Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata!Olimpia multam de cafea. Ai mei cei mari baieti s-au dus la diznotor, asa ca doar eu si praslea acasa. De nins nu mai ninge, doar pe acoperisuri se vedea dimineata ca a fulguit ceva. E innorat, poata, poate or mai vadea cativa fulgi.Cami, imi place cum povestesti, parca ma vad acolo printre paturi si cearsafuri Ai grija cu mancarea, eu zic sa iei ceva sarpe, sa vezi cum e. Va si va astept la povesti. Cami, ai vazut reteta de dots?

Mergi la inceput

tocmai m-am uitat pe geam: ningeeeeeeeeee! dar cu bobite de gheata nu cu fulgi.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Olimpia, cum e Alex?Adriana,Bia, Ioana, sunteti pasari rare mai nou. Pe unde umblati? (golaniti )?Alex e ultra super marait, acu imi doarme in brate, de indraznesc sa il pun jos, se trezeste si urla de numa. si mai vin, daca am cu cine pove.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cami fain ai povestit cand am terminat liceul ma gandeam sa ma fac asistenta sau chirurg, avem in liceu un prieten la criminalistitca si ma mai duceam si io cu el, dar cand m-au operat de apendice parca mi s-a taiat toata pofta, desi cred ca era o meserie ce mi s-ar fii potrivit, zic eu
oti ce fain ca ninge, eu sper ca la anu sa il ducem pe alex la munte sa vada si el zapada atunci o sa inteleaga mai multe.
restul fetelor pe unde umblati, gascaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu am citit ceva, ca vad ca e lume putina
fetelor as face 2 pulpe si nu stiu cum, dati sfaturi
is pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Tai doua cepe julien, pui pulpele si ceapa condimentate intr-o tava unsa cu ulei si o juma de cana de apa, intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu la cuptor. Dupa un sfert de ceas, scoti tava, adaugi cartofi taiati in 4 sau in 6 depinde cat sunt de mari, intorci pulpele, acoperi si le mai lasi. Cand sunt facute toate, iei folia si lasi 5 minute fara, sa prinda un pic de culoare. Sunt absolut delicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

va salut pi tate!!!

maria, io ma bag sa-ti spun ca preconizez ca vei naste in 11 februarie[dupa calculele mele si ti-oi zice pe ce ma bazez, dupa ce nasti asta e ziua sigura], daca nu nasti atunci sigur pe 14 sau 24, cand is zile fuarte semnificative ziua indragostitilor si dragobetele.sa ai nastere usoara.nu scot agitatele ca se obosesc saracutele.

cami, ce ne povesesti tu acolo, am facut si eu in primul an de liceu.doamne ca visam noaptea cum sa fac coltu la cearcaf, cum sa asez musamaua si aleza, cum spal bolnavu in pat, cu transfer bolnavu de pe targa in pat si invers, etc, etc, etc.oricum mie sincer mi-a placut enorm ceea ce am invatat.parca ma apuca un dor de spital si pacienti,dar cand ma gandesc la conditii imi revin .

oti, io vazui dotsurile tale.atata am de zis:fatooooooooooooo vaz ca te ai cu modelatu.

olim, baga pulpele la cuptor .poti sa le asezi pe pat de sare, ies dementiale.speli pulpele, le stergi bine bine si apoi le pui intr-o tava ,in car ai pus un start generos de sare.nu condimentezi pulpele.le lasi in cuptor pana se rumenesc.is ceva de vissssssssssssssss.

mihaela, astept poze cu tortul imbracat in pasta.pupici la fete.

diana, unde nanasesti pe 16 mai?ca si io is nanasa mare tot atunci.acu is in febra cautarilor de toale.bine io inca nu stiu ce vreu, da caut si caut si caut............

adriana, treci la raport ca e vikend si fetele au vacanta.nu mai ai lectii de facut.

io va tzuc da mai vin...............

PS elvira,giulia, ioana va asteptam la povesti.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pe ce temperatura pun cuptorul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

'mneata!
Olimpia multam de cafea. Ai mei cei mari baieti s-au dus la diznotor, asa ca doar eu si praslea acasa. De nins nu mai ninge, doar pe acoperisuri se vedea dimineata ca a fulguit ceva. E innorat, poata, poate or mai vadea cativa fulgi.
Cami, imi place cum povestesti, parca ma vad acolo printre paturi si cearsafuri Ai grija cu mancarea, eu zic sa iei ceva sarpe, sa vezi cum e.
Va si va astept la povesti.

Cami, ai vazut reteta de dots?

imi traduci te rog? ca io-s .

am venit, am venit.tu unde esti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

pe ce temperatura pun cuptorul

sub 40 ca sa nu faca ccc convulsii.

Mergi la inceput