Condica Salajencelor (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, in cazul asta, topesti pe aburi 4 cioclate cu lapte impreuna cu 300 ml frisca lichida. Cand e topita o lasi la racit, iar dupa ce s-a racit o amesteci cu 5 g gelatina dizolvata si topita si 200 ml frisca batuta. Si e gata crema de ciocolata. Daca doresti sa folosesti mai multe feluri de ciocolata, pentru fiecare fel (alba, de cioco si neagra) pui 2 cioco si 100 ml frisca lichida la topit, 10 g gelatina le topesti si le pui aprox egal in cele 3 feluri de creme si 400 ml frisca batuta o imparti iar la 3, si ai si crema pt tortul cu 3 feluri de cioco. iar in loc de blat, poti folosi un pat de biscuiti sau fulgi cu cu unt si zahar, chiar si cioco topita. Te-am scos, nu?Numai ca tre sa stii ca acea pasta de zahar trebuie musai sa o pui peste blat. O poti pune si pe crema dar in cateva ore poate o zi, aspectul se va strica, pentru ca va trage umezeala din crema si se va increti. Iar sunt patita si la capitolul asta. Si vreau sa vad daca din cateva picaturi de colorant poti colora pasta in rosu, eventual visiniu. Asta e marele meu of.

Mergi la inceput

http://anne-desprenimic.blogspot.com/2009/01/delivery-din-tomberon-i-mncare-de-lux.html

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Biaaaaaaaa, du calculatorul la doctor.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Slaba miscare. Hai bagati idei de bucatareala, lasati dreacu copy si paste ca de astea se invata la scoli inalte(de cele cu 3-4 etaje), si suntem satui pana in gat.

Oti, eu idei de bucatareala nu am de obicei, nu eu sint bucatareasa la noi acasa, sorry...Iar daca nu am ce sa spun prea multe despre asta, ma mai scap si zic despre "copy+paste".
Cel mult pot sa spun daca mi se face pofta de ceva si de ce anume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Slaba miscare. Hai bagati idei de bucatareala, lasati dreacu copy si paste ca de astea se invata la scoli inalte(de cele cu 3-4 etaje), si suntem satui pana in gat.
Oti, eu idei de bucatareala nu am de obicei, nu eu sint bucatareasa la noi acasa, sorry...Iar daca nu am ce sa spun prea multe despre asta, ma mai scap si zic despre "copy+paste".Cel mult pot sa spun daca mi se face pofta de ceva si de ce anume.
Tu Cami, zi si de ce ti-e pohta, ca poate asa ne mai inspiram si noi. Cum e la scoli? Cum nu ai ce povesti? Hai, zi, e soare la voi, sau ploua inca? Ce ti-ai mai luat in ultima vreme, daca ai gasit ceva beton la pret redus, alea, alea. Fetelor, cred ca tre sa imi scot ochelarii de la naftalina, ca ma apuca asa un rau cand stau mai mult la calcu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, mersi si de a 2-a reteta, le-am salvat pe amandoua. Nu stiu de ce am io asa pitici cand e vb de gelatina, nu ma prea incanta. Dar poate ca mi se vor duce odata si o sa incerc cremele. Acum am luat o crema la plic, numai sa adaug lapte si sa o dau in robot. Am luat si blat...dar n-am gasit colorant rosu! Numai verde si galben era. Maine o sa caut la alt magazin, dar daca nu gasesc, atunci nu pot face glazura aceea. O sa vad...

Dar din ce am bucatarit eu nu te-a inspirat nimic?
De fapt inca pieptul de pui cu smantana nu l-am gatit, acum il fac...pe maine. Ca Ovi e de garda de noapte deci ziua e acasa, asa ca trebuie sa pape ceva. Apoi seara vine o colega de-a Dianei la noi sa doarma si o sa am de cina...iar sambata vom mai manca din ea. Pe duminica nu stiu, poate fac o lasagna ca n-am facut demult.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, am uitat sa va spun ca e atat de fain cursul de religie...ieri am citit primele 2 capitole de inceput, Facerea lumii. Si azi am discutat pe marginea lor...comparatii, pareri, idei...super! Desi suntem la iudaism, noi studiem vechiul testament care e defapt traducerea bibliei iudaice TaNaKa. Pe marti am de citit mai departe cateva capitole si de raspuns la cateva intrebari pe marginea lor. Daca mi-ar fi zis cineva acum cateva luni ca voi citi Biblia...l-as fi trimis la plimbare. Si mai ales in suedeza....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput