Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 20
tamaryllis spune:
Ubirica, sa va traiasca printesuca, sa fie sanatoasa si sa va bucuratu de ea pana la adanci batraneti! FELICITARI!!
Si acum despre mine:
Pt ca medicul de la Medsana asa ne-a recomandat, sotul a refacut analizele la Medsana (spermocultura si urocultura) si nici urma de enterococ! Ce parere aveti? Tipele de la IDS sa ne fi tras teapa si sa ne fi dat rezultatul de data trecuta de la spermocultura? Eu nu stiu ce sa mai cred!
Voi face si eu analizele recomandate, si anume urocultura si cultura de secretie, sa vedem ce iese! Dar oricum, mi se pare ciudat!
Una peste alta, e de bine!
Pap-ul a iesit OK, deci mi-a disparut o frica mare, mare!
Vai, fetelor, ce prapastioasa sunt! Cred ca m-a schimbat mult
cu infertilitatea!
Magditule, eu iti urez bafta!
Daca migrati asa, noi unde mai parlamentam?

anaconda2 spune:
Tamy , IDS a luat-o razna cu analizele , au prea multe reclamatii .
Am avut si eu de 3 ori probleme cu ei ! Ultima oara , mi-am facut niste analize mai specifice si au iesit pozitive . Insa repetate la Cantacuzino , a reiesit ca sunt negative . Si bineinteles ca mai multa incredere am in Canta decat in ei . Trebuia sa ma duc de la inceput acolo..
Unul dintre motivele ptr care ies analizele la IDS aiurea , este si faptul ca folosesc un kit de analize de nspe ori , cand ar trebui folosit doar de cateva ori , sau chiar o singura data , in functie de analiza .
6+
kristinuta13 spune:
Tamy si mie tutu tot la IDS mi-a recomandat sa fac analizele...dar dupa cat citisem eu pe aici ca se intampla cam multe greseli pe acolo am renuntat.Eu le-am facut pe toate la cabinet la dr de familie,unele cu plata,altele gratuit pt gravidute,dar nu stiu exact cu ce laborator lucreaza.
Pap-ul unde l-ai facut?
aerlilian spune:
Scumpelor,ma prinde Valentine's Day in plina perioada fertila si...plec la munte!Sa-mi tineti pumnii,ca poate iese ceva cu indragosteala asta...

Sarrah ,am anuntat cu surle si trambite ca s-a intors blonda mortala printre noi,ca va intra sa vorbeasca cu noi si cand colo...TEAPA!!!Te asteptam cu drag!
Georgic ,crezi ca am uitat cumva sa-ti spun ca mi-e cam dor de tine?
Felix, si eu pup fata!

magdita spune:
Neata fetele,
Va invit la un nou capitol aici .
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
tamaryllis spune:
Aerlilian, sa ai parte de 

si sa se lase cu un
!Distractie placuta!
Nu stiam de IDS chestia asta, ca nu as mai fi dat bani degeaba si m-as fi dus in alta parte. Oricum, acolo merg pt Matei si m-am gandit ca e mai simplu sa faca si spermocultura tot acolo!
Kristinuta, Pap-ul l-am facut la mine in oras, dar e lucrat de Micomi.
Anaconda, stiu ce inseamna sa faci analize si sa-ti iasa rezultatul gresit, ca am patit-o si eu!
Felix, ce faci, draga? te pregatesti pt marea intalnire? ti-am lasat si niste mesaje pe mes!Poate ne vedem!
Eu de maine plec in concediu, asa ca peste 2 saptamanai cand ma intorc vreau sa aud de multe II! K?
toate fetele!