Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am si eu o intrebare! Nu e nici o mamica care sa stea in zona Dristor, poate iesim si noi impreuna pe afara! Mai m-am imprietenit eu cu mamici din zona dar au bebeii mai mari decat Tiberiu si mi-ar fi placut sa gasesc si o mamica cu bebe asa mai mic ca noi!Moama dar groaznic de greu merge forumul!

Doloress si eu am inceput sa il pun pe Tiberiu in jumper. Este asa fericit!!!! Abia astept sa il pun si in centrul de activitati, e asa fericit si la fel ca tine il pun cam 15 min de 3 ori pe zi. Aseara l-am pus inainte de baita si a adormit imediat! Rade intr-una cand e in el si sare.....!!!Felicitari pt cura de slabire! Eu tot incerc sa o incep dar acum ca a venit mama si imi tot gateste numai bunatati nu prea mai am sanse
.....dar trebuie sa fac un efort!.

Vianne ma bucur ca ai mai scris cat despre pauza de o ora ffff bine faci!

Gabitzam ma bucur ca ai rezolvat cu actele! Ai scapat de o grija!

Cleo felicitari pt dintisor!

Lorich la cat mai multe nopti linistite!Vai ce frumosi sunt amandoi! Sa inteleg ca planuiti ceva de genul Iasminuca si Robert, mmmmmmmmmmm si noua ne place Iasminuca! Sa ii papi si alta nu sunt niste frumosi amndoi!

Aldaesme bine ca ai scris de faza cu ierburile, o sa incep sa ii pun si eu.Ufff chiar ca ciudata educatoarea asta! Si eu cred ca as fi facut la fel ca tine!

Micaela eu i-am dat ananas dar nu stiu mi s-a parut cam marait in zilele in care i-am dat si se si inrosise la fundulet. Am zis ca voi reveni cu el dar nu il mai dau crud!Eu tot asa i-am dat pe la 7 luni si as zice sa ii dai, poate ii place si ii prieste!

Simona si eu m-am apucat de citit dar imi pierd cam repede rabdarea! Sper sa imi revin pt ca e tare odihnitor sa citesti! Eu am acum mi-am luat Supernany si chiar imi place sunt multe chestii interesante!

Ylari cum sa nu mai intrii??!!!! Bine ca te-ai intors printre noi si nu te mai necaji cu fostul serviciu ca nu merita!

Lilly felicitari pt mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Va scriu si eu inainte de a pleca la doctor. azi am reusit sa dormim vreo jumatate de ora afara - de mancat insa, doar dimineata, cu multe stradanii, acum abia a gustat din supa...
Micaela iti spun, cum sa nu...daca gasesc ceva avantajos pentru aur..
aelita daca mi-a facut toxiinfectie alimentara, da, face si febra...oricum vedem azi la dr...mie imi spusese pediatra sa introduc oul si vazind ca toate fetele pe aici dau - majoritatea, i-am dat...dar pot sa astept si pana la 11 luni daca asa se recomanda la voi..nu ma grabesc. Merci de sfat.
Cleo sigur ca astept sa iei si carnetul de sofer...cum sa nu? las, ca-ti caut eu printre poze sa vad daca mai e ceva nou. Sis citeste carti acusi, nu mai are timp de noi, nush ce face ca nici eu nu mai dau de ea...poate ma supara si o scot de motz din barlog...
Alysh iubita, Sis are un kiabi pe la ea pe acolo, hainute super, sa dam si noi o raita la primavara! ea de acolo le cumpara la baieti.
Socrate asa gandesc si eu cu DC, mie imi place sa vad poze si sa le citesc pe fete...ma bucur ca te simti mai bine psihic vorbind...
Magnetism din pacate nu stiu leacuri pentru sinuzita, dar iti doresc sanatate multa!!
Doloress bravo lui Patrickut baiat mare....care papa bucatele!!! EU mai astept inca pentru ca nu avem dintisori, dar ce as vrea sa-i dau sa rontaie un biscuite in parc... Succes la slabit!!! Hai ca nu ai nevoie sa dai jos foarte multe kg!!!
Viannne ma bucur tare ca ai reusit sa ne mai scrii despre voi...asa suntem si noi, eu ma rog de B sa-l tina nitel sa postez, mirci nici macar nu doarme singur in patut, trebuie sa stau cu el la san sau sa doarma pe Bogdan...altfel, 15 min si e in picioare...
Cleo felicitari pt dintoc si sa va faceti bine amandoua cu orezelul!!
Esme merci de raspuns...Imi place ce bine sunteti organizati totusi la cresa, cu caietul ala in care notati si voi parintii si educatoarele...e adevarat...ar trebui sa se si respecte dorintele voastre ca totul sa fie in regula...
Tiberiu Andrei, sa te faci mare si sa asculti de mami!! am vazut pozicile frumoasee cu bb frumos.
woooo, am vazut pozici Lorich si Inais s-au petrecariit cu bebelinii
sambata!!!! SUPER! Doi copilasi superbi...sa va fie de bine intalneala!
Lily da, se poate si sa-i fi pus prea mult, un galbenus, desi am luat-o trepata: un sfert, o jumatate...etc. Ce sa zic de laptic, poate e mai bine sa se duca treptat decat sa o intarci odata...mai vedea si ea un biberon, se obisnuieste si cu asta...succes!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aelita, merci ptr urari!
Laura, nu stiu sa iti spun exact cat am dat pe gram caci eu sunt mai imprastiata, asa, ideea e ca am dat 30grame si am luat 20grame. Si am mai dat 68 roni. Am fost fericita. Oricum, sunt mai multe magazine, intra si tu acolo si sondeaza piatza!
Cleo, gand la gand cu bucurie, si eu vroiam sa intreb de simonacip, dar vad ca a aparut Imi pare rau de diaree... dar de la ce? crezi ca de la dintzoc? Sa va fie de bine dintzocul... noi tot la 2 am ramas... putoarea. Cat despre dintzii mei, io i-am imbracat aproape pe totzi de sus, ca aveam mostenire de proasta calitate... Acum sunt tare multumita si fericita!
Esme, tare aiurea cu educatoarea aia. Sa-ti fie de bine okelarii, si eu trebuie sa imi pun.
Miha, eu am dat ananas la fata dar a 2 a zi avea kuru superrosu, asa ca am oprit administrarea.
Alysh, Doamne ajuta, sa se indeplineasca urarea pe care mi-ai facut-o, Nasha te pun (daca vrei, of course)
Magnetism, mama, chiar ca ai scris, nu gluma. Imi pare rau ca nu papa bebe, dar poate mai insistati un pic si depaseste momentul. Fata mea in schimb nu vrea fructe de nicio culoare, ne chinuim sa ii dam, ceva de speriat!
Doloress, bafta cu cura de slabire!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vianne bine ai revenit! Daca te consoleaza, sa stii ca si eu la fel simt, ca ma salbaticesc cateodata. O carte nu reusesc sa citesc, la un film nu reusesc sa ma uit, de iesit nu mai ies ca sunt -30 de grade, zapada mare, nu am cum sa imping carutul pe asa nameti. La urmatorul copil i-am zis sotului ca eu nu mai stau fara carnet. Caci sunt tot felul de activitati si cercuri pentru mame si copii, unele cu bani, altele gratuite. Si tare m-as mai duce si eu. Dar unde sa ma duc, ca nu am carnet si nici cum sa ajung la statia de autobuz prin zapada de afara. Sotul vine de la servici la 18.30, unde sa te mai duci la ora aceea? Asa ca mai rabd putin, doua luni pana mergem in Romania, apoi incep serviciul, vine vara, alta viata. Si pe Patrick il vad ca se plictiseste, am ajuns sa ma rog de el sa inceapa sa mearga de-a busilea, asa o sa am mai multa actiune si eu si el.

Cleo a propos de ce ziceai, as iesi si cu ochii din casa daca as avea cum! Dar cum ziceam mai sus, daca nu sunt -20 de grade apoi e zapada cat casa si nu am cum sa merg cu carutul. Apoi aici nu prea am vazut mamici sa impinga la carucioare, cel putin in zona mea. Daca vad una, doua, deci nu prea e aceeasi chestie ca la voi, sa pot iesi in parc si sa intru in vorba cu alte mamici. Doar poate cand mai creste piticul si mergem in parcul cu leagane.

Mai revin, ca plange bulina!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Lorich nu, nu sunt rac, sunt leoaica, insa am multe caracteristici din Rac. Si toata lumea care ma cunoaste nu-mi ghiceste nici intr-o mie de ani zodia, sunt un leu foarte atipic. Mai mult o matza blanda. Am vazut pozicile de la intalnirea de la nivel inalt, ce frumos se potrivesc ei doi Iasmina si Robertel! Patrick e cam gelos! A propos, Inais unde-ai disparut?

Simonacip intr-adevar, tzatza este tare comoda! Cat de nelinistit ar fi intr-o zi, tare il mai calmez cand il pun la san. Asta pana cand ma musca. Cum a facut acuma, ca l-am pus la culcare si el iar m-a muscat! Nu stiu ce are dimineata ca musca tot ce prinde!

Andrada am vazut poze cu baietel frumos si dulce! Jumperul vostru e exact ca al meu! Ce a mai facut mama ta, a ajuns cu bine? Cum i-a placut in State?

Socrate sa ne zici daca i-a placut lui Sebi Baby Einstein. Al meu e foarte incantat, bine, nu sta chiar la un filmulet intreg, insa la inceput e ca fermecat, nu-si mai ia ochii de la ecran.

Lily imi pare rau de laptic, insa e destul si pana acum! Al meu suge de mic si biberon, nu am probleme cu el. Insa ce ma fac cu adormitul, ca numai la san adoarme.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele.

Sper ca ne mai tineti minte desi suntem cam scumpi la … scris. Scuzeeeeeeee, parca nu mai am timp deloc, reusesc sa citesc da’ cu scrisu’ mai greu. Ne-a iesit si noua un dintisor si suntem maraici, probabil ca da sa iasa si al doilea. In rest … toate bune, papam bine, dormim in doua reprize ziua, iar noaptea vreo 2 ore in patut dupa care il aducem la noi in camera si doarme atarnat de tzatza pana pe la 6.30-7.00. Pediatra mi-as pus ca pana nu-l intarc n-o sa doarma toata noaptea asa ca m-am resemnat, asta imi va fi programul pana s-o termina lapticu’.

Vad ca una din fete, Daria_Ioana, s-a suparat si nu vrea sa mai scrie. Pacat ca se intampla si de-astea. Din ce am mai citit nu e la prima “suparare”. E alegerea ei, trebuie sa o respectam. Eu ii doresc multa sanatate, sa fie fericita si sa aiba toata puterea si rabdarea pentru a-si creste pruncii.

Uof, cand va aud pe toate cu slabitu’ ma apuca toate alea. Eu am de eliminat 12 kg ca sa ajung la forma de dinaintea sarcinii, da’ de fapt vreo 15 ca sa-mi placa de mine. Hmm, sper sa reusesc pana la vara, de ziua lu’ fi-miu vreau sa fiu in forma. Da, Doamne !

Socrate, cum sa fii mama netrebnica ? Pai ce, tu ai vrut sa se intample ? Hai, nu mai fi suparata, Sebastian te-a iertat deja.

Magnetism, sanatate multa, din pacate nu stiu nimic despre sinuzita sa te pot ajuta cu un sfat.

Doloress, felicitari pentru mancaciosul de bucatele. Eeeeeeee, e baiat mare puiu’ mamii !

Reallaura, sanatate multa lui Mircisor. Si mie mi-a zis pediatra sa-i dau ou, m-ai pus pe ganduri.

Cleo, ce mult mi-as dori sa am asa vecine, sa mai schimb si eu doua vorbe cand ies pe-afara. Vecinele mele ori sunt pensionare, ori muncesc toata ziua (pe acestea nici nu le prea vad). Mmm, poate la vara, in parc, o sa am mai mult noroc ca acu’ ma plimb mai mult pe langa bloc. Felicitari pentru dintisoru’ numaru’ 3, noi abia avem unu’.

Aldaesme, multumim pentru pontu’ cu verdeata. Eeeee, daca face si kk cu model … Ce zici tu de fumat ? Mie cateodata asa imi vine un chef de o tigara … parca vad ca dupa ce termin cu alaptatu’ ma reapuc de fumat …

Andrada, ti-am vazut puiul frumos. Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce isi doreste. Uof, ce repede trece timpu’ …

Sa ma scuze celelalte fete, va citesc pe toate da’ nu prea imi amintesc din urma. Va pup. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele.

Sper ca ne mai tineti minte desi suntem cam scumpi la … scris. Scuzeeeeeeee, parca nu mai am timp deloc, reusesc sa citesc da’ cu scrisu’ mai greu. Ne-a iesit si noua un dintisor si suntem maraici, probabil ca da sa iasa si al doilea. In rest … toate bune, papam bine, dormim in doua reprize ziua, iar noaptea vreo 2 ore in patut dupa care il aducem la noi in camera si doarme atarnat de tzatza pana pe la 6.30-7.00. Pediatra mi-as pus ca pana nu-l intarc n-o sa doarma toata noaptea asa ca m-am resemnat, asta imi va fi programul pana s-o termina lapticu’.

Vad ca una din fete, Daria_Ioana, s-a suparat si nu vrea sa mai scrie. Pacat ca se intampla si de-astea. Din ce am mai citit nu e la prima “suparare”. E alegerea ei, trebuie sa o respectam. Eu ii doresc multa sanatate, sa fie fericita si sa aiba toata puterea si rabdarea pentru a-si creste pruncii.

Uof, cand va aud pe toate cu slabitu’ ma apuca toate alea. Eu am de eliminat 12 kg ca sa ajung la forma de dinaintea sarcinii, da’ de fapt vreo 15 ca sa-mi placa de mine. Hmm, sper sa reusesc pana la vara, de ziua lu’ fi-miu vreau sa fiu in forma. Da, Doamne !

Socrate, cum sa fii mama netrebnica ? Pai ce, tu ai vrut sa se intample ? Hai, nu mai fi suparata, Sebastian te-a iertat deja.

Magnetism, sanatate multa, din pacate nu stiu nimic despre sinuzita sa te pot ajuta cu un sfat.

Doloress, felicitari pentru mancaciosul de bucatele. Eeeeeeee, e baiat mare puiu’ mamii !

Reallaura, sanatate multa lui Mircisor. Si mie mi-a zis pediatra sa-i dau ou, m-ai pus pe ganduri.

Cleo, ce mult mi-as dori sa am asa vecine, sa mai schimb si eu doua vorbe cand ies pe-afara. Vecinele mele ori sunt pensionare, ori muncesc toata ziua (pe acestea nici nu le prea vad). Mmm, poate la vara, in parc, o sa am mai mult noroc ca acu’ ma plimb mai mult pe langa bloc. Felicitari pentru dintisoru’ numaru’ 3, noi abia avem unu’.

Aldaesme, multumim pentru pontu’ cu verdeata. Eeeee, daca face si kk cu model … Ce zici tu de fumat ? Mie cateodata asa imi vine un chef de o tigara … parca vad ca dupa ce termin cu alaptatu’ ma reapuc de fumat …

Andrada, ti-am vazut puiul frumos. Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce isi doreste. Uof, ce repede trece timpu’ …

Sa ma scuze celelalte fete, va citesc pe toate da’ nu prea imi amintesc din urma. Va pup. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Tiberiu La multi ani! Sa cresti mare si cuminte!

Mergi la inceput

Danicris si eu as vrea sa arat bine de ziua lui fiu-meu care e acusi in aprilie. Mergem in tara si bunicii ii fac o petrecere mare cu toate neamurile si mi-e groaza cand ma gandesc ca toate au de comentat cat m-am ingrasat de la mancarea cu hormoni din Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Tiberiu!
Sa cresti mare, sanatos si cumintel!

Am vazut si pozucile si acu m-am prins si eu cum trebuie pus pampersu, se chinuia fii-mea sa-mi explice dar eu nu o credeam.

Andrada79 pe unde te plimbi, in Dristor? Sa-ti traiasca fecioru!

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput