Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Micaela, nu te pot ajuta….Eu inca nu i-am dat Deliei ananas ca noi nu prea ne omoram sa mancam si desi am o cutie de compot, inca nu am desfacut-o. As prefera sa ii dau totusi natural, nu din compot.

Esme, ce imi plac postarile tale…Mai da ce fomista ai tu…….noi suntem in etapa pacalelilor cu reclame, cu desene….doar doar o deschide gurita pentru o lingurita-doua.Hm…ce noroc au unii….

Cleo, felicitari pentru dintzoc!

Simona, uitasem ma ca te-ai apucat de citit! Lectura placuta, dar sa mai vii pe la noi ca eu chiar ti-am simtit lipsa.

Magnetism..uf, nasol cu sinuzita…..din pacate nu stiu tratament

Vianne, bine ai mai venit pe la noi!O ora fara sa stii de copil ....e ceva. Eu ora aia o petrec pe la dentist, dar nu in fiecare zi…..

Dollores, felicitari pentru Patrik mancacios de bucatele mai maricele. Mie inca mi-e teama. Si eu am avut probleme cu Delia cand era mica……oricum noi avem doar 2 dintzoci deocamdata.

Hai ca trimit mesajul ca la cum merge DC-ul mi-e teama sa nu-l pierd.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Micaela, nu te pot ajuta….Eu inca nu i-am dat Deliei ananas ca noi nu prea ne omoram sa mancam si desi am o cutie de compot, inca nu am desfacut-o. As prefera sa ii dau totusi natural, nu din compot.

E vorba de ananas proaspat, il luasem in speranta ca o sa-l mananc eu, e foarte bun in cura de slabire. Compotul contine zahar, mai bine nu ii dai.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mihaela, Gabi ce chestie, dom'le, ce chestie...

Fetelor, inca nu v-am aratat ce am facut noi sambata
Poftiti de vedeti!

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

tiiii, iasmina merge in vizite!!!

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

E vorba de ananas proaspat, il luasem in speranta ca o sa-l mananc eu, e foarte bun in cura de slabire. Compotul contine zahar, mai bine nu ii dai.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Pentru fomista mea mica ananasul a fost al cincilea fruct intrat in dieta...ala proaspat dar foarte bine copt! Pritntre piureurile de fructe preferate ale ei si al meu se afla cel de ananas+banana+zmeura+biscuite a la Esme...bun , bun. Da, eu am radacini la munte intr-o zona in care este zmeura cat vezi cu ochii, mi se pare anormal ca copilul meu sa nu cunoasca zmeura decat dupa x ani (asta e din ciclu "a nu se incerca acasa de catre mamele cu copilutzi alergici"). Vreau ca al vara sa o manance de pe creanga cand mergem in Elvetia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo Iasmi a fost gazda, primitoare si darnica.

La multe lunite si anisori Tiberiu ! Gata te-ai facut baiat mare!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Moamaaa ce ati mai scris! Sper sa doarma si piciul meu dupa-amiaza asta sa va pot citi!
Astazi am facut si noi 8 lunite . Doamne nici nu stiu cand a trecut atata timp! Parca ieri il nasteam! Ce sa zic e un scump si mor de dragul lui, punem si noi poze noi pt cine vrea sa ne mai vada!
http://good-times.webshots.com/photo/2837110520104143825sCPaCF

Mi_bebelina, Lorich multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mihaela, Gabi ce chestie, dom'le, ce chestie...

Fetelor, inca nu v-am aratat ce am facut noi sambata
Poftiti de vedeti!

Poze noi

DEci aici era vecina cu Iasminuta. Tocmai vroiam sa zic ca nici Inais nu a mai intrat de mult. Ea era in vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari am uitat sa-ti zic La multi ani cu ocazia aniversarii casatoriei! Mi-aduc aminte ca acum un an ai disparut subit, nu te-am mai vazut apoi vreo doua luni. Unde fusei?

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Din pacate nu in luna de miere
M-am indispus foarte tare intr-o zi in care am aflat ca cei de la fostul loc de munca vroiau sa imi faca niste mizerii si m-am necajit foarte foarte tare, am plans mult de tot atunci si nu am mai avut chef de nimic. Apoi, dupa ce mi-am revenit mi-era rusine sa mai intru, daca nu era Cleo, nu-mi luam inima in dintzi...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ylari am uitat sa-ti zic La multi ani cu ocazia aniversarii casatoriei! Mi-aduc aminte ca acum un an ai disparut subit, nu te-am mai vazut apoi vreo doua luni. Unde fusei?

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Din pacate nu in luna de miere
M-am indispus foarte tare intr-o zi in care am aflat ca cei de la fostul loc de munca vroiau sa imi faca niste mizerii si m-am necajit foarte foarte tare, am plans mult de tot atunci si nu am mai avut chef de nimic. Apoi, dupa ce mi-am revenit mi-era rusine sa mai intru, daca nu era Cleo, nu-mi luam inima in dintzi...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna mamici si pitici.
Cred ca n-am mai scris de vreo saptamana desi am citit in mare ce-ati scris.
Laptele meu este pe duca, si nu mai am puterea sa mai fac ceva ca sa-si revina. Asta e.8 luni a papat Julia laptic de la tzitzi lui mami, de-acum incepem si cu completare lapte praf.Sper sa accepte biberon altfel ii dau cu lingurita sau cu canita. Cum mi-am dat seama ca nu mai am asa mult? Dimineata simteam ca nu prea este productie si in ultima vreme Julia era tare maraici pana ii dadeam fructele.Asa ca, azi dimineata am cantarit-o inainte de-a suge si dupa.Si...a papat doar 100 ml, ceea ce e f putin.Poate ii dau din seara asta si va dormi mai bine cu mai putine treziri (vise )
Duminica dupa o serie de ssssssss, bububu, baba, etc a zis clar, dar clar MAMA (nu a fost mamamam, sau altceva, ci atat MAMA).A fost o singura data, dar mi-a placut enorm ca atunci se indrepta vesela spre mine si parca mi s-a adresat, a fost ca o declaratie de dragoste .

Si-acum sa vad daca imi iese un mic conspect din ce imi amintesc.

cleo is nashpa rau scutecele Pampers.Mi-a placut ca am fost si noi in Carfur dupa scutece si vroia sa-mi zica tipa de promotie, si eu ii tai scurt ca nu folosim Pampers si iau de pe raft din fata ei scutece Happy .Multa sanatate Marei si sa-i treaca diareea.Deci a fost de la dinte? Julia are doar 2 dinti iesiti la 6 luni, de-atunci nimic.

MissParker ma bucur ca aveti nopti mai bunicele.Nici noi nu folosim scaunel la baie.Noi ii facem Juliei baie in cadita ei pe care o punem in cada mare si ea se tine in fundulet in cadita.Oricum e si tati in spatele ei gata sa o prinda in caz de ceva.Eu ma aplec si-o sapunesc, clatesc, dar nu ma doare spatele ca nu dureaza baia f mult.Julia ar vrea sa stea acolo toata ziua daca se poate ca adora sa se balaceasca.

Lorich mai are probleme Robert cu constipatia? Si Julia a fost constipata rau, dar dupa vreo 5 zile in care i-am data para + suc mandarine s-a rezolvat.Wow, deja Robert a avut intalnire Ii sta bine cu Iasmina.

Reallaura multa sanatate lui Mirci.Poate ca e de la ou.Nu te grabi cu el daca nu-i place.Eu i-am dat Juliei galbenus (cam un sfert de galbenus in 200 ml pireu legume.Nici nu s-a simtit si nu a avut reactii alergice).

Ma duc sa mai fac ceva treaba inainte de-a mi se trezi fata.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput