Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 15
georgia_c spune:
felix 

sa fie bine histero ...
fata curajoasa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
madaaaaa, ce bine ca ai revenit. ne-ai lipsit tare mult.
felix, bafta maxima azi la histero. Sa vii cu un rezultat bun.
adrianaady spune:
Neatza fetelor,
ce mai faceti??
azi ii facem galerie lui felix sa ii iasa bine histero, desi eu nu am nici un dubiu ca va veni numai cu vesti bune 
Jasmine tu ce ne mai spui? cum a fost seara voastra?![]()
mada ma bucur ca ne-ai mai dat vesti 
magdita 
aerilian 
tamy 
Fetelor eu nu am putut sa ma abtin si am facut azi un test, si a iesit negativ. recunosc ca am fost f dezamagita, dar asta este merg mai departe. Sunt sigura ca va veni randul fiecareia dintre noi. Acum astept rusii, maine ar trebui sa vina si apoi o iau de la capat.
Va pup pe toate, o zi buna va doresc.
tamaryllis spune:
Feli, iti zic si aici bafta la histero!

Mada, ma bucur ca ne mai dai si noua un semn de viata!
Magdita, bafta si tie la hsg!
Despre mine.... Z1 - din fericire, de data asta!

o iau pe urmele lui Feli : nu-mi imaginam ca pot sa zic asa ceva!
fetili!
mada23 spune:
Hello
sa aveti un WE placut plin de fufu ![]()
fetele
Stie cineva ceva de Feli?
Aerlilian ai reusit sa vorbesti cu Sarah, e bine?
Rocsy ne-ai parasit de tot?
madutz 
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutz
, Felicic e bine, am vorbit cu ea, se simte foarte bine, si-a vazut uterul si ostiurile tubare, e totul ok.
O sa intre ea sa povesteasca mai multe, acum era pe drum.
Pup fetele si va urez we placut si productiv
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
aerlilian spune:
Madutz ,raportez si eu: si Sarrahe bine,tocmai am vorbit cu ea.E la schi in Bulgaria si se simte minunat.A zis ca a schiat toata saptamana si daca tot nu i-a crescut endometrul si nu a putut face nimic constructiv luna asta,a bagat si sauna in program.Maine revine in tara si probabil ca vom afla chiar de la ea cum se simte.
mada23 spune:
dragutzelor pentru promtitunine 

madutz 
days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
felix76 spune:
Fetele mele,
Multumesc pentru sustinere
! Sunteti niste dragute pe care ma pot baza totdeauna pentru sustinere! 
Eu sunt bine, mi-am vazut uterul pe dinauntru, este rozaliu.
Cu exceptia unei usoare atrofii a mucoasei,care cam bate cu FSH-ul usor maricut de la analizele de sangerete, in rest totul este ok. Nici un polip, nici o problema. Mi-am vazut la teveu ostiurile tubare (deschiderea trompitelor catre uter) cum stateau ele deschise in asteptarea gigeilor
.
Ma bucur nespus de mult ca n-am facu anestezie generala pentru atata lucru ci doar locala. Nu m-a durut deloc, a fost doar o senzatie neplacuta, asa, ca la orice consult ginecologic. Ma bucur ca am putut sa vad ci ochii mei ce este la mine in uter.
Va pupacesc pe toate si inca odata ma bucur ca va am langa mine!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
crystinica spune:
salut! eu sunt noua pe forum si voiam sa va intreb pe voi care sunteti mai vechi paciente ale dr. tutunaru. Am de facut o amniocenteza la dansul si nu prea stiu cat ma va costa, stiind ca e destul de costisitoare. Am sunat la geneticlab dar ei nu mai fac pt. varicela asa cum imi trebuia mie, asa ca ma va trimite in alta parte cu analiza. Stiti cumva alt laborator de genetica la care te mai poate trimite dr. ?
va multumesc anticipat si mult succes in continuare tuturor!!!