Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorina76 spune:

Buna fetele ,
Eu nu sunt o pacienta a Dr. Tutu , sunt insa noua pe acest site si incerc sa imi fac prieteni , v-am citit povestile care m-au impresionat f mult si as vrea sa va povestesc si ei cate ceva pt mine , poate asa ma veti cunoaste mai bine si veti sti daca vreti sa ma acceptati si pe mine in cercul vostru de prieteni.M-am casatorit de la varsta mai mica cu un barbat de origine turca cu care am stat 10 ani impreuna , in urma casatoriei a rezultat o sarcina facuta in vitro pt ca fostul sot avea niste prb , ce sa va zic fericire mare la momentul dat e noi , dar uite ca soarta nu a vrut sa fie asa , si am pierdut sarcina la 6 luni , nu vreau sa va mai zic prin ce dureri si suferinte am trecut , cert este ca dupa aceasta sacina pierduta , relatia mea cu sotul s-a racit , si noi am ajuns la divort , dupa 3 ani de la divort cand nu credeam ca o sa mai pot iubi , uite ca a rasarit si soarele pe strada mea , am cunoscut un baiat cu care m-am inteles si pe care il iubesc , suntem impreuna de 1 an de zile si ne doream f mult sa avem un copil impreuna , cu toate ca sincer mie imi era f teama sa raman insarcinata, am aflat de 1 luna de zile ca sunt insarcinata , acum am 8 saptamani de sarcina si sunt f fericita , dar in acelasi timp si speriata , sarcina mea evouleaza f bn , doar ca am niste sangerari pe care dr mea le numeste a fiind ciclu peste sarcina,eu sper ca totul sa decurga bn in continuare si sa ma ajute dumnezeu sa duc sarcina asta la capat fara probleme , voua va doresc din suftel sa va impliniti sa aveti bebe sa fiti fericitie pt ca cea mai mare fericire a unei femei este sa aibe un bebe. Mi-ar face mare placere sa imi raspunde-ti la mesaj si sa ma primiti si pe mine in cercul vostru de fete .
Va pup si o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fete dragi, am sosit la raport!
Felix, ma bucur tare mult ca e totul oK.
Maine imi iau si eu rezultatele la analizele hormonale, sa vedem ce e pe acolo!
pt fetele cu Z1!
Vineri am fost la urolog cu sotul si se pare ca nu vom scapa usor de acel enterococ! A spus sa repetam analizele, caci vrea sa fie sigur ca ne da antibioticul corespunzator!
Dupa toata treaba asta, weekend-ul asta am bocit intr-una, caci nu ma mai puteam abtine! Sotul m-a mai consolat, spunandu-mi ca se poate sa fie si mai rau, asa ca acum mi-a mai trecut si acum ma gandesc, (cu frica), la rezultatele analizelor hormonale. Vreau sa fie si la mine un rezultat bun, sa nu imi mai fac probleme si din cauza asta!
Astept concediul, sa plec si eu la ski, poate ma intorc cu un alt tonus!
Dorina, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Bine ai venit Dorina si felicitari pentru sarcina.Despre sangerarile pe care le ai nu vreu sa te descurajez dar la mine nu au fost de bine(eu am pierdut o sarcina la 8 sapt cu sangerari d-astea) .Daca sunt niste pete maronii nu e grav , dar daca sangerarile persista da fuguta la medic si nu sta asa,eventual mai consulta si un alt doctor .Pa-pa! si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

dorina76,bun venit...ce poveste cu final fericit ai...iti doresc din tot sufletul 9 luni usoare si fara peripetii,pup fata!

Eu "fusei" azi la Tutu,cu beta al meu sa vedem daca samburelul sta unde trebuie.
Ei bine samburelul era la locul lui,l-am vazut pe monitor,i-am auzit si inimiora batand....a fost ceva de vis,nu se poate descrie in cuvinte,m-am uitat si la sotu' si era mai emotionat decat mine.A zis ca e totul ok,mai putin la masurare i-a dat o saptamana mai mic decat normal...mi-a zis ca poate este din cauza unui CM neregulat.
Mi-a dat eco pe CD ca sa am amintire....am uitat USB-ul acasa dar a fost dl dr dragut si mi l-a dat pe CD.
Mi-a dat acid folic sa iau...cantitatea atat de aiurita am fost ca am si uitat cat si cum , si de facut analizele uzuale apoi peste 2 saptamani sa ma duc din nou la dansul.
L-am simtit si pe Tutu ca era bucuros...chiar m-a felicitat de doua ori pana am parasit cabinetul....ca doar e si reusita lui!!
De acum trebiue sa gandesc pozitiv...ca totul va fi ok pana la capat!Ma rog pt asta,atat pt mine cat si pt voi toate!!
Pup fetele mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dorina ,bine ai venit printre noi!!!Se pare ca dragostea nu tine cont de varsta iar cand vrea Dumnezeu sa dea,da cu amandoua mainile!Sa fii sanatoasa si fericita,uita trecutul si gandeste pozitiv.Ai grija de puiutul din burtica!Daca ai devenit pacienta lui Tutu,el stie bine cum sa faca ca bebe sa stea cuminte in burtica ta noua luni!
Kristinuta ,probabil ca ziua de azi nu o vei uita curand!Splendid!Sanatate multa si asa sa ramai de fericita pana la capat!
Adrianaady ,nu prea te pot ajuta si nici nu prea pot face azi pe lupul moralist pentru ca am avut o zi la fel de rea ca a ta...Mi se cam inneaca corabiile si ies cam greu la mal...Poate ca maine va fi mai bine!!!
Va pup pe toate si sa stiti ca Sarrah a reaparut in peisaj si a promis ca intra in seara asta pe la noi!Hai,frumoasa noastra,fa-ti aparitia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

bine ai venit dorina si sa ramai 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

saru'manaaerlilian,multumesc din tot sufletul.

scuze...m-am luat cu vorba si am uitat sa intreb fetele cu burtici cat acid folic v-a zis dl dr T. sa luati?Maine ma duc la farmacie sa iau sa incep si eu "cura" si nu stiu ce concentratie...ca asa de zapacita am fost si eu si sotu' ca atunci cand am iesit din cabinet de la dansul am uitat complet tot ce a zis despre acid folic....doar utogestanul l-am retinut...2 seara si 2 dimineata,intravaginal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Kristinuta ,de regula se iau 5 mg pe zi.Vezi ca a reaparut acidul folic in aceasta concentratie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi!
Gata cu starea proasta de ieri, azi sunt fresh , gata de o noua luna, plec la drum cu mult optimism si cu multa incredere ca va veni si ziua cind voi fi cea mai fericita femeie. (ce face un somn bun si putin sport din mine )
Kristinuta felicitari, nu imi pot inchipui cit de fericiti sunteti! Acid folic se ia 5mg pe zi, gasesti in farmaci.
Dorina bine ai venit si sarcina usoara. Eu cred ca ar trebui sa mai consulti un dr sa vezi ce este cu sangerarea aia, nu e buna deloc.
Tamy du-te la ski iubita, sa vezi ce bine va va face la amindoi si sa veniti de acolo cu forte proaspete
Lilisor stiu ca e greu iubita, dar tre sa mergem inainte mereu. Sunt absolut convinsa ca vom avea copilasi, numai ca nu stim cind si nerabdarea si aceasta imensa dragoste ne mai face uneori sa ne pierdem speranta sau sa avem o zi mai proasta.
Magdita
Mada
Georgia ce vesti mai ai draga mea?
Ana bafta la eco , sa ne dai vesti despre samburel
Felix gata cu petele maronii?? aveti liber la fufu si sa vezi ca luna asta se va intimpla minunea....
sarah ne e dor de tine....
lali
pup si celelalte fete care trec mai rar pe la noi kindly, rocsy, dierna plus cele nementionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felixucule, vad ca ai facu histero deja. ma bucur ca totul este Ok si mergi mai departe. Am impresia ca ziele astea tre sa mergi la rude, nu? iti tin pumnii si sper ca nea Zadori sa devina ''tatal'' spiritual al bebeului. Te asteptam cu vesti de la rude.

Mergi la inceput