Aspirante cu vechime "medie" (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni eu chiar vreau trei asa ca ma bucura blestemul tau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Camy......

iubita...nu am mai facut nici un test........astept sa vad dak imi intarzie.....

http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

minutul 12 al emisiunii :http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=39741&type=show&item=102

salutare!

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grizuta17 spune:

Anca multumesc pentru raspuns.Nici eu nu stiu ce sa cred cu testele astea.Dar incerc si eu prin toate modalitatile sa imi dau seama cand ovulez, poate, poate prind momentul ideal.
Pana la urma, ce-o vrea Dumnezeu!!
Va pe toate si astept cu nerabdare testari pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat sa va povestesc... azi dimineata aveam programare la Fundeni pt analize. Ma prezint la 7 jumate, doctora vine la 9 la 9 jumate incepe sa cheme in cabinet. Ajung si eu acolo intr-un final si imi zice sa-i dau dosaru.... ups....care dosar ???? Evident ca uitasem dosarul acasa. Si evident ca nu stia ce analize sa imi faca. I-am spus eu asa pe scurt istoricul si ce mi-a facut data trecuta da cam degeaba ca avea nevoie de valori si alte alea . Pana la urma i-am spus ca intre timp am ramas asa ca mi-a dat o hemoleucograma de facut si factorii de coagulare si sa ma prezint maine dimineata din nou frumusel cu dosarelu in gurita si sa vedem si restul ce mai e de facut...
Of pe unde o umbla neuronu meu???

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grizuta17

Anca multumesc pentru raspuns.Nici eu nu stiu ce sa cred cu testele astea.Dar incerc si eu prin toate modalitatile sa imi dau seama cand ovulez, poate, poate prind momentul ideal.
Pana la urma, ce-o vrea Dumnezeu!!
Va pe toate si astept cu nerabdare testari pozitive

cel mai bine e sa faci o monitorizare ecografica a ovulatiei

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Anca, ai putea sa ma ajuti??? unde as putea face o astfel de monitorizare?Eu sunt din Bucuresti si am o doctorita ginecoloaga la Policlinica Elias, dar ea nu mi-a facut niciodata ecografie , cred ca nici nu au acolo ecograf.As putea sa ma duc la o clinica particulara???nu trebuie sa am un doctor dedicat care sa se ocupe de monitorizare??

Mergi la inceput

eu nu am facut monitorizare ecografica ,dar sunt multe fete care iti pot da mai multe raspunsuri legat de asta.Eu in locul tau o intrebam pe dr de asta si poate iti recomanda ea pe cineva

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Anca, cred ca asa voi face o sa o sun pe doctorita sa o intreb.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Moni, ia mai "blesteama-ma@ si pe mine cu vreo doi bebelusi, eu mi-as dori trei!!!
Pusi, imi pare nespus de rau, dar eu zic sa mergi la un hematolog. Cunosc o buna prietena care a pierdut n sarcini si a trimis-o ginecologul ei la un hematolog (dr. Uscatescu de la Sp. Fundeni) si a aflat ca in mom in care ramanea insarcinata incepea sangele sa se coaguleze si pierdea sarcina. Sunt multe fete care au patit asa. A urmat un tratament cu banala aspirina si a tinut urmatoarea sarcina si acum are un baiat de 9 luni. Bafta multa si sanatatte

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput