Condica Salajencelor (76)
CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU
1 BB
Elutaf
- mami de 
for2nity
- mami de 
diplodocus

- mami de 
giulia_71
- mami de 
mihaela_specht
- mami de 
olim
- mami de 
felicity05
- mami de 
dianalaura
-mami de
nazdravan
DarkBendis
- mami de 
MAMICI
cu 2 BB-ici
silvana_salajan

- mami de
si
mic si scumpic
mihaela_s
- mami de 

anacezara
- mami de 

carmenardelean
- mami de
si 
bimilit
- mami de
si 
claudiasabou
- mami de
si 
In asteptarea lui 
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Maria
Prietene
aileene
" Carpe diem ! "
Raspunsuri
dianaiulie2009 spune:
Cand pot si yo sa pove cu voi nu va aratati .... asa k merg la

" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
sara buna!!!!
tu fete io zic asa:gandirea pozitiva ne ajuta sa trecem peste criza.ca vorba aia dejaba ne sfarmam ca nu sta in puterile noastre sa modificam ceva.
hai fruntea sus
.
de credite nu va sfarmati ca acusi sar bancile cu oferte de reesalonare.
va rog eu nu va stresati ca va puteti imbolnavi.lasati sa curga totul de la sine.sa nu va aud cu stresuri de nedormit si framantari inutile.
io va pupez pi tati
.
sa nu va vaz nacajite ca pun
pe voi.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Cateva www.facebook.com/album.php?aid=60219&l=e9b05&id=730591129" target="_blank">p o z e cu noi de la serbarea fetelor de Craciun, ziua Paulei ...
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Cateva www.facebook.com/album.php?aid=60219&id=730591129&saved" target="_blank">p o z e cu noi de la serbarea fetelor de Craciun, ziua Paulei ... " Carpe diem ! " |
da nu-s publice
.nu vaz nik
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
da nu-s publice .nu vaz nik![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Nici acuma ???
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana, am vazut pozele. Mwaaai ce frumoase sunt fetele. Stau si le admir. Pui pe ele. Si Paula in brate la mos, e superba! Alti copii se tem de mosu, vad ca ea nu.Miha, pana la urma ce ai bucatarit? Eu ti-am ascultat sfatul, numai ca nu ne-am dus noi nicaieri, ci am sunat la Cabana Bradet si am comandat pizza acasa.
Diana, chiar asa. Lasa ca pana la urma se aranjeaza toate. Auzi in ultima instanta gandeste-te sa mergi la titularizare in iulie, poate iei un post in invatamant. Asa te-ai putea ocupa de copil, chiar daca salariile nu sunt asa de mari, ai insa mult timp liber (teoretic, ca practic ai o gramada de lucru si acasa, dar macar esti langa copil)Biaaaaaaa, ce ai bagat in oala? Hai sariti cu idei de meniu, ca nu stiu ce sa le fac termitelor pe maine. ![]()
fug sa postez ceva pe culi, si vin cu link.
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Adriana, am vazut pozele. Mwaaai ce frumoase sunt fetele. Stau si le admir. Pui pe ele. Si Paula in brate la mos, e superba! Alti copii se tem de mosu, vad ca ea nu. |
Deci sunt publice acum ?! Ma bucur ! Mersi de laude. Lasa k nici cu feciorii tai nu mi rushine ... la cat sunt de frumosi, cuminti si ascultatori ai cu ceine sa te lauzi si tu

" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10420/

!