Aspirante cu vechime "medie" (23)
Raspunsuri - Pagina 9
CrisaS spune:
Vorbeam cu barbata-miu intr-o seara ...ziceam asa ok fac inseminare si daca se prinde si se prind doi?:))))))))))) Totusi gluma gluma dar doi? Zic: Tu pricepi ce inseamna doi copii deodata? Nu e usor cu unul, dar doi!
Si el zice daca e sa dea Dumnezeu asta e!!!
Zic si daca sant fete?:)))))
Ei mai Moni e ok unu sant ok doi dar nici chiar trei!!!
Nu de alta dar nu mai am timp sa-i fac:)))))
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
CrisaS spune:
Vorbeam cu barbata-miu intr-o seara ...ziceam asa ok fac inseminare si daca se prinde si se prind doi?:))))))))))) Totusi gluma gluma dar doi? Zic: Tu pricepi ce inseamna doi copii deodata? Nu e usor cu unul, dar doi!
Si el zice daca e sa dea Dumnezeu asta e!!!
Zic si daca sant fete?:)))))
Ei mai Moni e ok unu sant ok doi dar nici chiar trei!!!
Nu de alta dar nu mai am timp sa-i fac:)))))
Crisa
CrisaS spune:
A aparut de doua ori , scuze@@
Va pupacesc , ma pregatesc de serviciu...maine sa vad cat mai multe teste da?
Crisa
grizuta17 spune:
Fetelor haideti sa va stresez si eu cu o nelamurire ...daja imi vine sa ma dau cu capul de pereti

Deci...cumapara fata teste de ovulatie, baga teste peste teste din a 9a zi de CM, ca sa fiu sigura ca nu ratez minunatia de ovulatie![]()
Alaltaieri iese testul cu a doua liniuta, dar slaba si scrie pe test ca trebuie sa fie cel putin la fel de clara cu prima ca sa insemne ca esti la ovulatie.
Ieri, ies clar 2 liniute aprinse
, iar azi, nu mai iese deloc a doua liniuta!!
peste tot scrie ca vreo 3 zile la rand trebuie sa iasa pozitive testele.
Azi sunt in a 14a zi deci ar trebui sa fie numa' bine de 
Pai si??ce inseamna asta??ca eu nu mai ineleg nimic!!
Tocmai ce il anuntasem pe sot, discret
ca diseara avem treaba!!
Norocul este ca ieri si alaltaieri, printre gatit si curatenie am bagat si cate un bonus de
.
Am fost la ovulatie oare??voi ce ziceti.De ce mi-a iesit doar o zi testul pozitiv?Simt ca innebunesc!!
Ca in rest...cu mucusul si temperatura nu reusesc deloc sa ma descurc.
Va pupa fata
pusichet spune:
seara buna pentru cine este
betahcg-ul de azi are valoarea 62, a scazut.
cum a disparut sarcina??? habar nu am, fara singerari fara nimic.
dr. a zis ca e genetic si sa refac betahcg-ul vineri poate ajunge la 0.
a zis ca o sa intrebe mai multi medici ca nu a mai patit asa niciodata, nu stie de la ce imi creste betahcg-ul si de la ce scade.
rog fetele acre fac modificari in listuta sa scoata semnul de gravida, pentru ca nu mai este nimic.
mai trist este ca azi, stateam la birou si imi curgeau lacrimile fara sa vreau, am plins ca un copil mic azi.
doare, rau tare dar o sa trec, s-a mai adaugat o sarcina pierduta a 4 a.
poate a 5 a o sa fie pina la termen
pupici
Ariana, Anidaz sint alaturi de voi si daca s-a vazut a doua liniuta este acolo un bebe mic care asteapta sa vina pe lume.
pupici
monica_dicut spune:
pusichet 

imi plange sufletul. Iti doresc multa putere si ma rog la Doamne Doamne sa iti trimita fericirea cat mai repede. Of, nu am cuvinte cat de rau imi pare... Sunt alaturi de tine 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
simonia spune:
pusichet, chiar credeam ca e bine, si ca esti speriata degeaba, imi pare tare rau. la mine nu mai apare nici o liniuta, nimic, cred ca as fi vrut sa mai apara macar o data a doua liniuta, macar pentru o zi. inca o data, imi pare tare rau pentru tine
Arianna_M spune:
Pusi.....
iubita si eu sunt alaturi de tine......sa fii tare.....cu siguranta o sa iasa soarele si pe strada ta.....
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
vias spune:
Pusi
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
pusichet spune:
fetelor sinteti superbe.
ma bucur ca sinteti alaturi de mine si ma sustineti, face tare bine.
ma depaseste situatia mea.
acum caut de zor pe net, un laborator de genetica.
sa vad ce analize ar trebui sa fac sa descopar acre este cauza .......