Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah Oti, io clar faceam inima albastra! Asa de...inima albastra, sange albastru...ei sa fie altfel. Glumesc, e foarte bine cum a vrut baiatul, sunt sigura ca e romantic si visator, o sa fie iubit de fete. Giulia sa nu te superi ca glumesc, da?

Ah, baiatul acela a ajuns la 16 ani la liceu, l-a lasat mama sa plece din oraselul lor mic in care locuiau. Am scris eu asta in scrisoare, dar uite ca am uitat sa scriu aici...defapt la asta ma refeream cand am scris ca mama i-a acordat incredere si libertate. Ca l-a lasat sa plece intr-un oras mai mare unde sunt mai multi emigranti si trece si el mai neobservat.
Noa da' acu' am trecut de aia, ma stradui la diferente culturale. Sa va zic ce-o zis Ovi? Bine, va zic: ca ei nu taie porc de Craciun. Si ca au mai multe sarbatori religioase libere decat romanii si nu sunt religiosi. Citesc acum niste texte tare interesante, dar eu zic ca se potrivesc tuturor popoarelor. Cica suedezii se vad ca un popor de oameni birocrati, plictisitori si greu de patruns, inchisi in ei. Daca insa este intrebat un grup de americani despre parerea lor despre suedezi, acestia spun ca suedezii sunt: democrati, pozitivi si generosi. Cred ca fiecare se vede pe el altfel decat e vazut de altii...noa io is in gandiri profunde despre lume si viata la ora asta tarzie de sambata seara....

Hai va . Mai viu maine, sper ca nu v-am plictisit...ca io mereu is pe langa alte probleme ale voastre .

PS Oti, daca vrei ma uit si eu de colorant aici. Nu stiu ce este ca eu nu folosesc din principiu, ca imi place sa fie cat mai natural. Si o sa iti spun ce si cum...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, multam de intrebare... azi a mancat de toate: pizza, suc, tort... Nu a mai avut nimic de joi. Numai in noaptea aia am avut probleme. Dupa aia l-am tinut acasa preventiv. De luni merge la scoala.

Noa ma bucur ca si io te intrebasem dar ai sarit oleaca peste. io te iert....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Citat:
Bia, multam de intrebare... azi a mancat de toate: pizza, suc, tort... Nu a mai avut nimic de joi. Numai in noaptea aia am avut probleme. Dupa aia l-am tinut acasa preventiv. De luni merge la scoala.
Noa ma bucur ca si io te intrebasem dar ai sarit oleaca peste. io te iert....
Noa, scuzoaiele mele, nu's da nu am vaz't. Cred ca cetii pe diagonala. sau am vazut si am uitat? Ca mai nou memoria imi joaca feste. Miha uita-te de coloranti, m-ar interesa coloranti praf, deci nu lichizi, nu gel. Sa imi spui cat costa, si ce culori ai vazut. Sunt curioasa.

Mergi la inceput

Calin!Giulia, sa va traiasca feciorul, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!!! CALIN
sa ai parte de sanatate,fericire si impliniri.
giulia, sa va traiasca fecioru .

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

somn usor si o noapte linistita.

PS olim unde esti???????????

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI, CALIN !!!

Sa fii sanatos, fericit si mereu indragostit !
Giulia, sa va dea DD sanatate sa va puteti creste baiatul si sa va bucurati alaturi de el si de nepotii pe care vi-i va darui !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza Salaj !!!!!!!!

Poftiti la cafelutza, ceai, fursecuri si cola ( poate apare si Olim).
Eu sunt solo acasa , colegu a plecat la examen, fetele sunt de ieri la socri. Tocmai ce am bagat in oala oua sa fac oua din alea umplute , am zis ca le prestez ieri dar cum la colegu i se facu pofta de gratare cu cartofi pai am sarit peste oua.
Bia, te inseli draga , fetele mele seamana cu soacra
.... glumesc ...
Mersi, fetelor, pentru aprecieri

Cel mai important este ca sunt sanatosi copilashii nostri, restul nu mai conteaza, culoare parului/ochilor, cu cine seamana, ce a mostenit de la mama/tata , samd .

Mihaela, faione chestiile alea, mie , k si la Oti, imi place sa te citesc. Am citit si pe blog in acest week-end . M-am tot gandit daca eu as putea sa ma apuc sa scriu pe un astfel de blog. Nu pentru acum, ci peste ani si ani cand vom uita una-alta , ne vom aminti citind ce am scris pe un astfel de blog. Cine stie ??? Poate ma apuc si eu intr-o zi de povestit ca tare mult imi place . Am intrat si pe blog-le celor care "sunt interesati" de blogul tau. Dupa mine e o chesti interesanta treaba asta cu blog-ul.
Tot pe blog-ul tau am descoperit un site "diacritice.com" de pe care pot sa corespondez cu cumnata , sotia fratelui meu, din state. Scri textul in engleza/romana si programul ti-l traduce automat in romana/engleza sau in orice alta limba vrei. Si , aseara am inceput sa corespondez cu Lisandra pe facebook. Tare happy am fost , atat eu , cat si ea ca ne putem intelege asa .

Va doresc o duminica frumoasa !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

'mneata! Abia ne-am trezit (eu cu Alex, ca restul mai de mult). Amu pregateste husbandul micul dejun(omleta cu ceapa si scoaca ), apoi m-oi ingriji eu de pranz. Pana la urma cred ca o sa fac snitele ca prea mi s-o pus pata.Voi care ce bucatariti?Diana, ce faci azi de mancare? Pe cand ai zis ca faci tortul Danezei?Olimpia cred ca nu are net acasa, parca asa a zis, o asteptam luni sa intre de la serviciu.Dar Ioana ce scuza are? Ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!La Giulia azi o fi dezmat, asa ca e invoita. Bia, treci iute si zi ce bagi in oala ca ma apuca pandaliile iar.Miha mai povestete-ne ca tare bine e. Tu, pana la urma ai putea sa iti deschizi un business, ca faci si terapie cu noi. Adriana, oua umplute cu ton, ai? Musai sa ne spui cum au fost. pe toate, mai vin.

Mergi la inceput