Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, chiar ma gandeam azi la tortul tau.. Cum a iesit? Neaparat sa pui poze sa il vedem.Eu fac dots. Cand era Andrei mai mic, manca branza de vaci cu smantana, destul de des, acum nici nu vrea sa o vada. Asa ca azi ii fac dots... Mai tre sa trag batoanele prin glazura de cioco si sunt gata. Problema e ca piciul nu doarme inca si nu il pot lasa singur... Va , o sa pun si eu poze cand a fi gata.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Acuma m-am trezit si am venit sa iau breakfastul aici cu voi.Si cafeluta.

Oti, dots e ca si Turo Rudi din Ungaria, oare?
Daca da, atunci e printre preferatele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare sid e la noi
fetelor eu nu v-am parasit doar ca acasa nu ama vut net pana az, plus ca alex a facut conunctivita,si la noi e sfarsit de luna si trebuie incheiat si anul 2008 si am avut multa munca
va pe toate si mai vin spre seara, ca inca nus tiu daca pelaca marius si trebe sa il pregatesc

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna dragelor!

Oti, Diana trebuie sa va dezamagesc...nu am gasit colorant rosu. Era gosl in dreptul lui. Dar de acum o sa caut si cand gasesc promit ca am sa iau si am sa fac si numai de curiozitate o portie de pasta de zahar.
Asa ca maine voi face tortul cu o pasta roz gata cumparata. Dar am vazut prajituri gata facute cu pasta albastra...si era albastru-albastru. De cumparat gata se gaseste numai pasta roz si verde. Eu am luat roz, e cu aoma de capsuni. Cea verde e cu aroma de pere.

olim, sanatate lui Alex. Aveti grija cu conjunctivita sa nu luati si voi, e foarte molipsitoare.

Diana, noi am avut vreo...4 ani cred RDS in SM. Era OK. Si cablul si internetul. Am avut si tf de la ei dar nu-l prea foloseam, dar asa a fost pachetul-internet+telefon.

Cami pai deja intrati serios in "pita" cum se spune...
Pai cei din tarile enumerate de tine de unde sa faca ei vaccin TBC? La tarile sarace din care vin...oricum cu tot vaccinul in Ro, cazurile cele mai multe de imbolnaviri din Europa sunt in Ro. Nu stiu in lume cum e...

Bia, nu ti-ai reparat compu?

adriana, iar faci lectii/spalat vase/haine/ mancare? Mai hai si pe la noi...

Va ...sunt singura cu fetele, Ovi e de garda si avem si o musafira. O colega de-a Dianei e la noi si ramane peste noapte, asa ca am distractie....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Acuma m-am trezit si am venit sa iau breakfastul aici cu voi.Si cafeluta.Oti, dots e ca si Turo Rudi din Ungaria, oare?Daca da, atunci e printre preferatele mele.
Alea is.Uite:http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21454/Dots/

Mergi la inceput

Olimpia, multa sanatate lui Alex. Saracutul de el. sa ii treaca.Si noi am avut o zi de cosmar, Alex a marait toata ziua, nimic nu a fost bine, a plans si s-a agitat si nu a dormit mai mult de 40 minute o data. Sper sa nu imi raceasca, ca e Vlad racit si tuseste ca un magar.Una peste alta, sunt obosita, ma dor capul si ochii. A inceut sa ninga, asa ca il imbrac si dau o tura pe afara, dada ca i-a veni somnul de la aerul tare. Miha nu te stresa cu colorantii, pana la vara oricum nu imi trebuie, daca gasesti si is buni atunci o sa iti spun sa ne aduci cand veniti in Ro.Va si mai vin.

Mergi la inceput

si noapte buuuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce fain de voi ca ninge
fetelor ma duc si eu la ca vad ca e liniste mare in zona salajului
va pe toate si va las cafeaua, ceaiu cu lamaie,o cola si tot ce va doriti voi.
sa aveti o sabtata frumoasa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Azi am invatat despre nutritie si despre vital signs (semnele vitale) si ne-a urmarit pe fiecare in parte cum luam temperatura sub limba cu termometru de sticla, pe urma cum luam pulsul.
Am mai practicat masurarea tensiunii cu stetoscopul la urechi si cu tensiometru cu pompa si ceas.
Ne-a aratat pe urma pas cu pas transferul de pe pat pe scaun si invers, facutul patului cu pacientul in pat, hranirea (si diferite consistente de mincare, de la lichid, la "nectar", la "miere" si la "budinca", adica de la lichid la mai putin lichid - pentru cei cu probleme de inghitit sau de mestecat)Mai mult au fost povesti, dar mi-a placut.
Tot azi am aflat ca s-ar putea sa ne si angajeze acolo unde vom face practica, cu putin noroc,(ceea ce mi-ar pica mie la marele fix!)si ca, daca ne angajeaza, ne ramburseaza o parte din cheltuielile facute pina acuma cu cursul asta("o mare parte", cica, insa nu stiu exact cam cit)
Miine avem doar skills lab, adica o sa punem in practica ce am invatat in restul saptaminii pina azi.
Incepe sa imi placa, adica ma simt in elementul meu acolo.Dimineata abia astept sa ajung la scoala.
Am aflat azi ca, colegul despre care ziceam ca e vietnamez, de fapt e din Tibet (ca ne-a spus el, de aia stiu...eu credeam doar ca e vietnamez pentru culoarea pielii si forma ochilor...)si lucreaza aici aproape ca si chelner la un restaurant indian.
Ne-a facut invitatie la masa acolo, intr-o zi cind os a avem timp, mie si vecinului meu, cel din Kenya; i-am zis ca eu merg,cu conditia sa fie de mincat ceva care nu e spicy, si ca sa ne dea meniul cu o zi inainte sa il studiem acasa(mai exact pe google), sa stim ce sa comandam

La noi au fost dimineata cam zero grade celsius si la 4 dupa amiaza cind m-am dat jos din bus in statie era aerul fix la fel: cetos, bruma pe jos, cam intuneric...parca trecusera doar 2 ore de dimineata, nu 7.Am vazut o tufa care avea muguri (mitzisori), saracuta, era acoperita cu un strat argintiu de bruma...

vad ca Olim a lasat cafea de data asta pe masuta.
va pup si mai vin miine.

Mergi la inceput