Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti, ma nenorocesti fatooooo ... si asa cu sarbatorile am pus 3 kile pe mine ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:

Cateva www.facebook.com/album.php?aid=60219&id=730591129&saved" target="_blank">p o z e cu noi de la serbarea fetelor de Craciun, ziua Paulei ...

" Carpe diem ! "

da nu-s publice.nu vaz nik

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Nici acuma ???

" Carpe diem ! "

io tot nu le vad.
oti cum pana mea le-ai vazut?
bag adresa de email da dejaba, ca nu malasa sa le vad.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10420/

giulia baga o felie in plus si ptr mine.

moama da ce fain e tortu.
felicitari oti.

Mergi la inceput

Citat:

Va mai amintiti

" Carpe diem ! "

prietena mea a murit in acelasi an cu printesa,la o diferenta de 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am fugit 11 km, am dat jos 120 calorii si toate astea intr-o ora de mers pe bicicleta ... pfuai mai fetelor da greu se mai duck kilele astea si ce ushor se pun la loc ....

Oti , zi si lui Bia cum ai reusit sa vezi pozele, k eu daca is logata le vad

Va spun noapte buna tuturor !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Apoi nu am facut decat sa dau clic pe primul link, pus de Adriana. Am incercat si pe cele din citate si alea nu merg.Deci, ia vezi asa:http://www.facebook.com/album.php?aid=60219&l=e9b05&id=730591129

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu am vazut pozele, Bia du-te la primul post al adrianei, acolo a modificat linkul. Daca incerci de pe cel quote nu merge.
Adriana, sunteti tare frumosi! Andreea e a ta 100% iar Paula parca seamana mai mult cu Luci.
Fetele sunt bine, multumesc.

Oti, superb tort. Sunt sigura ca e la fel de bun. Dar...tort roz inimioara la baiat? Noa io numa' intreb...ca sunt curioasa de ce l-o vrut asa...o fi romantic?
Am gatit rutina de sambata : supa de pui cu galuste si pui la cuptor cu cartofi piure si castraveti langa. Desert am facut salam de biscuiti care deja e aproape gata si prajitura-tarta cu mere ce s-a devorat si aia.

Acum imi storc creierii cu suedeza...mai ce teme am! Hai ca trebe sa va spun la ce canoane ma/ne pune profu asta...data trecuta am avut de citit un text: era vb de un copil de 11 ani emigrant care nu se putea adapta in noua tara, copiii il batjocoreau ca nu vb bine si nu mai mergea la scoala. Mama il cearta cand ajunge acasa si ii spune clar si raspicat ca trebuie sa fie si el ca "localnicii" ca altfel nu are nici o sansa. Dar el e impotriva in gand desi ii promite mamei ca o va asculta. Tema(una din ele, ca am avut vreo 3) era sa ne imaginam noi ca suntem copilul acela peste 5 ani si sa scriem o scrisoare. Mey, am stat vreo 3 zile sa ma gandesc ce sa scriu, cum ar fi drumul unui astfel de copil...Ovi radea si imi spunea sa scriu o scrisoare din inchisoare, unde baiatul a ajuns ca a vandut droguri . Io am zis ca nu pot fi altfel decat optimista si am scris o scrisoare catre mama lui..ca el s-a mutat in alt oras, mai mare unde lumea il accepta asa cum e-cu par negru, cu ochi negri si cu alt comportament. Ca are cativa colegi din alte tari si ca e prieten bun cu o fata de culoare, somaleza, care a dus o viata grea copil fiind, din cazuza saraciei. Fata vrea sa se faca medic sa ii ajute pe copiii saraci din lume. El nu stie inca ce vrea sa fie dar ii place sa lucreze cu copiii si ca va fi probabil profesor. Ca o apreciaza pe mama lui ca l-a inteles ca avea nevoie de putina libertate si ca abia asteapta sa se vada in vacanta de Craciun. Noa sper ca nu v-am plicti...
Acum am de scris altceva: experienta mea personala in diferentele culturale dintre cultura mea si cea suedeza. Cred ca pana temin cursul asta, scriitoare ma fac! De unde pana mea sa le tot scot?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha, imagineaza-ti o inima....albastra. Nu merge....... Deci numa roz se putea... nu? Sau rosie, da de unde sa scot atat colorant rosu? Ca ce se gaseste in Ro degeaba scrie pe el rosu ca numai roz iese, oricat pui. Se face ciclam inchis.. dar tot ciclam. Am ceva rosu de la wilton dar ma bucur ca imi ajunge sa pictez cate o bucatica cu el, nicidecum sa acopar un tort... Ma enerveaza ca aici nu se gasesc decat 3 culori si alea spalacite de la colin. Miha da ce fain ai povestit... Bine ca nu ai scris ca e in inchisoare... cred ca i-a placut si profului. Auzi dar cum a ajuns baiatul in alt oras? a fugit de acasa?

Mergi la inceput

am vazut pozele.ce finuta frumoase am.mai in poze mi se pare ca fetele seamana foarte bine cu adriana.parol ca luci n-are nicio treaba acolo.

mihaela, n-ai cetit ca ccc Calin i-a trimis mesaj andreei? e indragostit ficioru si de aia vru inima roz.
io te felicit ptr scris.vai de viata mea ar fi ,daca as avea eu de scris.sunt antitalent.

oti,cum e andrei?

Mergi la inceput

Bia, multam de intrebare... azi a mancat de toate: pizza, suc, tort... Nu a mai avut nimic de joi. Numai in noaptea aia am avut probleme. Dupa aia l-am tinut acasa preventiv. De luni merge la scoala.

Mergi la inceput