*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ursulica, chiar voriam sa intreb mai devreme de tine si de Clau dar nu am apucat ca ne grabeam sa plecam.

Spor si tie la invat!!!!!!!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani, Cata! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunile tale! si sa ti se implineasca visele legate de profesia ta! Doamne Ajuta!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI CATALINA!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta si toate dorintele si nazuintele tale sa devina realitate cat mai curand![

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI CATA!! sanatate, fericire, jobul mult visat si tot ce iti mai doresti!
si sa ne onorezi cu "tuchisme" si de acum inainte!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MAI MULTE LUNISOARE BUBU SCUMPICIC! Sa fii sanatos, voios, voinic si la cat mai multe progrese ca cel de aseara !

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

www.track-your-partner.com

trebuie tara si nr de telefon!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Cata, LA MULTI ANI!!!
Iti doresc multa sanatate tie si la copilasi, sa fi iubita si fericita alaturi de sotul tau si toti cei dragi. De asemenea iti doresc ca viata sa iti fie frumoasa si sa ai parte de cat mai multe realizari PROFESIONALE, si nu numai .

M-am bucurat mult cand am aflat ca Seb este bine acum si iti doresc sa treceti definitiv peste problema asta urata cu urechiusa.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Noi suntem bine, dintzocii cresc toti 5. Papam bine si ne jucam cu mami sau tati ca singur nu-i nici un fun.
Ieri am fost prin oras, am achizitionat car seat-ul nou , un Eddie Bauer (http://images.netshops.com/mgen/master:DJG054.jpg) si i-am luat si un joc cu cuburi de lemn. E super incantat, sunt vreo 50 de cuburi cu litere, cuvinte si desene si toata ziua le ciocaneste si incearca sa ma imite pe mine si sa construiasca castel
Azi am iesit in parc, ne-am dat in leagane si a dormit 4 ore azi.

Am vazut norutza ochelarista si atenta foarte tare la igiena dentara.Maria Creatzulica de Elara si pe Mufy cel haios.

Vreau sa ii urez puiului Nicoletei: LA MULTI ANI!!! Stefan, sa cresti mare si sa fi ascultator si cuminte. Nico sa treaca o data mucii aia si la voi.

Salut Ursulici

Fug ca e 7.40 si tre sa ne pregatim de nani

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Catalina, LA MULTI ANI! Sanatate si multe bucurii alaturi de familie! sanatate lui Seb si Ilincai!

un buchet de flori din partea mea

Mergi la inceput