Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 18
felix76 spune:
Lali, da asa ar trebui sa ma duc vineri dar inca astept un e-mail de la dr.
Aditu, ma bucur ca esti mult mai bine! Imediat vine perioada fertila si vei vedea ce bine te vei simti atunci.
Dorina, bine ai venit! Pentru siguranta mergi si la alt medic, sangerarile peste sarcina nu sunt ok. Poti pune intrebari si la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130858 . Fetele au deja burtici noi inca suntem in lucru.
Tamy, iti doresc ca analizele tale sa fie cele mai bune!
Kristinuta felicitari pentru inimioara zvapaiata!
Lilisor 
Magditu, Jorjic 
Spor la facut bebei va doresc,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
kindly spune:
si eu
toate fetele.sunt prinsa cu exam la fac/ servici/si implicare in campania de resp. fiv.
adrianaady,ms frumos
magdi,asteptam revenirea la normal?eu ma simt mai bine.bufeurile incep sa dispara.m-au incurcat grozav cand aveam de invatat pt sesiune.
felix,ma bucur ca e in regula.
si mult optimism.DD are grija de toate fetele.doar sa avem rabdare.
adrianaady spune:
Felixucule pai tinem pumnii strinsi pt week-endul asta, sper din suflet draga mea sa vii cu un samburel . O sa zici ca sunt nebuna, dar am asa un sentiment cum ca clipa ta se apropie, sunt sigura ca in martie ne vei face cel mai frumos cadou
Apropo abia astept perioada fertila ![]()
kindly pai spor la examene, si sunt sigura ca trece si perioada asta si o sa fie totul bine
georgia_c spune:
hopa ...penelopa .. uite ca am trecut sa vaz ce mai faceti ... curioasa maimutica ![]()
in primul rand dorina76 bine ai venit ...cum adica daca te primim ... si daca nu te-am primi (ceea ce nu e cazul) , tu tot trebuie sa mai vi .. vai asta e tipic inginereasca ..sa ma opreasca cineva ca cine stie ce bazaconie spun![]()
despre mine .. caut , tot caut , si iar caut .. nu ma intrebati ce anume , ca nu spui .... nu spui ca nu stiu sigur , de-aia nu spui , nu ca nu v-as spune ...
oricum am fost la doctorila .. la dr albu, ati ghicit
, ok tipul , am descutat o gramada , incepuse sa imi placa ca ma tot lamurea cu diverse ... vazut ca am inceput sa ovulez ..ceea ce ma bucura enorm ...
in rest .. fac planul cincinal , si il rog pe DD sa nu-mi dea cu virgula , adica sa fie si El in rand cu dorinta mea
o sa mai trec ocazional sa va spun ce mai fac..
va pupacesc pe toateeee si spor la liniute
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tamaryllis spune:
fetelor, stiti ceva naturist pt fsh mare?
normal ca nu se putea sa fie totul ok! fsh-ul meu e in limite, dar cam mare pt fiv, din cate am citit! adica e 11.3, la o limita superioara de 12.6 mUI/mL.
Felix, la tine in ce se masoara fsh-ul de limita superioara e 14?
ma apuc de cautat tratamente naturiste!
normal ca se putea si mai rau!
Georgic, te asteptam cu noutati placute, evident!
tamaryllis spune:
Eu pe masura ce citesc, incep sa ma uimesc din ce in ce mai tare. Inteleg de aici http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg ca in cazul in care raportul LH/FSH este de 1:1, este un posibil semn de PCOS? Sau raportul normal este de 1:1 si in cazul in care e mai mare LH-ul este semn de PCOS?
lalitica2000 spune:
tamy, eu stiu ca raportul normal intre LH/FSH trebuie sa fie 1:1
Kristinuta, imi si inchipui ce fericire trebuie sa fie pe voi amandoi sa auziti inimioara. felicitari inca odata. Am si eu o intrebare pentru tine, sotul tau cum statea cu spermograma?
lilishor, n-avem voie sa cadem in butoi; trebuie sa gandesti pozitiv, eventual mai incearca niste monitorizari sau inca o inseminare.
georgia, cred ca in curand o sa se deschida si un cu paciente optimiste si gravidutze ale Dr. Albu ![]()
magdita, ai terminat cu examenele, pot sa inceapa petrecerile?
sarrah, aerlilian ne-a spus ca o sa intri pe forum. Noi sa stii ca inca mai asteptam vesti de la tine..
tamaryllis spune:
uite ca am gasit singura pana la urma! Dr T zice pe site-ul sau ca daca raportul LH/FSH este mai mare de 2:1 sau 3:1, este sugestiv pentru PCOS.
Nu mai caut nimic si astept intalnirea cea mare cu Z, caci o iau razna cu presupunerile mele!
Ce-i cu linistea asta?
Pe unde sunteti?
Magditule, n-ai terminat cu examenele?
Ady, ma bucur ca esti mai bine azi! Trebuie sa te urmeze si Aerlilian!
fetele!
anaconda2 spune:
Adriana , da , am fost azi la eco si totul e ok ! A aparut si embrionul
, are vreo 5 mm , i-am auzit si inimioara . Merg iar saptamana viitoare . Abia astept !
6+