*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

AVEM 10 LUNI!!! Si...ca sa-mi arate ce baiat mare este, Luca a facut aseara primii pasi singurel
Inca este timid puiul, s-a speriat cand si-a dat seama ce a facut si s-a asezat repede in fundulet dar la jumatate de ora a repetat figura, parca putin mai increzator

cuscra, multumim pentru felicitari. Sunteti niste dulcele, ca-ntotdeauna
Cata, refacere rapida Surubelului si sa nu mai aveti probleme cu urechiusele niciodata
Luny, bestial Mufarinu', ca de obicei
Blanka, felicitari pentru galuscuta din burtica. Sa ai o sarcina superusoara

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Hop si eu cu intarizere!

LA MULTI ANI CATALINA!Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Cami, felicitari pentru primii pasi si La multi ani pentru Bubu!

Naty, eu una as incerca sa duc copilul la cresa inca de cand stau acasa, cred ca m-as simti mai in siguranta daca as sti ca el e acolo iar eu pot oricand sa merg sa vad ce face decat daca as sti ca sunt la servici si nu pot pleca. Plus ca ai avantajul ca in cazul in care pur si simplu nu se acomodeaza sa te gandesti la alta varianta.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

asa e cu ritualul.. noi avem un ritual, dar uite ca a vut cateva zile cand dupa ce papa san mai avea chef de joaca.. oh si ce bun ar mai fi inca o camera.. cum noi avem in dormitor tv, ea vede lumina si cred ca si asta o atrage.. iar George a adormit-o stingand tv-ul ca sa nu mai aiba fata distractie.. ehh..

Tuchi, Cami multumim de tratatie!

Cami bv de mergacios!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI CATALINA!!!Sa ai parte de tot ce-ti doresti, multa sanatate si bucurii!!!

Gecko - sar'mana de , m-ai salvat de la moarte sigura prin excafeinizare!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Catalina, sa fii fericita si sa ai parte numai de realizari si vesti bune!

Bravo BUBU , la mai multi pasi si la mai multe lunisoare!
Stela sa fie intr-un ceas bun alegerea facuta, servici usor si bani multi
Gecko ce bine ca nu ti-ai inghitit limba
Naty ma bucur ca-ti place cresa, grea alegere ai de facut acum...nu stiu ce sa te sfatuiesc
Am mancat, m-am ghiftuit, am baut alcool de dimineata , presimt o zi buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani ! Catalina iti doresc si eu sa ai sanatate, sa fii fericita si sa ti se realizeze si cele mai ascunse dorinte.

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Happy 200!!

Mergi la inceput