Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 19
felix76 spune:
Ce aglomeratie ieri pe forumache ![]()
Tamy, fsh-ul meu este 11,5 mUI/ml cu limita superioara in faza foliculara de 14,4. De tratamente naturiste n-am auzit pt problema noastra, poate anticonceptionalele care nu ne-ar mai da voie sa ovulam dar nu asta e scopul nostru, nu? Sa vedem ce zice si Zadori de treaba asta....
Jorjic
. Spor la fufu 
Kindly, iti doresc ca odata cu disparitia bufeurile sa inceapa greturile.
Lali, mai ai un pic si treci de diphe ![]()
Elly, tu ce mai faci? Te muti si n-ai timp de noi, asa-i? In rest esti bine??? Sper ca da!
Lilisor iesi din butoi
Sarah
. N-am putut raspunde, sefu ma tine ocupata. Data viitoare!
Magditu 
Adi, mi-ar place sa ai dreptate! Fetele, ar trebui toate sa ne gravidim odata! Sa luam maternitatile cu asalt! 
Pup gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Buna iubitele,
Aparui si eu
. Cu examenele am terminat de saptamana trecuta, ieri am lipsit pentru ca am fost la Bucuresti, la dr.Albu
, la prima consultatie inaintea HSG. Am discutat mai multe cu dumnealui, nu a fost de acord sa imi faca HSG acum, ci dupa ce imi vine cm dupa diphe. Mi-a zis ca e riscant, pentru ca a vazut multe cazuri de sarcina imediat dupa diphe. Asa ca stau cumintica si astept venirea cm-ului si o sa ma programeze.
Kristinuta
, felicitari din suflet pentru inimioara
, eu mereu vizualizez cum o sa ma simt cand o voi vedea la eco
, asa ca imi pot inchipui ce simti. Ma rog sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa traim aceste clipe
.
Dorina
, bine ai venit printre noi. Felicitari pentru sarcina si ai grija de burtica. Mergi si la alt medic, pentru o a doua parere legata de sangerari, poate chiar la Tutu, nu degeaba ne-ai scris direct noua, aici la subiect. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune.
V-as scrie mai multe, dar sunt prinsa cu treburi la birou.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
kristinuta13 spune:
lalitica2000,sotului nu am apucat sa-i fac nicio spermograma,vorbisem cu Tutu si a zis ca intai sa facem cateva monitorizari la mine si apoi sa-l "traumatizam" si pe sotu'.Mult noroc si tie dupa diphe...sa fie cu ochisori.
Dorina,ce ai mai facut...au trecut sangerarile...ai mai fost si la un alt medic sa te consulte??
magdita,saru'mana pt prima pagina....acum am vazut...e asa de bine sa te afli acolo.

felix76...ce frumos suna "inimioara zvapaiata"...pup fata!
kristinuta13 spune:
am fost ieri si am facut analizele date de tutu(la sange),maine ma duc sa fac Papanicolau si secretia vag.Mi-e frica de mor de toxoplasmoza ca eu de cand ma stiu am avut pisica in casa si acum mai am si un cutu,plus mi-e frica si de RH sa nu fie negativ ca mama negativ l-a avut...etc...imi fac griji cam de toate astea...
sper ca o sa fie ok.

Era mai bine daca le faceam pe toate inainte acum stateam mai linistita,dar totul s-a petrecut asa de repede,sincera sa fiu gandurile noastre alea pozitive erau la FIV
carmencar spune:
Fetelor vin a va anunt i pe voi ca UBIRICA a nacut natural la 2 noaptea o fetita de 2990gr i 52 cm anatoaa i frumoaa foc aa cum zice ea. Sa i traiaca 

[ipita][ipita][ipita][ipita][ipita]

+ 32 apt
VALENTIN
felix76 spune:
Ubi, felicitari! Sa-ti creasca mare madretea!
Asteptam pozici!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
mada23 spune:
Ubirica...

FELICITARI DIN SUFLET, sa iti traiasca printeza, sa fie sanatoasa sa va aduca numai bucurii ,

multi pupici la fete 
madutz 
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
georgia_c spune:
ubirica.........SA VA TRAIASCA BB 

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Wow, Ubi

, sa iti traiasca frumusetea, sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata !!!
Carmencar
, multumim pentru vesti. Tu cum te mai simti?
Ce face bb Valentin ?
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Alina1974 spune:
Buna fetelor ce mai faceti intimplator astazi am gasit un anunt pe net cu PREGNYL 5000 UI de vinzare la pretul de 20 euro fiola sau echivalentul in lei .
Tipul care le vinde se numeste MARGINEAN SORIN si numarul lui de telefon este ; 0767.796.315.
DUMNEZEU SA VA AJUTE !