Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Giulia pentru Calin, sa aveti petrecere frumoasa!!!!

adriana, normal ca poti si tu sa ai blog . Eu l-am inceput aici pe DC scriind perlele Silviei si apoi l-am continuat aici in Suedia cu ale mele. Pe de o parte am trimis atunci la inceput tuturor prietenilor din Ro adresa ca sa nu mai scriu 10-15 mailuri pe zi, scriam acolo despre noi. Pe de alta parte ca sa nu uitam peste ani de unde am plecat, cum a fost la inceput, ce ganduri si ce temeri aveam...stii tu, din astea de suflet. Si da, e fain sa citesti de unii si de altii, am cateva bloguri preferate si chiar m-am imprietenit virtual cu o tipa din Suedia care are si ea blog, o romanca. Vb la tf si ne citim constant, stim una despre alta ce si cum.
Mersi de aprecieri, cum am zis eu nu am talent, citesc pe alte bloguri asa faine...dar scriu si eu pentru noi si pentru prieteni, pentru cei carora le place sa ma citeasca.
Aaaa, blogul foto l-am facut primul, vazand ca multi pasionati de fotografii au. Apoi cel al familiei, care e privat acum. Ultimul e cel de calatorii, l-am "ghicit" la Londra cand ma gandeam unde sa scriu despre asta. Apoi mi-am dat seama ca am multe fotografii si amintiri din atatea locuri si uneori stau si ma gandesc ca nu mai stiu pe unde am fost, la ce hotel am stat si ce mi-a placut acolo. Asa ca m-am gandit ca e bine si pentru noi sa le avem scrise, pentru copii, dar si pentru altii care sunt pasionati de calatorii si le place sa citeasca. Pacat ca nu am acum asa mult timp sa scriu...dar o fac o data la cateva zile si tare imi place...mai ales cel de calatorii acum.
Hai ia-ti inima in dinti si scrie. Nu e greu... .
Pentru traduceri incearca si google translate. Ma bucur ca te-ai putut inteleg cu cumnata....

Oti, terapie de grup zici? Eu va pove ce mi se pare interesant si pentru ca in afara de familie nu am cui sa o fac. Asa ca e cu feedback, sa nu stau nevorbita . Businessul e reciproc.

si o duminica frumoasa!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, o duminica faina si voua. Aici e o vreme de numarat banii... Asa mare umezeala e in aer, ca ieri seara am crezut ca inebunesc de coloana si durere de cap. Amu inca nu m-o apucat dar nu zic nimic, ca nu e gata ziua.In asteptarea primaverii, va trimit un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Adriana ce dulci is fetele.....si mie mi se pare ca seamana cu tine.
Oti, super torturile...eu pana la urma nu mai fac tortul ala, ca nu mai vine sor'mea acasa acum, insa tot fac un tort pentru miercuri, caci il sarbatorim pe bunicu,implineste 89 de ani, plus ca tot atunci facem 1 an de cand am cumparat apartamentul. M-am gandit sa fac nu un tort normal, ci prajitura cu ness de aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/17859/Alta-prajitura-cu-ness/ e super buna, asa ca o sa o fac in forma rotunda, o decorez cu ceva si..gata tortul!
Oti, e foarte bun pontul cu post in invatamant...dar ce se face in iulie? Io habar nu am, nu stiu ce tre sa invat...
Mihaela, mama da ce bine stai la capitolul imaginatie....de unde le scoti draga? Vezi de coloranti, poate iau si eu...
Giulia, sa-ti traiasca feciorul si sa aiba parte numai de bucurii!
Azi am facut de mancare supa de taietei si pulpe la punga cu garnitura de orez.
Bia, Ioana, Maria!!! Pe unde sunteti?!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Diana, in iulie e examenul de titularizare. Programa o gasesti pe net, ai modulul de psihopedagogie, nu? Daca vrei te pun in legatura cu nasa mea care preda discipline economice la API in Zalau, sa iti spuna ce si de unde sa inveti.Ce zici, te bagi? Anul trecut soramea lua cam 750 lei in mana ca si prof cu def. Debutantii pe la 700, dar acum s-au mai marit, cred. Oricum, eu zic ca pana e mic Stefan e bine si asa. Apoi in timp iti dai gradele si iti mai creste salarul. Eu dupa 10 ani am sal de incadrare de 12 mil si ceva. Dar mai ai o dirigentie, niste ore suplimentare si iei 12 in mana asa. E naspa, m-am gandit de multe ori sa plec, doar copii ma retin. Acum nu mai tre sa imi fac zilnic planuri de lectii ca si in primii ani, deci e mai lejer dupamasa, ma pot ocupa de copii mai mult timp. De ai mei, a nu se intelege altceva., gandeste-te si zi, ca ai vreme berechet de invatat pana la examen.

Mergi la inceput

M-am uitat la praji cu ness. E praji care o facea mami la fiecare Craciun si Paste. Insa de cand mi-a fost rau rau de nuca pa! praji cu nes. Nici nu ma pot gandi la ea fara sa mi se faca rau. V-am zis ca intr-un an de Paste am zacut efectiv din cauza de praji cu nuca? Jerbo se numeste, si am mancat 2 bucati pe stomacul gol, si praji era calduta abia scoasa din cuptor. Moama ce rau mi-o fo. Oare cum as putea sa ma gretalesc si de cioco? Nu stiti vreo metoda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

no...ii bani.
Nu am modulul de psihopedagogie..o sa vb cu somesan,de la goldis, sa vad ce zice...poate pot sa il fac asa...pe nv..

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Diana, musai musai sa il ai. Io stiu ca se poate face separat, chiar la distanta, si dureaza cam 3 luni. Intereseaza-te daca vrei sa nu pierzi trenul de anul acesta. si bafta!

Mergi la inceput

Schimbul 3 adunarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
mi-o fost dor tare de voi da nu mi-o mers netu apoi calculatoru, apoi linia de telefon, sper ca amu s-o rezolvat problema.
ma duc sa culc puiu si mai viu 02.
Giulia sa iti traiasca fecioru, sa iti aduca numai bucurii si impliniri si sa va bucurati de el1
fug la c98u puiu
0
.4

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Olimpia, bine ca s-o rezolvat. Te asteptam!

Mergi la inceput