*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaser spune:
Salutare!
Nu am avut timp sa raspund...tot in party suntem...dar promit sa raspund tuturor!
Irina da i-au aparut bubite la 2 saptamani dupa mine...cam asta e perioada de incubatie a virusului...Daca are varicela iti recomand aciclovir si pasta mentolata ptr bubite. 
Delia sa te vad cati baieti faci...ca ai la nurori...
...o poza cu noi de azi...am fost la un botez!
O sa caut si poze cu bucataria mea sa pun...acum ma duc sa-mi aranjez hainele ptr partea 2 a botezului...party-ul!
Am vazut si io poze cu Mariuca si piticu`...si cu baietii Monicai!
Va pup!
Delia21 spune:
Miha,o ce poza faina,neaparat sa o faci tablou,sincer!Super-frumoase modelele din poze amandoua
E dulce nora mica,as musca-o de obrajori
.Tare fain ar fi sa mai vina si un baietel,...dar sper sa nu patesc ca o vecina de-a mea are tripleti,baieti,...si la 10 luni de la nasterea celor 3 mai veni inca un baiat,deci are 4 de toti.Si seamana toti de zici caci trasi la indigo,parca ar fi 4-pleti,zau.Deci va distrarati la botez,tare fain.Si eu am o prietena care va naste in mai,...deci cat de curand voi topai si eu la o petrecere,abia astept
.Ieri am avut casa plina de musafiri 3 ore,..si asa fain a fost.Nu i-am lasat sa plece pana nu ne-au promis ca vor veni din nou,dar pentru un weekend,...ce-i aia 3 ore.Fetita lor are 12 ani,...si Rudy mi-a plans ieri 2 ore dupa ea cand au plecat si ma tot intreba cand vine inapoi Maria.
Magda de mami Mariana LA MULTI ANI,pentru implinirea celor 2 anisori si sa fi fericita si iubita toata viata!Mariana,cand mai bagi un ochisor si 2 cuvinte si pe la ghiocei ?
mihaser spune:
Salutare!
Cu scuzele de rigoare
ptr Magdita...sa creasca mare si sa fie sanatoasa...siiii
Biuta! Sa va traiasca Anthony si sa mai dai si pe la noi sa ne spui cum ai petrecut!
Revin fetele!
ciuf spune:
La multi ani pentru mica Marianei si Biutei. Sa va traiasca si sa va aduca numai impliniri. Bia, draga mea, sa fii o mamica implinita si mandra de puiul tau.
Eu azi am examen si ma simt extenuata. In ultimele zile am tinut-o in petreceri si culcat tarziu. Ei, na, acum trag ponoasele. Revin eu cand oi fi mai in forma.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot eu bantui pe aici de una singura? Trageti-mi un sut in fund sa ma car ca si asa nu am cu cine vorbi.
Unde fugirati toate? E cald afara si nu mai stati prin casa?
Postai o reteta la Americancele gatesc si mi se deschise apetitul pentru narari.
Dupa cum va spusei avusei examenul la care nu facui stralucitor
. Daca gresesc 5 intrebari tot iau un 9 mic si slab
. Daca oi fi gresit mai multe asta este. Intru in casa cu funduletul la inaintare ca sa imi primesc bataita de la sot si gata. Ca asa ma ia ca nu am motiv sa nu fac bine in scoala. Poftim cultura.
Si cursul asta nu e chiar atat de usor sau cel putin profesorul ne intimideaza la culme. Fac psihologie. Ne manipuleaza asa in masa, ne-a luat la inceputul clasei ca ce fel de studenti suntem noi. Cam ce note avem. Eh, raspunsurile la "lucrarile de control", sondaje in clasa se fac printr-un clicker care are niste butoane pe el si votezi cu el in clasa raspunsul. A reiesit ca media clasei este pe undeva pe la un B, adica 8.5. Bon. Ne puse sa citim 5 capitole din carte din care urma sa avem lucrare de control, ce nu se anunta. E surpriza surprizelor.
Dupa ce terminaram primul capitol de acoperit in clasa, in ultima juma de ora poc... lucrare. Ce sa va spun ca pana sa ma dumiresc cum se foloseste clickerul ala (la naiba ca l-am folosit si semestrul trecut, insa acum trebuia activat altfel) ratai prima intrebare. A doua intrebare esuata ... nici nu ma dumiri ce ne cerea ca era lunga de un km si eu pana sa o termin de citit si sa ma lamuresc ce raspuns ar trebui sa aleg ... cand sa votez ... sesiune incheiata. Fugisera cele 30 de secunde necesare pentru a raspunde la intrebare.
OK. Dupa ce terminaram lucrarea, haideti sa vedem care este nivelul clasei. Ouch: undeva pe la un C, adica vreo 7. la care el ne-a facut teoria chibritului ca uite ca nu suntem chiar atat de grozavi la note cum am spus noi.
Si ce ma enerveaza cel mai tare este ca nu acopera toata materia in clasa. Ne lasa sa citim singuri si sa ne lamurim unde nu intelegem. Traiasca Wikipedia!
Offf, imi varsai amarul.
Eva a fost ieri la patinaj. Nu a rezistat mai mult de o jumatate de ora. Era gura casca pe gheata. Se pierduse uitandu-se la niste fetite care patinau in centrul patinoarului unde se dau lectii private cu copii mai avansati. Bag de seama ca ii placea fetei ce vedea.
Luca ne-a sunat sambata seara plangand ca ii este dor de noi si vrea in America inapoi. Si eu care ii dadusem vreo 2 saptamani de adaptare, na ca bietul de el i se facu dor de noi dupa prima saptamana. Ce-i drept socrii sunt si mai comozi, nu prea ies din casa, cica a nins si era ciorofleasca (stiti voi ce e aia, nu
) pe jos si drept urmare l-au tinut pe copil in fata TV la desene.
Azi fuse la gradinita si era in mood bun. Socrii deja implicati teribil cu gradinita, sa vorbeasca cu educatoarele (ba ca una din ele are sotul care e invatator la scoala unde preda socru-meu).
Maman nu e capabila sa descarce pozele de pe aparatul foto si uite tot tanjesc sa il vad pe Luc si niika. Saptamana asta e la socrii si nu il pot vedea. Dar saptamana viitoare cat va fi cu ai mei ne vom privi pe computer.
In we avuseram musafiri. O tinuram intr-o haleala de nici nu am curajul sa ma urc pe inamicul meu, cantarul.
Cred ca va las. Ma duc sa votez la poze ca vazui ca Rocsana noastra draga a pus poze cu papusica ei si Noe. A mai pus cineva poze? Fac ultima strigare ca mi-ar parea rau sa ratez pe careva si sa nu mai am puncte dupa aceea.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Biuta, rogu-te, scrie-ne cateva randuri.
ciuf spune:
Tot eu. Tocmai aflai ca luai 9 la test. Nu sar in sus de fericire, dar nici trista nu sunt.
mihaser spune:
Fetele ce ati primit de Dragobete?![]()
Io tot astept...poate, poate!
Oricum in sfarsit am ajuns la greutatea mea...sub 60 de kg...de la nasterea lu` Cri nu am mai cantarit atat!....![]()
mihaser spune:
Ciuf eu zic sa nu te stresezi cu examenul ala...da-l in fras! Vor mai fi si altele! Tu oricum esti un pic dezavantajata si de faptul ca nu esti nativa....oricat de bine ai stapani limba lor tot ai emotii si e normal sa depasesti 30 de secunde ptr ca procesezi mai greu.
Ce fain ca duci Evuta la patinoar...eu sunt innebunita dupa patinaj artistic...am preferatii mei rusi in marea majoritate si cativa frantuzi!
Lucuta o sa se adapteze in Ro...dar si io am inceput sa plang la Eforie dupa 2 zile cand am mers singura...si eram clasa a 11 a...dar ma apucase nostalgia. Asa cum spunea si Irina e super ca ai reusit sa il lasi in Ro. O sa fie independent o sa-si cunoasca radacinile si va dobandi maximum de incredere. Chiar saptamana asta am vazut la tv un caz cu un baiat plecat la 8 ani din Ro in Canada...Scria tatal lui ca ii interzisese sa vb in romaneste si dupa moartea lui a descoperit ca urmarea televiziunile din Ro si se trezea de la 4 dimineata sa vada matinalul de aici...
Andreea voi ce mai faceti?
Unde sunt linkurile cu poze? Am reusit sa citesc pe blog din prostioarele Mariei...are o imaginatie incredibila!...Remarc totusi ca informatia cu familia de 3 persoane e cam eronata...pai cu prietenele si copilu din Africa sunt 6!![]()