Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
Buna fetele mele,
Declar si eu azi Z1, asta este , imi pare rau, ar fi fost un vis prea frumos sa vin cu un austriac mic in burtica...dar nu-i nimic mergem mai departe...
felix ma bucur din suflet ca a iesit analiza buna, si ce bine arata uterul tau....
aerilian multumim de vesti, ma bucur ca sarah e bine , la ski, si pe mine m-a ajutat f mult vacanta in austria dupa avortul din ianuarie...
Va pup pe toate si va doresc un week-end minunat!
georgia_c spune:
crystinica posteaza intrebarea ta pe link-ul de mai jos .. sigur vei primi un raspuns
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130858&whichpage=13
adiana , imi pare rau de z1..dar poate e z1 din luna in care i vei ramane graviduta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele mele,
Felicic
, recuperare usoara si spor la fufu
.
Aditu
, imi pare rau pentru z1, insa se va intampla in curand minunea, vei vedea
.
Crystinica
, ti-am postat deja mesajul la celalalt subiect despre dr.T :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130858&whichpage=13. Sper sa te ajute fetele cu toate informatiile necesare.
Georgi
, multumesc pentru mana de ajutor
.
Elly
, ce mai faci? Ce vesti ai?
Aerlilian
, multumim pentru vestile despre Sarrah.
Madutz

si va urez o zi plina de bucurii
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
mada23 spune:
neatza 
Felixule....ma bucur ca esti ok , bravo, acum te pui pe treba 
Magditule...
tin pumnii sa vii cu acelasi rezultat ca si Feli
Aditu...
fruntea sus, bebitzu vrea sa fie romanash de-al nostru
, apare el acushica
Georgi...
nu au aparut uratii ?
Ana...
ce iti face burtika?
numai bine tuturor, o saptamana plina de bucurii 
madutz 
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
ingeras26a spune:
si eu azi z2...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mariami123 spune:
buna fetelor!
sun si eu de ceva timp sa fac o programare pentru cineva la Tutu dar nu-mi raspunde nimeni. poate stiti voi daca cumva trebuie sa sun numai intre anumite ore sau cum? eu am fost pacienta lui Tutu cand eram gravi acum un an si un pic si stiu ca era asistenta lui...nu mai stiu cum o cheama, o tipa mai grasuna si nu prea amabila care facea programarile. tot ea e si acum?
daca reusesc sa fac totusi o programare oare cam peste cat timp mi-o face?
adrianaady spune:
Neatza fetele mele , ce mai faceti?
Georgi multumesc iubita , sper sa fie asa.
Tu ce vesti mai ai?
Magdita si eu astept minunea sa vina, sper sa imi dea d-zeu putere si rabdare..
Sper si tu sa ai un rezultat la fel de bun ca al lui felix cel frumos 
Mada, romanas il fac draga mea, eu il astept.
va pup
felix76 spune:
Fetele dragutele,
Multumesc pentru urari, abia astept sa treaca si ultimele pete maronii ca sa ma apuc de fufu
. Poate iese bebe luna asta mai ales ca zona este spalata biiine cu ser fiziologic. Pt cele interesate, m-a histeroscopiat Dr. Dragos Albu de la Medlife Grivita si m-a costat 585 lei. Mi-au dat camasuta si papucei acolo iar conditiile sunt foarte bune: 2 paturi in rezerva, poate sta si sotul in rezerva pana are loc procedura, curatenie, asistente dragute si zambarete. O singura durere am avut: am asteptat o caruta de timp de la ora programata pt histero si ora la care a avut efectiv loc.
Aditu, Ingerasa z1 nu ne-a impiedicat niciodata sa gandim pozitiv. Deci tot inainte cu tupeu!!!
Pup fetele scriitoare,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
anaconda2 spune:
Mada
, face bine burtika , multumesc . Maine merg iar la eco .
Mariami , tot Ramona e asist lui T . Suna ptr programare zilnic dupa ora 16 . Insista , pana reusesti sa vb .
6+
adrianaady spune:
Felix, offf de as avea si eu optimismul tau mereu, ce bine ar mai fi.....
Azi am o zi cam proasta, nu stiu sigur de ce, dar promit de maine sa imi revin...![]()
Ana bafta maine la eco, sa ne spui si noua ce face samburelul.