Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Uof, cand va aud pe toate cu slabitu’ ma apuca toate alea. Eu am de eliminat 12 kg ca sa ajung la forma de dinaintea sarcinii, da’ de fapt vreo 15 ca sa-mi placa de mine. Hmm, sper sa reusesc pana la vara, de ziua lu’ fi-miu vreau sa fiu in forma. Da, Doamne !

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Nu numa ca avem copchii nascuti in aceeasi zi da avem aceleasi kg in plus

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hellou si de la noi.Eu am o stare de imi vine sa ma agat de un stalp ,Sara nu vrea de nicio forma sa ia sticluta,ma chinui cu ea de transpiram amandoua,cu chiu cu vai bea 30 ml la bibi,apoi direct din sticluta inca vreo 30-40 maxim si vreo 30 pe ea.Am incercat si cu canuta cu supapa,nimic,fara supapa,nimic,intr-o seara disperata am incercat cu pipeta,il scuipa de nu se vede,am incercat adormita,trage,si cand simte scuipa si se trezeste Nu mai stiu ce sa fac sa o pot intarca,ca seara la nani ii dau in completare tzitzi,ca nu poate dormi cu 30-40 ml de laptic.Azi i-am zis lui tati sa caute Topfer Lactana,ca pe ala si Alex l-a acceptat din prima,si daca nici asta nu merge,zau ca nu mai stiu ce sa fac.Si cireasa de pe tortulet e ca ieri a facut kk de vreo 8 ori,nu diaree,normal,cu consistenta,dar totusi ieri i-am dat numai orez cu banana,mar copt,branzica,azi iarasi orez cu branzica si pireut de morcovei si aseara si azi i-am dat cate o jumate de capsula de Ercefuryl ca nu a gasit tati suspensie,si azi a facut numai de doua ori.Dar e tareeeeeeeeee ,maraita,nimic nu ii convine,dar macar papa binisor si doarme normal si noaptea de la 10 jumate-dimi la 10 jumate 11 fara ceva.Ma tot uit in gurita ei,dintisori nu par sa rasara,ii avem doar pe cei doi de la 5 lunite jumate.
Nu am citit nimic in urma ca am avut "musafiri",poate deseara daca o fi mai linistita mandra.va pupicesc pe toate si pe toti

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Uitati ce succes nebun a avut mancarica de azi.

asta a fost cartoful copt, aceelasi succes l-a avut si orezul cu lapte si ananas.

O sa ma inscriu la un curs de gatit.

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

La multi ani! Tiberiu, sa cresti mare si frumos.

Micaela: cred ca era de groaza cartoful ala.

Lorich: ce mare e Robert, draguta adunare.

Merge tare greu netu...sau DC

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Danicris si eu as vrea sa arat bine de ziua lui fiu-meu care e acusi in aprilie. Mergem in tara si bunicii ii fac o petrecere mare cu toate neamurile si mi-e groaza cand ma gandesc ca toate au de comentat cat m-am ingrasat de la mancarea cu hormoni din Canada.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Eeeeeeeee, nu le mai baga in seama. Carcotasi/carcotase sunt peste tot, daca erai slaba oricum gaseau altceva de comentat. Sa nu-mi spui ca ai in familie numai manechine si ai ramas tu cea mai plinuta ... Pana una-alta hai sa ne tinem de dieta. Pentru noi, nu pentru altii. Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Micaela maaamaa, exact asa face si Robert, dupa cateva lingurite refuza si daca insiste ..aoleu ce se burzuluieste, chiar citeam intr-o carte expresia "ei se simt jigniti" cam asa si ai nostri.

Lily nu stiu ce sa zic de constipatie, la 3 zile facve singur, fara supo, dar la 3 zile!! Azi siuntem in ziua 3 si nici vorba. Eu ii dau numai para si mandarina, la capitolul fructe, de i s-a acrit, cred ca de asta le si refuza.

Noi suntem la capitolul socializare, azi ne-am intalnit cu frumusica Sara si Raducu, Gabi pune poze, cred.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vazut pozici de baiat frumos Tiberiu. La multi ani, puiuc mic, sa cresti mare, frumos, sanatos si norocos!

Am avut asa o intalnire fulger de M&M, eu cu Raducu, cu Lori si Robert si Alina_anto cu domnisoara frumoasa Sara. Am pus si poze pe contul comun, vedeti aici. Pozele sunt facute cu telefonul si cam din viteza, ca misunau puiutii, dar se intelege

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor, daca aveti vreun format de adeverinta de venit tip sa mi-l trimiteti si mie ca nu stiu daca semnez vreun contract de munca acu. Ma supara bona ca e neserioasa: intarzie zilnic si i-si ia zile libere fara sa ma anunte. Asta in conditiile in care i-am platit in avans pe ianuarie si juma de febr. Mi-a fost mila de ea si acu eu nu-mi pot face treaba. Ma gandesc ca daca tot e neserioasa sa-mi depun si cererea de indemnizatie si sa semnez contractul de munca cat de tarziu posibil. Eventual lucrez asa fara plata ceva timp pt ca eu iau si dividende si poate gasesc alta bona. Imi pare rau ca fata se obisnuise cu ea si dupa ce mi-a plans 2 saptamani nu stiu daca mai pot trece iar prin asta.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Uof, cand va aud pe toate cu slabitu’ ma apuca toate alea. Eu am de eliminat 12 kg ca sa ajung la forma de dinaintea sarcinii, da’ de fapt vreo 15 ca sa-mi placa de mine. Hmm, sper sa reusesc pana la vara, de ziua lu’ fi-miu vreau sa fiu in forma. Da, Doamne !

Nu numa ca avem copchii nascuti in aceeasi zi da avem aceleasi kg in plus

O comoara, o comoara...

Interesaaaaant. Pai hai sa ne apucam de treaba ca de ziua zgatiilor mici sa fim in forma. Tu ce faci in sensul asta ? Eu am renuntat la dulciuri si paine si incerc seara sa nu mananc decat un iaurt sau un mar. Vreau sa ma cantaresc o data la 2 saptamani si in functie de rezultate ma gandesc ce mai pot face. Inca nu am chef de bicicleta, din pacate. Sper sa-mi vina intre timp. Pupez. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Andrei Tiberiu

Micaela, mamaaa ce mofturici avem acolo, nici macar sa deschida gura sa vada ce e n-a vrut, aoleo, nici nu mai stii ce sa le dai cateodata.

Eu chiar sunt in impas cu mancarea, nu mai stiu ce sa-i gatesc ca sa-i placa, acum i-am facut pireul cu carne de vita si vad ca-l mananca, deschide asa putin gura sa guste si daca-i place mananca daca nu se strambaaa, of of.

Mai fetelor, nu stiu cum stati voi cu timpul dar la mine zboara nu trece, nu stiu la ce sa ma mai impart. Dimineata, pana pleaca Razvan la gradi, se trezeste asta mica, o schimb, mai pregatesc micul dejun, apoi o pun la somn vreo juma de ora, s-a facut 11, plec dupa Razvan, mai venim pe la 12 acasa, mancam, mai o mancare, o curatenie ceva s-a facaut 5, gata ziua Are cineva sfaturi cum sa-l mai tinem pe loc timpul asta

Doloress, chiar vroiam sa te intreb daca te duci la vreun program de asta pentru copii, ca eu nu reusesc deloc, nu mai am masina ca o ia Gabi la servici si cu amandoi copiii dupa mine prin autobuz cam greu, si tare bine ne-ar fi prins pe iarna asta sa mai iesim undeva.

Aaaa sa nu uit, am inceput sa merg la yoga, mai face cineva? Mie mi s-a parut tare greu, niste miscari repetitive dar tare grele care iti forteaza corpul si am o febra musculara acum de-abia ma misc.

Simonacip, si ce carti citesti? ce mi-ar place si mie sa mai stau cu o carte in mana...

Laura, multa sanatate lui Mircisor.

Apropo de filme, eu mi-am gasit cu cine sa merg la film, cu Razvan de cand asteptam momentul asta. Chit ca merg la filme de copii, dar macar mai ies din monotonie si mai vad si eu altceva. Am fost acu 2 sapt cu el la film si s-a comportat exemplar, a crescut baiatul meu, e mare. Pe al meu sot greu il urneam din casa ca sa mergem undeva

Gata s-a terminat timpul, trebuie sa plec

v-am pupat

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput