Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 14
tamaryllis spune:
Kristinuta, felicitari!
Uite ca ai reusit si cu o trompa! Cred ca esti cea mai fericita!
Mie imi intarzie si treaba asta imi incurca socotelile cu analizele pe care trebuie sa le fac. Plus de alta sunt cam deprimata....tot citesc despre efectele fiv-ului asupra organismului si ma inspaimant!
Am fost si la dr si nu mi-au venit rzultatele la Pap si acum ma gandesc ca poate e ceva in nregula si le repeta! (normal ca le analizez pe toate partile, acum! - Mai stiu eu pe cineva pe aici!)
magdita spune:
Neata iubitele,
Kristinutza

, felicitari din suflet draga noastra ! Yupiiiiiiii 

Sa ne ajute Dumnezeu sa ramanem toate gravi dupa diphe
(Georgi, Lali, Gabitza si toate cele care sunt sub tratament acum sau imediat dupa )
.
Ana
, felicitari pentru sacut. Doamne ajuta sa fie totul la fel de bine in continuare
.
Tamy
, orice tratament hormonal are efecte adverse, insa cateodata nu prea avem incotro, trebuie sa ne asumam aceste riscuri. Important este sa alegem o clinica si niste medici cu ajutorul carora sa avem cele mai multe sanse sa ne reuseasca din prima aceste proceduri. Cred ca stii ce vreau sa spun. Doamne ajuta sa fie anul cel mare pentru tine
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
lalitica2000 spune:
ce vad eu aici!!!! kristinuta FELICITARI!!!! Sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si bebe sanatos. Vestea asta ne mai da si noua sperante celor care facem tratamentul cu diphe.
tamaryllis spune:
Magditu care mereu care cate un cuvant de alinare pt toate fetele! asa cum bine zice si Aerlilian
mada23 spune:
Buna
, ma mai primiti???
un brat de
pentru fetele mele dragi 
Nu v-am parasit chiar de tot, va supravegheam din umbra, dar cu atatea proaspete gravidutze nu am mai rezistat.
Pentru
ce sunt la inceput de drum le doresc ca DD sa fie alaturi de ele, sarcini usoare si sa ne molipsiti si pe noi , felicitari din suflet 

eu sunt bine, cam tacuta cei drept dar sunt cu inima alaturi de voi, Doamne ajuta tuturor 
mii de pupici, numai bine tuturor!
madutz 
days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutzul meu drag
, aparusi ?
Suntem aci, prezente la datorie, si speram la cat mai multe vesti bune de la toate fetele
.
Tamy

Eu ma programai adineauri la prima consultatie in vederea HSG, marti.

!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
"
felix76 spune:
Ce vesti bune!
Kristinuta, Anaconda, felicitari pentru burtica! 9 luni fericite va doresc si cate un bebic dragalas!
Pupacesc fetele,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
aerlilian spune:
Mada ,scumpa mea,ce bine ca ai revenit printre noi...Mi-ai lipsit foarte mult.Iti multumesc pentru previziunea de la celalalt subiect.Astept,cum spui tu,alinierea stelelor!
Felix ,cand pleci,fata frumoasa?
Maine cred ca o sun pe Sarrah.Deja sunt ingrijorata...Va tin la curent!
mada23 spune:
mi-ati lipsit mult 
Felixule...iti tin pumnii pentru maine, Doamne ajuta, sa fie asa cum iti doresti,mii de 

madutz 
days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Feli
, ne rugam sa primesti vesti bune azi la histeroscopie
.
Elly
, te asteptam si pe tine cu vesti bune de la monitorizare
.
Jasmine, s-a spart naravasul ?
Madutz

Lilisor

!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
"