tii de el. Fie ca ii este somn, fie ca nu. Dupa ritual...cand adoarme adoarme. o sa observi ca timpul pana adoarme o sa fie din ce in ce mai scurt, si mai scurt... Daca o sa continuati asa te prinde 11, 12 si pe la 1 an, 1 an jumate n-o sa o convingi asa usor ca e BED TIME. Stiu caz cand la 12 se lupta practic cu ea sa doarma...of of. La noi vad ca a mers. A si mai tine o figura ne bagam si eu si sotul in pat si el intre noi, stingem lumina si el...stie ca nu trebuie sa zica nimic. E asa de dulce ca tace si luliceste i se uita la mine, la tacsu, pe pereti... si ii lucesc ochii in intuneric... In vre-o 15 min maxim e adormit si il pun in pat la el. Facem asta ff rar. In ultimul timp il pun in pat NEADORMIT cum este normal. Se mai uita pe pereti se joaca cate 10-15 min cu jucariile si adoarme fara plansete si fara discutii. ha ha ha...se numeste cunoscut ff bine psihologia copilului si...poate putin noroc

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Multam de , Gecko!
Va multumesc din suflet pentru urari, mi-au dat lacrimile de emotie!

Luati mancati, beti si va bucurati, ca eu plec cu Surubul la control!
Poate cand ma intorc imi gasesc cheful de viata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

da da gecko si eu ma gandeam ca Tuchi e de obicei prima la apel. Multumim de cafea da' nu-i indicata numai eu mi-am pus cana mea pe maine dimineata. Ce mai face busrucel? Tot muci?
BTW cu sporii aia de la uratania aia responsabila de botulism. M-ai imboldit la cautari si da ai dreptate. Dar ca fapt divers cica jumatate de kg de "chestiune" sunt suficienti sa omoare jumatate din oamenii de pe planeta
Naty o fost buna buna sampania...mmmm...multam

Tuchii sa ne traiesti.

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Succes la medic si sa veniti inapoi cu vesti bune.
Hai Surubel fa-o pe mami

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

inca unu micut repede, repede...pana nu vine barbatu si ...tuchi iti tinem pumnii sa fie bine la Surubel.

revin mai pe'nserat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, SUPERMAMI CATALINA!!! SA AI O VIATA FRUMOASA SI IMPLINITA ALATURI DE COMORILE TALE!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput