Condica Salajencelor (76)
Raspunsuri - Pagina 9
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
|
M-as uita daca as putea. Imi da mesaj ca numai din USA se poate accesa! 

Chiar am crezut ca o sa vad ceva. Da nika!
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Hai sa va dau un "pont" despre cum se scriu mesaje cind merge greu netul.Scrii mesajul pina la sfirsit, pe urma, cind esti gata sa il trimiti, il selectezi cu clic dreapta in intregime, de la cap la coada.Dai "copy" si asa se copiaza in memoria clipboard (daca bine tin eu minte denumirea asta, de pe vremuri de la cursuri).Dupa ce dai copy, incerci sa trimiti mesajul.Astepti sa vezi daca ai reusit.Daca sint ceva erori, sau nu apare nimic, sau mai trebuie sa il scrii o data...te apuci si deschizi casuta unde ar trebui sa il mai scrii, si...cu "paste" il lipesti exact acolo unde ii e locul ca si cum tocmai ce l-ai terminat de scris din nou.Si tot asa.Poti repeta pina reusesti sa postezi.vedeti daca merge |
piticutz spune:
adaug ca aproape de fiecare data cind am un mesaj scris mai lung, il "copy", in caz ca, cumva, o sa se "ceara" paste
sa il am la indemina.
piticutz spune:
Eu as bea din cafeluta, dar tre sa ma duc la culcare.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa.
dianalaura spune:
Mercic de cafeluta!
Referitor la faza cu mesaje, eu am primit un alt pont pe care il pun in aplicare mai ales cand am mult de scris. Iti scrii tot mesajul in notepad sau word, si apoi doar il copiezi aici si il trimiti. Functioneaza mai ales daca ai mai multe pagini de citit si de raspuns la mai multa lume. Citesc un mesaj, ii raspund in notepad, dau pagina, mai vad un mesaj ce mi se adreseaza si raspund in continuare in notepad..si tot asa.
Am terminat aseara tortul, bineinteles dupa ce l-am culcat pe stefan, si cum mi-a mai ramas ceva frisca, am pus in ea un pic de cafea, o mana de stafide si o esenta de rom si gata inghetata...am pus 4 boluri de alea mici la congelator. Si uite asa sarbatorim si ziua bunicului, si un an de cand am cumparat apartamentul.
No, va pup si mai viu, ca trage stefan de mine...
PS. Ia ascultati, radeti si va minunati..http://radiozu.ro/farsa-inima.html
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Hai sa va dau un "pont" despre cum se scriu mesaje cind merge greu netul. Scrii mesajul pina la sfirsit, pe urma, cind esti gata sa il trimiti, il selectezi cu clic dreapta in intregime, de la cap la coada.Dai "copy" si asa se copiaza in memoria clipboard (daca bine tin eu minte denumirea asta, de pe vremuri de la cursuri).Dupa ce dai copy, incerci sa trimiti mesajul.Astepti sa vezi daca ai reusit.Daca sint ceva erori, sau nu apare nimic, sau mai trebuie sa il scrii o data...te apuci si deschizi casuta unde ar trebui sa il mai scrii, si...cu "paste" il lipesti exact acolo unde ii e locul ca si cum tocmai ce l-ai terminat de scris din nou. Si tot asa.Poti repeta pina reusesti sa postezi. vedeti daca merge |
... exact asa fac si yo
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Otilia , uite ce am gasit eu pentru tine 
http://www.primatv.ro/seriale/neveste-disperate.html
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Slaba miscare. Hai bagati idei de bucatareala, lasati dreacu copy si paste ca de astea se invata la scoli inalte(de cele cu 3-4 etaje), si suntem satui pana in gat.Deci azi bucatarii niste pancove din baie,
si rabdari prajite.Da maine chiar nu stiu ce sa gatesc. Astept idei.