Aspirante cu vechime "medie" (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mai fetelor vad ca toata lume e in butoi asa ca ma alatur si eu. Efectuat azi una bucata RMN care ma ars serios la buzunar. Nenea doctorul a zis un lucru f amuzant cica "nu e ma rau ca ala de data trecuta(acu 6 luni) dar nici bun nu e". Pai asta era culmea... dupa 6 luni de tratament sa iasa mai rau. Rezultatul complet maine si tot maine ma duc la endocrinolog. Unde mai pui ca sunt in plina sesiune la master(ca m-a mancat pe mine undeva in toamna si in loc sa imi pun sotiorul sa ma scarpine m-am inscris la master) si deja am ratat doua examene(ca nu m-am simtit suficient de pregatita sa ma duc), chef de invatat ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

pusichet, da tu analize de coagulare ti-ai facut??????

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Buna seara! Numele meu e Andreea si sunt nou nouta prin forum, adica abia azi mi-am creat si eu un cont. Site-ul l-am descoperit cu cateva luni in urma si mi-a placut foarte mult. Acum m-am hotarat sa ma alatur si eu pt ca vreau un . Sunt casatorita de 5 ani si pana acum am folosit anticonceptionale pt ca vroiam sa termin facultatea si sa-mi gasesc un loc de munca. In vara am reusit sa termin facultatea, in septembrie m-am angajat si tot atunci am renuntat la pastilute. Dar pana in acesta luna m-am protejat prin alte metode deoarece medicul mi-a sugerat ca ar fi bine sa astept cel putin 3 luni dupa ce renunt la pastile. Eram hotarata ca din februarie dupa ce-mi vine menstruatia sa ma apuc de treba. Insa de vreo saptamana ma simt altfel. Nu stiu ce se intampla cu mine, dar un singur lucru e cert imi doresc cu disperare un bebe. Nu mai pot nici sa dorm noapte. Chiar acum 2 seri am visat ca am nascut si ca aveam un bebe atat de frumos. Pot spune ca am ramas cu gandul la acel vis. Saptamana trecuta m-am simti cam ciudat am avut mici dureri de burtica, vreo 3 zile am simtit putina greata si am cam cazut pe ganduri. Am luat si un test de sarcina, primul din viata mea si l-am facut imediat ce am ajuns acasa, cred ca mai mult din curiozitate l-am facut pt ca oricum stiam ca o sa iasa decat o singura liniuta. Si asa a si fost: decat una singurica. Tot atunci am zis ca o sa mai astept pana luna viitoare dar in seara asta am facut fara sa mai folosim nici o protectie. Sotul deja a adormit dar mie mi-a pierit somnul si ma gandesc daca......... o iesi ceva. Am sperante cam mari, nu-i asa? Oricum va urez la toate multa sanatate si bafta sa fiti cat mai curand cu burtica.Va pupic si sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea, ce-i drept cam lunga dar nu stiam cum sa-mi fac si eu intrarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Nu mai vreau vesti triste.Pusicheata mea dulce imi pare nespus de rau!!!
Deja m-am saturat de celebra fraza: O sa vina si la noi!!:((( Cand neneeee, cand? Stiu ca si tu intrebi si eu si fetele. O sa vina mama lui de bebe ca ce ii fac eu lui....o sa vada el..o sa mergem toate cu carucioarele :))))))))) la plimbare si o sa vada ei ce le facem!!
Va pup minunatelor!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza.......

v-am pregatit....

eu am dormit tare prost ....toata noaptea m-am trezit sa beau apa....mi se usca gatul rau......

Adisore......bine ai venit ......si fuguta la odisee iti doresc...

cu 2 !!!

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adisore bine-ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca ce-ti trece prin cap ca alea ti-s moderate si nu le vezi in timp real
Io inca nu mi-am luat nici un test, daca o sa-mi intarzie, o sa cumpar, deocamdata trebe sa mai astept 10 zile, da parca nici nu-s asa nerabdatoare ca la prima sarcina. Nici un simptom care sa ma puna pe ganduri...
Fug ca s-a trezit Diana si tre sa mergem la cumparaturi! Pupicei!
Pusi imi pare tare rau ca n-a fost sa fie, sunt alaturi de tine

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Na uite ca te blestem io sa faci vreo 3. E bine. Sa-ti dea Dumnezeu 3 copii!!!!! Sa vezi si tu ce inseamna sa ai copiii !!!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Minunea din burtica

mai da si mie odata blestemul asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Adisore bine ai venit...sedere fosrte scurta aici...
Arianna cu tine care mai e treaba???...vreun test, vreo analiza ceva???

....eu am stari de greata....sper sa nu fie autosugestie...

Va pupacesc...o zi buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui grizuta17

Fetelor haideti sa va stresez si eu cu o nelamurire ...daja imi vine sa ma dau cu capul de pereti
Deci...cumapara fata teste de ovulatie, baga teste peste teste din a 9a zi de CM, ca sa fiu sigura ca nu ratez minunatia de ovulatie
Alaltaieri iese testul cu a doua liniuta, dar slaba si scrie pe test ca trebuie sa fie cel putin la fel de clara cu prima ca sa insemne ca esti la ovulatie.
Ieri, ies clar 2 liniute aprinse, iar azi, nu mai iese deloc a doua liniuta!!peste tot scrie ca vreo 3 zile la rand trebuie sa iasa pozitive testele.
Azi sunt in a 14a zi deci ar trebui sa fie numa' bine de
Pai si??ce inseamna asta??ca eu nu mai ineleg nimic!!
Tocmai ce il anuntasem pe sot, discret ca diseara avem treaba!!
Norocul este ca ieri si alaltaieri, printre gatit si curatenie am bagat si cate un bonus de .
Am fost la ovulatie oare??voi ce ziceti.De ce mi-a iesit doar o zi testul pozitiv?Simt ca innebunesc!!
Ca in rest...cu mucusul si temperatura nu reusesc deloc sa ma descurc.
Va pupa fata

eu nu am avut niciodata teste de ovulatie pozitive si am facut vreo trei luni la rand ,asa ca nu sunt convinsa ca sunt as ade bune

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

anca, sa-ti dea Dumnezeu si tie inca doi daca vrei. Asa ca sa vezi cum e cu doi sau trei

grizuta, testele de ovulatie sunt cea mai mare prostie...la cele banda pe baza de urina ma refer.

POZNICI CU NOI

Minunea din burtica

Mergi la inceput