Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondi multam de reteta, sarea trebuie sa fie de aia mare, ca io am numa fina de masa
lasa cuptoru cu convulsiile

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
va salut pi tate!!!maria, io ma bag sa-ti spun ca preconizez ca vei naste in 11 februarie[dupa calculele mele si ti-oi zice pe ce ma bazez, dupa ce nasti asta e ziua sigura], daca nu nasti atunci sigur pe 14 sau 24, cand is zile fuarte semnificative ziua indragostitilor si dragobetele.sa ai nastere usoara.nu scot agitatele ca se obosesc saracutele.cami, ce ne povesesti tu acolo, am facut si eu in primul an de liceu.doamne ca visam noaptea cum sa fac coltu la cearcaf, cum sa asez musamaua si aleza, cum spal bolnavu in pat, cu transfer bolnavu de pe targa in pat si invers, etc, etc, etc.oricum mie sincer mi-a placut enorm ceea ce am invatat.parca ma apuca un dor de spital si pacienti,dar cand ma gandesc la conditii imi revin .oti, io vazui dotsurile tale.atata am de zis:fatooooooooooooo vaz ca te ai cu modelatu.olim, baga pulpele la cuptor .poti sa le asezi pe pat de sare, ies dementiale.speli pulpele, le stergi bine bine si apoi le pui intr-o tava ,in car ai pus un start generos de sare.nu condimentezi pulpele.le lasi in cuptor pana se rumenesc.is ceva de vissssssssssssssss.mihaela, astept poze cu tortul imbracat in pasta.pupici la fete.diana, unde nanasesti pe 16 mai?ca si io is nanasa mare tot atunci.acu is in febra cautarilor de toale.bine io inca nu stiu ce vreu, da caut si caut si caut............adriana, treci la raport ca e vikend si fetele au vacanta.nu mai ai lectii de facut.io va tzuc da mai vin...............PS elvira,giulia, ioana va asteptam la povesti.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Rautate mica. Baga meniul de wikend sa ne inspiram. Io nu poci face nimic de pui, sper sa vina cu mancarea la sufertas barbatii, ca s-o dus la mami la taiat de porc.Da tot am mai facut o tura de dots.

Mergi la inceput

s-o facut lumina? diznotor= taiatul porcului

Mergi la inceput

iar dam cu presupusu, io m-am lecut cu alex, ca nu o vrut sa vina cand am zis io, asa ca nu mai zic nimic
poate totusi 16-17 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, ce meniu?
ca si io astept idei de la voi.
parol ca nu mai stiu ce sa gatesc.
da uite ce ma gandesc sa fac
ciorbica de verisoare
snitele si chiftelute
sos marinat si piure
salata beoufe
si multe fructe.
mai la asta m-am gandit io, da musai sa intreb boboru sa vad daca aproba.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

tare faza cu convulsiiletu ase mi de foame. De il las jos din brate pe praslea iar se apuca la urlat. Asa ca stau si astept. Ori se trezeste bine dispus, ori mor de foame

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

s-o facut lumina? diznotor= taiatul porcului

multam ,multam
e regionalism
io n-am mai auzit cuvantul.

Peseu:deci DAAAAAAAA,fato tie chiar iti place s modelezi.
ai schimbat ceva la reteta de azi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
iar dam cu presupusu

io dau doar cu ce am

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

tu ase mi de foame. De il las jos din brate pe praslea iar se apuca la urlat. Asa ca stau si astept. Ori se trezeste bine dispus, ori mor de foame

fato stai ca viu eu sa te hranesc.baga un biscuite sau o cana de apa.
mai da e nasol daca e invatat in brate.te freaca de numa.

Mergi la inceput

ma duc sa adun ceva de prin casa pana nu se trezeste alex, ca v-am zis ca are conjunctivita si e tare marait ca nu pot face nimic de el deja m-am saturat de bolit sincer.
fructe, nu va zic ce fructe am la amiaz ca sunt gravide pe aici deja o aparut si nici nu is scumpe.I-am dat lui alex 3 si era asa incantat cred si io
mai viu

Mergi la inceput